Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Υπουργείο ή μήπως Αρχηγείο στο λιμάνι?


ΥΠΟΨΙΝ κ.κ ΠΕΙΡΑΤΙΚΩΝ


1.ΤΕΛΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑN ΚΑΤ' ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ, ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ "ΑΡΧΗΓΕΙΟ Λ.Σ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟΣΑ ΝΤΕΖΑΒΑΝΤΑΖ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ.(ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ, ΠΛΗΜΜΕΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ-ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΛΠ). ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ, ΕΑΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ Η ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΥΕΝ ΕΚΕΙ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΦΤΙΖΕΙ "ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ", ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.




2. ΠΟΕΠΛΣ. ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΑΜΕ. ΑΡΓΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΤΟ Λ.Σ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ, ΤΑ ΣΑΛΙΑΡΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ ΦΟΝΤΟ, (ΟΡΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΛΕΥΣΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ), ΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ "ΚΑΚΩΝ" ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ (ΓΥ) , ΤΗΝ ΣΑΛΙΑΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΠΕΜΠΟΛΙΣΜΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ (ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ) ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ, ΤΗΝ ΟΡΑΤΗ ΠΛΕΟΝ, ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ, ΑΝ ΟΧΙ ΗΔΗ ΣΥΝΤΕΛΕΣΘΕΙΣΑ, ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ? ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ??


ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΙΟΙ ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ


The Sea Falcon

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν όλο αυτό το μεγαθήριο μετατραπεί αποκλειστικά σε... ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ... πολλούς ένστολος δε θα θέλει και πάλι να γεμίσει; Επειδή, δηλαδή, μιλάμε αυτό τον καιρό, για ακτο-φυλακή... Αλλά και τι σημασία έχει όταν δεν έχουν ακόμα "λυθεί" βασικές αρμοδιότητες της.

Για την ΠΟΕΠΛΣ, θέλω να πιστεύω πως η ηγεσία της θα συμπεριφερθεί σοβαρότερα από τώρα και στο εξής, δηλαδή πιο... συνδικαλιστικά. Κι αν δεν ξέρουν τη λέξη, ας ακούσουν τα προβλήματα των συναδέρφων τους και ας δουν που έχει περιέλθει το σώμα και θα καταλάβουν πόσο μακριά ήταν από την αποστολή τους και φυσικά γιατί συμβαίνουν όλα αυτά γύρω τους. Απλά μαθηματικά δηλαδή.
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΝ...

Για την ανάρτηση και τα σχόλια Χάρης Μπόλκας