Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΗΣΜΟΝΕΣ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΚΑΤΑ Λ.Σ
Ο Θ. Πάγκαλος επιτέθηκε και κατά του Λιμενικού και των στελέχων του λέγοντας ότι μόλις συνταξιοδοτηθούν πηγαίνουν σε εφοπλιστικά γράφεια. Παραθέτουμε τα χαρακτηριστικά αποσπάσματα τηςτοποθέτησής του:
"Γνωρίζετε πολύ καλά τα στελέχη του Υπουργείου σας. Πηγαίνουν κατευθείαν από το γραφείο τους σε διάφορους εφοπλιστικούς οίκους και έχουν προσβάσεις που κανονικά οι συναλλασσόμενοι με ένα οποιοδήποτε Υπουργείο δεν έχουν. Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Τι τους θέλουμε όλους αυτούς τους αντιναυάρχους; Πόσοι είναι οι υπαρχηγοί; Τρεις; Δύο; Πρέπει λέει να είναι αντιναύαρχοι. Και δώσε του αντιναύαρχοι και δώσε του υποναύαρχοι. Μα, είναι γελοίο, είναι οπερετικό αυτό, κύριε Υπουργέ. - Σε αυτό το Υπουργείο με αυτές τις αρμοδιότητεςκαι με αυτήν την επιμέλεια που επιδεικνύουν τα όργανα της βάσης περί την εκτέλεση των καθηκόντων τους, που όπως ξέρετε είναι ελάχιστη, είναι δυνατόν να υπάρχει όλη αυτή η ιεραρχία η πλουμιστή; Το λέω αυτό διότι με το άρθρο 21 επανέρχεστε επί του άρθρου 43 του νόμου 3654 της Κυβερνήσεώς σας προ ολίγων μηνών, η οποία διόγκωσε ακόμα την ιεραρχία. Η Κυβέρνησή σας διογκώνει συνεχώς το κράτος. Όπως ξέρετε, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Υπουργείο ΕμπορικήςΝαυτιλίας. Δεν υπάρχει σε καμία άλλη χώρα του κόσμου. Και απέκτησε και Υφυπουργό. Σας τιμώ και χαίρομαι διότι είστε Υπουργός και δια της παραμονής σας στο Υπουργείο δίνετε και κάποια σταθερότητα, γιατί από πάνω γίνεται χαμός. Αλλά χρειάζεται πραγματικά Υφυπουργείο το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας; Ποτέ δεν είχε.
Τι είδους αντικρατιστές είστε εσείς που δημιουργείτε συνεχώς νέα Υπουργεία, συνεχώς νέους Υπουργούς, συνεχώς νέες ηγεσίες, συνεχώς νέους βαθμούς, τρόπο δηλαδή να κατασπαταλάτε τα έσοδα που προκύπτουν από τον Έλληναφορολογούμενο, από τον εργαζόμενο Έλληνα πολίτη;".
The Sea Falcon

Δεν υπάρχουν σχόλια: