Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

H NEA ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Λ.Σ

Αγαπητοί φίλοι, Πειρατές & συνοδοιπόροι Με την ευκαιρία της δημιουργίας του νέου ιστότοπου του Λ.Σ, επειδή πολλά θα γραφούν, περισσότερα θα σχολιαστούν & λίγα θα μας αφήσουν ικανοποιημένους, θέλουμε να παρατηρήσουμε τα επόμενα:
Εκτιμούμε ότι ο ιστότοπος τελεί υπό διαμόρφωση & λειτουργεί δοκιμαστικά. Γι’ αυτό άλλωστε ζητά βελτιωτικές προτάσεις.
Όταν εδώ καταγράφηκε η ανάγκη δημιουργίας σελίδας για το Λ.Σ, πιστεύουμε ότι αφορούσε μια αποκλειστική του Λ.Σ & όχι πάλι με υπέρτιτλους, λιβανίσματα & καλοπιάσματα του εκάστοτε υπουργού-υπουργείου,(που πιθανόν να τροποποιηθεί οσονούπω), αλλά όπως εκείνες του ΓΕΝ, Ε.Σ , Π.Α. που περιλαμβάνονται στη δική σας. 
Δεν χρειάζεται να επιβεβαιώνετε εκείνους που ήθελαν το Λ.Σ "Υπηρεσία του Ναυτιλίας" άρα σήμερα του ΥΠΡΟΠΟ. Το Λ.Σ, εάν δεν γίνει παράρτημα ή Κλάδος άλλου Φορέα, κάτι που απευχόμεθα, ήταν, είναι & οφείλει να παραμείνει αυτόνομο & αυτοδύναμο. Εάν πρόκειται να κινηθεί στα ίδια πλαίσια & ρότες με το yen.gr, "ευλογίας & θυμιάματος ", να αναδεικνύει & να προβάλει μόνο τα έργα & τις πράξεις & να αποκρύπτει τα κακώς κείμενα & τις παραλείψεις... αφήστε τα πράγματα όπως ήσαν. 
Οι ιστότoποι που οδηγούν σε πραγματική Coast Guard (www.hcg.gr), οι λαμπρές & ρηξικέλευθες ιδέες, η οργάνωση ειλικρινούς, χρηστικού & εποικοδομητικού ιστοτόπου είναι δυστυχώς έργο όχι Ελληνικών χειραγωγημένων δημοσίων υπηρεσιών, αλλά κυρίως αλλοδαπών ή bloggers. 
Εμείς θα είμαστε εδώ να υποστηρίξουμε με προτάσεις, με καλόπιστη κριτική, αλλά & με ευπρεπή & τεκμηριωμένη διαφωνία, κάθε σας προσπάθεια. 

Με ναυτικούς κανονιοβολισμούς
Koursaros

Δεν υπάρχουν σχόλια: