Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Δεν μπορεί μόνο του το Λ.Σ να ανασυνταχθεί??

Αγαπητοί Πειρατές, Κουρσάροι, άνθρωποι της θάλασσας,της ναυτοσύνης, ακτοφύλακες, λιμενικοί & συνοδοιπόροι.

Εάν αληθεύει η πληροφορία ότι, απόστρατοι Αξιωματικοί, Λιμενικοί, ναυτικοί & "άλλα κακοποιά στοιχεία", έχουν επιδοθεί σε αγώνα σύνταξης του κανονισμού, δομής & αρμοδιοτήτων του νέου Λ.Σ (τέως Ακτοφυλακής), τότε μπορούμε, μετά βεβαιότητος, να εκτιμήσουμε ότι:
1. Η αρμόδια ομάδα σύνταξης (αστυφυλάκων & ακάπνων λιμενικών), θα πρέπει να αναμένει τις σχετικές παρεμβάσεις των αποστράτων (αλλά προσκείμενων στο "σύστημα")
2. Το αποτέλεσμα της διαβούλευσης, ίσως να έχει πιό ναυτικό & επιχειρησιακό αποτέλεσμα.
3. Η σχετική νομοθετική φόρμουλα θα έχει λάβει σάρκα & οστά περί μήνα Μάρτη & οι κρίσεις του Λ.Σ, αναπόφευκτα, θα πραγματοποιηθούν περί μήνα Μάη, όπως προσφάτως "κυκλοφόρησε" στα ......... πειρατικά
4. Περισσότεροι απόστρατοι θα έχουν λόγο στη "νέα τάξη πραγμάτων" που θα δημιουργηθεί ως "Νέο Λιμενικό Σώμα", με την μορφή Αρχηγείου Λ.Σ

Συμπέρασμα & απορία: Το Λιμενικό Σώμα, με αυτούς, που διαθέτει σήμερα και με εκείνους, που τελικά θα του απομείνουν, δεν είναι ικανό να διαμορφώσει, από τα εσώψυχά του, ένα νέο,ευέλικτο, λειτουργικό, αποτελεσματικό & αποδεκτό Οργανισμό, επ' ωφελεία της ελληνικής ναυτιλίας, της εθνικής ασφάλειας & του κοινωνικού συνόλου?
Απλά ερωτούμε & ... αναμένουμε
--
Έχουμε γη & πατρίδα όταν έχουμε πλοία & θάλασσα!

Με θαλασσινούς χαιρετισμούς,
Exantas

Δεν υπάρχουν σχόλια: