Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ


Αφού λοιπόν μιλάμε για ιστότοπους και ηλεκτρονικές διακυβερνήσεις, παρατηρήσαμε ότι το ΥΠΟΙΑΝ και το ΥΠΡΟ-ΠΟ διαθέτουν τις δικές τους ιστοσελίδες,http://www.opengov.gr/ypoan/ και http://www.yptp.gr/main.php αντίστοιχα. Προς τι λοιπόν η ιστοσελίδα του πρώην ΥΕΝ και
μετέπειτα ΥΕΝΑΝΠ να έχει γίνει ΥΠΟΙΑΝ και ΥΠΡΟ-ΠΟ ταυτόχρονα?? Θέλεις στο τέλος να νομίζουν ότι θέλουμε να τους πάρουμε και την δόξα??
Προτείνω λοιπόν τους διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας να την μετονομάσουν σε σελίδα «Ναυτιλίας και Λιμενικού Σώματος" ή μόνον Λιμενικού Σώματος & αργότερα Αρχηγείου, άλλωστε αυτά τα δύο ήταν και είναι αλληλένδετα, όσο και να στεναχωρεί κάποιους η αλήθεια. Ό,τι δε ειδήσεις βγαίνουν από πλευράς του ενός ή του άλλου Υπουργείου, που έχουν σχέση με το αντικείμενο της ναυτιλίας, της ναυτοσύνης, γενικά το ναυτιλιακό γίγνεσθαι και το Λ.Σ, να αναρτάται στην ιστοσελίδα αυτήν.
Και το Πολεμικό Ναυτικό δική του ιστοσελίδα διαθέτει και αναρτά σε αυτήν ότι έχει σχέση με το ΓΕΝ και το ΠΝ, δεν διαβάζουμε πουθενά το ΥΕΘΑ, το οποίο διαθέτει δική του αντίστοιχη
Άλλωστε, στον σύνδεσμο για το ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ (ΕΛΛΑΔΟΣ) του ΥΠΡΟ-ΠΟ, 〈= μας πληροφορούν ότι αυτός είναι υπό διαμόρφωση.

Έχετε παρακαλώ πολύ το νού σας μήπως γραφούν ανακρίβειες, του τύπου "έτος ίδρυσης 2009", "αρμοδιότητες συνοριοφύλακες", κλπ, που μπορεί να αποδώσουν άλλο από το Λιμενικό Σώμα για το οποίο οι περισότεροι πόνεσαν, πολλοί έδωσαν το αίμα τους και αρκετοί την ζωή τους.

Με θαλασσινούς χαιρετισμούς,
Exantas

Δεν υπάρχουν σχόλια: