Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Χωρίς Αξιωματικούς του Εμπορικού Ναυτικού το Λ.Σ (?)

Ανακοινώθηκαν χθες τα αποτελέσματα για την κατάταξη των Αξιωματικών Λ.Σ!!! Εδώ
Πολύ καλά τα κατάφεραν πάλι οι ...... νοήμονες του Σώματος. Εκπληκτική η μέθοδος εισαγωγής για τους Αξιωματικούς, προελεύσεως Ε.Ν. 


Έντεκα θέσεις εμπορο/πλοιάρχων-μηχανικών έμειναν πάλι κενές. Άλλες τόσες από τον προηγούμενο διαγωνισμό, (κλικ) συνολικά.... 20 θέσεις!!
Να δούμε ποιοί θα ταξειδεύουν τα περιπολικά σκάφη Λ.Σ σε μια τριετία. Πλοίαρχοι & Αντιπλοίαρχοι Λ.Σ ή απόφοιτοι πανεπιστημιακών-πολυτεχνικών σχολών? 
Καλά έπραττε ο Η.Σ & τους εκπαίδευε στα ΠΛΣ, τώρα όμως..... 
Και δεν έχει & κανένας εκ του εμπορικού μπαμπά ή μπάρμπα, "εκλεκτό" στέλεχος της ....... Κορώνης, ώστε να διεκδικήσει δικαστικώς τα αυτονόητα!!

Με (πικρούς) Θαλασσινούς Χαιρετισμούς,
Exantas

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ Λ.Σ. ΕΜΠΟΡΟΠΛΟΙΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ''ΜΠΑΡΜΠΑ΄΄ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΙΤΕ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΓΟΝΙΣΜΟΥΣ Υ/Ξ Η Α/Ξ ΕΙΤΕ ΤΩΡΑ.ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΩΝ Α/Ξ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΄΄ΜΠΑΡΜΠΑ΄΄ Η... ΄΄ΠΑΤΕΡΑ΄΄ Η ΄΄ΘΕΙΟ΄΄ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟ Λ.Σ. Η ΒΟΥΛΕΥΤΗ...ΚΤΛ.
.....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΩΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ Λ/Φ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΣΕ ΠΛΩΤΑ ΠΟΥ Η ΠΔΕΜ ΛΕΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Σ/Μ......Ο ΝΟΏΝ ΝΟΗΤΌ.....

Ανώνυμος είπε...

Αν νομιζουν με τον χαμο που γινεται στα Ανατολικα συνορα μας, οτι θα μεινουμε οι ιδιοι και οι ιδιοι να βγαζουμε το φιδι απ την τρυπα μεχρι να πεθανουμε, ειναι γελασμενοι. Μεταθεσεις β φασης ακομα δεν εχουν γινει, κοσμος πολυς με χρονια στην πλατη περιμενει δικαιως να μετατεθει αλλά κανενος δεν του καιγεται καρφι, απο τη διοικηση, την δεμεμ, μεχρι τους συνδικαλοπατερες.Κοσμος που του βγηκε μεταθεση με αντικαταστατη, φευγει χωρις αυτον ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΩΝ με αποτελεσμα να κλεινουν γραφεια. Ας παρουνε οποιους και οσους θελουν και ας φερουν οποιους θελουν γιατι συντομα ερχονται εκπληξεις και δεν θα ξερουν κατω απο ποιο γραφειο να κρυφτουν εκει στα ψηλα...