Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Καλορίζικη η νέα ιστοσελίδα του Λιμενικού

Αγαπητοί Πειρατές, Κουρσάροι, άνθρωποι της θάλασσας,

Με ιδιαίτερη χαρά & υπερηφάνεια, είδαμε μια νέα ιστοσελίδα να δημιουργείται.
Είναι η νέα ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος , την οποία, ευλογώντας τα γένια μας, είχαμε προτείνει με παρέμβαση μας την 12η Νοεμβρίου 2009.

Μπράβο!
Συνεχίστε δυναμικά, με στόχο να αποδείξετε, συνάδελφοι της ΔΠΝΤ, ότι το Λ.Σ & Θέλει & μπορεί, ας το αφήσουν όμως να ξεδιπλώσει τις δυνατότητες & τις αρετές του.Επιβεβαιώνεται όμως δυστυχώς, ότι μόνον μέσω της δημοσιοποιήσεως των ιδεών στο διαδίκτυο ή σε άλλα ΜΜΕ, μπορεί κάποιος να ελπίζει ότι κάτι νέο είναι δυνατόν να δημιουργηθεί , κάτι καλύτερο για το αύριο του Σώματος & του ανθρώπινου δυναμικού του.
Οφείλουν μόνον οι Ηγέτες & όσοι έχουν την αποφασιστική εξουσία στα χέρια τους να γνωρίζουν ότι,το Λιμενικό Σώμα διαθέτει πολλά ικανά στελέχη, με θηλυκή σκέψη, τεκμηριωμένη άποψη, εθυεία έκφραση, ικανότητες & δεξιότητες, αρκεί να τους δώσουν τις ευκαιρίες που χρειάζονται & δικαιούνται. Δεν διαθέτει μόνον στελέχη που διατηρούν υψηλή αντίληψη των ικανοτήτων τους και πολύ χαμηλή εκτίμηση για τους συναδέλφους τους ….. 

Ελπίζουμε να είναι αποδεκτή η καλόπιστη, ευπρεπής και τεκμηριωμένη διαφωνία. θεωρούμε τις τελευταίες επιθέσεις κατά του Λ.Σ προσχηματικές, υποκριτικές και αθεμελίωτες.
Η νόσος της συκοφαντίας είναι τόσο παλιά στο τόπο μας, ώστε να την επισημαίνει και ο Ησίοδος ο οποίος έλεγε ότι «οι Έλληνες δεν έχουν μόνο στόμα αλλά και αυτί συκοφαντικό»

Έχουμε γη & πατρίδα όταν έχουμε πλοία & θάλασσα!
Με θαλασσινούς χαιρετισμούς,

Exantas

Δεν υπάρχουν σχόλια: