Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012

Είδες η ΙΣΠΑΝΙΑ;;;


Η  Ε.Ε. έσπευσε να χρηματοδοτήσει τη παραπαίουσα οικονομία της Ισπανίας, και να στηρίξει με 100 δις ευρώ τις Ισπανικές τράπεζες, με χαμηλότοκο επιτόκιο, χωρίς μνημόνια, ενώ εμάς τους Έλληνες μας έγδαραν και στραγγάλισαν οικονομικά, μας αλυσόδεσαν με τα διάφορα μνημόνια, τα μεσοπρόθεσμα, και τους εφαρμοστικούς νόμους.

Διέσωσαν τις Ισπανικές τράπεζες του Ρότσιλντ, επειδή είναι ο παγκόσμιος Αυτοκράτορας, όμως τον Ελληνικό, Ισπανικό, Ιταλικό λαό, ποιος θα τον σώσει;; Μη ξεχνάτε ότι εμείς εδώ στην Ελλάδα, από την εποχή του Κώστα Καραμανλή μέχρι σήμερα, διαθέσαμε 120 δις ευρώ για τη διάσωση των Ελληνικών τραπεζών του Ρότσιλντ, με δάνεια που χρεωθήκαμε εμείς ο λαός, και οι τράπεζες αντί για ευχαριστώ μας πνίγουν με αισχροκερδή τοκογλυφικά επιτόκια, και μας παίρνουν τη πρώτη κατοικία μας.
Μεταξύ Ισπανίας και Ελλάδος, η διαφορά έγκειται στη ποιότητα των πολιτικών. Η Ισπανία έχει πατριώτες πολιτικούς, ενώ η Ελλάδα έχει πολιτικούς υπαλληλάκια της παγκόσμιας δικτατορίας του Ρότσιλντ.
Οι εφιάλτες του δικομματισμού  ΠΑΣΟΚ & Ν.Δ. επέγραψαν όχι μόνο τα μνημόνια, αλλά και προσωπικές εγγυητικές επιστολές προς τις δάνειες δυνάμεις της τρόϊκα, και τώρα δεν μπορούν να κάνουν πίσω, παρά μόνο να εφαρμόσουν πιστά τα μνημόνια, όπως με επίταση προστάζουν οι Ευρωπαίοι, βυθίζοντας το λαό μας στην έσχατη ένδεια.
Η Ισπανία πήρε 100 δις ευρώ, ενώ οι «Έλληνες» πολιτικοί υποθήκευσαν την Ελλάδα, κατέστρεψαν την Οικονομία, και εξευτελίστηκαν οι ίδιοι βάζοντας υπογραφές για να πάρουν μετά από μήνες το δάνειο το οποίο κατέληξε όλο στις τράπεζες του Ρότσιλντ.
Η Ισπανία έλαβε 100 δις ευρώ, χωρίς μνημόνια και ΔΝΤ, και χωρίς να υποθηκεύσει το παραμικρό από τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας.
Από τα 372 δις ευρώ που δανειστήκαμε ως τώρα, τα 170 δις. δεν έφτασαν ποτέ στη χώρα, πήγαν κατευθείαν σαν τοκοχρεολύσια!!!
Στα δύο χρόνια που έμεινε στην εξουσία ο Jeffrey πήρε 150 δις. ευρώ
Δάνεια, και είχε άλλα 150 δις. ευρώ από τα έσοδα του κράτους, σύνολον 300 δις. ευρώ σε 2 χρόνια, να μας πεί που τα πήγε αυτά τα κεφάλαια, και σήμερα τα ταμεία του δημοσίου είναι άδεια!!!.
Μήπως τα έστειλε στις τράπεζες του Ρότσιλντ;;; Ρωτάμε!!!
Αυτούς τους πολιτικούς του δικομματισμού Ν.Δ. & ΠΑΣΟΚ να τους θυμηθεί αύριο ο λαός κατά τη ψηφοφορία, και να τους τιμωρήσει όπως τους αξίζει, αφού μόνο η ψήφος μας έμεινε για τιμωρία των προδοτών.
Την επαύριο των εκλογών πρέπει να σχηματισθεί οικουμενική κυβέρνηση, χωρίς αυτούς του δύο εφιάλτες του ΠΑΣΟΚ &ΝΔ.
Δεν αρκεί ότι υπέγραψαν τα μνημόνια, και όλα τα άλλα δεσμευτικά,
αλλά υποχρέωσαν τους βουλευτές να ψηφίσουν τα προδοτικά μνημόνια
υποβάλλοντας αυτούς στη βάσανο της κομματικής πειθαρχίας, και όσοι βουλευτές αρνήθηκαν τη προδοσία, τους διέγραψαν και τους απέβαλλαν από το κόμμα με μίσος και πάθος. Τόσο δοσίλογοι είναι.
Αυτούς τους πολιτικούς-βουλευτές που ψήφισαν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ
να τους θυμηθείτε όταν βρεθείτε μπροστά στη κάλπη. Μαυρίστε τους.
Οι προδότες πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ & Ν.Δ. εζήλωσαν τη δόξα των ξένων Εξουσιαστών μάλλον, υπέρ τη δόξα της Ελλάδος.
Πάνε να παραδώσουν τη Θράκη μας στους Τούρκους,  τη Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς, και το Αιγαίο μας στους Τούρκους, και δεν θα υπόγραφαν τα κατάπτυστα μνημόνια, και άλλα δεσμευτικά για τον Ελληνισμό έγγραφα;;;
Οι Ισπανοί πολιτικοί «ειδόντες τον σεισμό και τα γενόμενα», δηλαδή
το κατάντημα των προδοτών «Ελλήνων» Πολιτικών, και το δράμα του Ελληνικού λαού, εφοβήθησαν σφόδρα και αντέστησαν στα κελεύσματα της Μέρκελ, και έλαβον το δάνειο χωρίς να αλυσοδέσουν το λαό τους.
Παγκόσμιο φαινόμενο προδοσίας των πολιτικών κατέστη η Ελλάς.
Η Τουρκία έλαβε δάνειο από το ΔΝΤ χωρίς να δεσμεύσει τη χώρα, και όχι μόνον, αλλά πέταξε έξω με τις κλωτσιές το ΔΝΤ, και ανέκαμψε.
Η Ουγγαρία το ίδιο. Η Αργεντινή διέγραψε μονομερώς το 75% του χρέους και σώθηκε από τη τυραννία του ΔΝΤ, και των τραπεζών των
κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ. Υπόψιν ότι το ΔΝΤ είναι ιδιοκτησία των μεγάλων αφεντικών της Παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, των διεθνών αρπακτικών. Το ίδιο έπραξε και το κράτος του Ισημερινού.
Όσον αφορά το κράτος του Ισημερινού, παραπέμπω στο πολιτικό περιοδικό crash του Ιουνίου, όπου εκεί θα διαβάσετε πως μπορούμε να διαγράψουμε το χρέος και να δικαιωθούμε από τη διεθνή δικαιοσύνη.
Η διαφορά με την Ελλάδα είναι ότι αυτά τα κράτη είχαν και έχουν πατριώτες πολιτικούς, και όχι δοσιλόγους, εφιάλτες, γιοκαρίνους, και νενέκους πολιτικούς, τους οποίους τινές εξ’ υμών, προγραμματίζουν να ξαναψηφίσουν, διακατεχόμενοι από πολιτική άγνοια των γεγονότων,
υπακούοντες μόνο στη τοπική και οικογενειακή παράδοση.
Έχουν το θράσος και την αναίδεια αυτοί οι εφιάλτες πολιτικοί να ζητούν τη ψήφο των αφελών και καλοπροαίρετων Ελλήνων, με τον ισχυρισμό ότι χωρίς τα μνημόνια καταστρεφόμαστε. Κάποιος πρέπει να τους πεί ότι με τα μνημόνια θα καταστραφούμε ούτως ή άλλως, αφού δεν προβλέπουν ανάπτυξη, παρά μόνο φτώχεια. Τα μνημόνια είναι η ταφόπλακα του Ελληνισμού. Tα Μνημόνια οδήγησαν στη καταστροφή, γιατί θέλει η Ν.Δ. να τα συνεχίσουμε;;; Μετά τη καταστροφή της οικονομίας θα ακολουθήσει ο Αρμαγεδδών στα εθνικά μας θέματα, Θράκη-Μακεδονία-Αιγαίο-Νησιά.
Οι εφιάλτες πολιτικοί τα έχουν εγκαταλείψει, εκτελώντας εντολές της Ν.Τ.Π. δηλαδή «Εκείνων». Τους ακούτε να αρθρώνουν λέξη για τα θέματα αυτά;;; Άκρα του τάφου σιωπή, εκφέρουν αερολογίες στους προεκλογικούς λόγους, «περί ανέμων και υδάτων», αφήνοντας το λαό μας απληροφόρητο να κοιμάται τον «ύπνο του δικαίου».
Ποιος θα υπερασπιστεί την εθνική μας ακεραιότητα;;; το ΠΑΣΟΚ & Ν.Δ. που πάτε πάλιν να ψηφίσετε;;; Ψηφίζοντας Ν.Δ. & ΠΑΣΟΚ δίνετε
χαριστική βολή στον εγκέφαλο της Ελλάδας. Αγαθοί και αφελείς παραδοσιακοί Έλληνες!!! Μωροί και τυφλοί λέει το Ευαγγέλιο……..
Έγινε ο ιστορικός συμβιβασμός ΝΔ & ΠΑΣΟΚ με τη μητέρα όλων των μιζών τη SIEMENS, και άλλα σκάνδαλα. Οι εφιάλτες πολιτικοί το δίπολο της Ελληνικής πολιτικής ζωής, προβάλλουν συνεχώς το δίλημμα
Ευρώ ή δραχμή, για να τρομοκρατήσουν το εκλογικό σώμα.
Οι εφιάλτες πολιτικοί δανείστηκαν 120 δις. ευρώ για να σώσουν τις «Ελληνικές» τράπεζες του Ρότσιλντ, και φόρτωσαν τα δάνεια στο λαό.
Η Ισπανία δεν θα μπεί σε Μνημόνια και εφαρμοστικούς νόμους λένε στη Μαδρίτη. Οι Ισπανοί πολιτικοί λέγουν να μην υποφέρει ο λαός, και το δημόσιο χρήμα να επιστρέψει στα δημόσια ταμεία.
Έτσι λειτουργούν οι πατριώτες πολιτικοί, και όχι όπως οι δικοί μας
Γιοκαρίνοι και νενέκοι πολιτικοί, που φόρτωσαν όλα τα βάρη στο φτωχό λαό, ενώ η άρχουσα τάξη, η ελίτ της Ελλάδος, δεν πληρώνουν φόρους, και με τις διάφορες μαφίες και ΜΚΟ ξένων και ντόπιων ληστεύουν το δημόσιο χρήμα, με απώτερο σκοπό να χρεοκοπήσει η Ελλάς, για να ευοδωθούν και εκπληρωθούν  τα σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας. Οι εφιάλτες γιοκαρίνοι πολιτικοί «κούρεψαν»
εν ψυχρώ τη ζωή μας.  Ξαναψηφίστε τους!!!
Όλο το χρέος του Μνημονίου είναι επαχθές, και επονείδιστο.!!!
Η χώρα μας με αυτούς τους εφιάλτες πολιτικούς, κατάντησε πειραματόζωο, όπου εφαρμόζονται οι θεωρίες συνωμοσίας και οι νέες
θεραπείες του δόγματος του Σόκ. (η Χιλή του Πινοτσέτ σε νέα έκδοση).
Η Ν.Τ.Π. εκτελεί σχέδιο παράδοσης της χώρας μας στους νεοταξίτες τραπεζίτες του Ρότσιλντ. Η Ε.Ε. είναι η Σιωνιστική λέσχη Bilterberg.
Οι Ισπανοί πολιτικοί είπαν στους Ευρωπαίους ΟΧΙ λιτότητα στο λαό.
Δεχόμαστε ΜΟΝΟ δάνειο, αλλιώς το δόγμα του Σαμψών, «Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων»….. Αυτό έπρεπε να κάνουν και οι δικοί μας νενέκοι πολιτικοί.
Έτσι φέρονται οι πατριώτες πολιτικοί, σε αντίθεση με τους δικούς μας εφιάλτες που τα έδωσαν όλα αμαχητί. Μήπως αυτοί θα τα πληρώσουν;;;
Στο αίτημα της Ισπανίας, οι Ευρωπαίοι εταίροι αντέδρασαν με μεγάλη ταχύτητα, σε αντίθεση με μας που μας παρέπεμπαν  από τον «Άννα στο
Καϊάφα», από συνεδρίαση του EUROGROUP σε συνεδρίαση.
Στην Ισπανία έγινε διάσωση χωρίς ταπείνωση του λαού.
Τώρα μαθαίνουμε ότι μετά την Ισπανία, σείεται και η Ιταλία.
Οι κώδωνες κινδύνου και συναγερμού ηχούν στην Ιταλία. Μετά την Ιταλία έχει σειρά η Γαλλία, και τότε έρχεται το τέλος της ευρωζώνης και του Ευρώ. Βαδίζουμε σε προδιαγεγραμμένο σχέδιο καταστροφής της παγκόσμιας οικονομίας, υπό των Κοσμοκρατόρων και Εξουσιαστών της Γης. Τότε θα θυμηθούμε το σύνθημα, ευρώ ή δραχμή, αφού τότε δεν θα υπάρχει πια ευρώ . Μετά την Ευρώπη ακολουθούν ΗΠΑ-Ρωσία-Κίνα. Ο Θεός να βάλλει το χέρι του!!!
Το σχέδιο της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης και κυριαρχίας, ευρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η κρίση στην ευρωζώνη σε πλήρη έξαρση, και ο σώζων εαυτόν σωθείτω……Στην  Ε.Ε.  λέμε,
Κοινή γαρ η τύχη, ή κολυμπάμε μαζί, ή μαζί βουλιάζουμε.
Η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. θέλει να καταστρέψει τη παγκόσμια οικονομία.
Μάς εξεφτέλισαν, μας είπανε τεμπέληδες, διεφθαρμένους, λαμόγια, κλέφτες, Τιτανικό, κ.λ.π. με προεξάρχουσα προσωπικότητα σε ύβρεις τον αφελή και επιπόλαιο πράκτορά τους Jeffrey με τα πιόνια του.
Αλλά τι να περιμένει κανείς από πολιτικούς της Ε.Ε. και της Ευρωζώνης που είναι διαβρωμένοι από τη παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορία, και έχουν καταντήσει πιόνια και μαριονέτες των κ.κ. Ρότσιλντ και Ροκφέλερ, σε βαθμό τέτοιο που η Σιωνιστική Ν.Τ.Π.
με τη βοήθεια αυτών των υπαλληλάκων της Ευρωζώνης, ετοιμάζει τη πολιτική και οικονομική διακυβέρνηση της Ευρώπης, και του Κόσμου.
Βλέποντας από ψηλά οι ιδρυτές της Ε.Ε. Σουμάν, Ντε Γκώλ, Αντενάουερ, τη κατάντια των πολιτικών της Ε.Ε. αγανακτούν,
συγχύζονται, και τρίζουν τα κόκαλά τους στο τάφο τους από θυμό.
Αλλά και οι επιζώντες όπως ο Ντελόρ, θλίβεται και λυπάται για το σημερινό κατάντημα των Ευρωπαίων ηγετών, που έγιναν υπηρέτες
της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης. Κατάντησαν σαν τους Αμερικανούς πολιτικούς, μαριονέτες των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, αντί να τους έχουν παράδειγμα προς αποφυγή.
Γιαυτό ο Ελληνικός λαός σήμερα υφίσταται τόσα δεινά.
Στην Ισπανία υπεύθυνοι πολιτικοί  οδηγούν τη χώρα χωρίς μνημόνια.
Στην Ελλάδα εφιάλτες και γιοκαρίνοι πολιτικοί οδηγούν τη χώρα στη χρεοκοπία, και τους Έλληνες στη πείνα και εξαθλίωση.
Ο Ισπανός πρωθυπουργός δήλωσε, πήραμε στήριξη από τα ιδεώδη μας,
και τις αρχές μας, χωρίς να δεχθούμε εξωτερική παρέμβαση.
Που είσαι Σαμαρά-Ντόρα και Βενιζέλο, να πάρετε μαθήματα πολιτικής εθνικής, πατριωτικής αξιοπρέπειας!!!!
Όλο το σύστημα στην Ε.Ε. είναι απάτη των φασιστών τραπεζιτών του Ρότσιλντ, και της Σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης.
Εμάς τους Έλληνες μας κατηγορούν ότι είμαστε φοροφυγάδες, διεφθαρμένοι, τεμπέληδες, που ζούμε από τον ιδρώτα των βόρειων
Ευρωπαϊκών λαών που παράγουν,  όμως σε τι έφταιξαν οι Ισπανοί, Ιταλοί, Πορτογάλοι, Ιρλανδοί, Ισλανδοί;;;           
Η Ισπανία μια χώρα με βαριά βιομηχανία, που παράγει τα πάντα, σήμερα βρίσκεται στην ίδια μαύρη τρύπα με εμάς, αιτία;;; οι τράπεζες του Ρότσιλντ!!! Εδώ και ένα χρόνο οι ζημιές των Ισπανικών τραπεζών
έχουν μεταφερθεί στο ισπανικό δημόσιο, όπως έγινε στην Ελλάδα, κατόπιν εντολών της παγκόσμιας διακυβέρνησης, και για λύση βρήκαν την επιβολή λιτότητας στους λαούς.
Σήμερα με τις αλλεπάλληλες εκλογές στην Ελλάδα, οι λαοί όλου του κόσμου θαυμάζουν την αντίσταση του Ελληνικού λαού, που λέει ΟΧΙ στα μνημονιακά πολιτικά κόμματα των εφιαλτών και γιοκαρίνων πολιτικών της Ν.Τ.Π. που θέλουν να εγκλωβίσουν το λαό μας στα σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, μέσω της χρεοκοπίας. Ο λαός της Ελλάδος γίνεται παράδειγμα για όλους τους κατατρεγμένους λαούς της υφηλίου. Ο λαός αντιστέκεται, ΟΧΙ οι εφιάλτες πολιτικοί υπηρέτες «Εκείνων».
Οι Ισπανοί πολιτικοί πέτυχαν τα χρήματα να προέλθουν από το μηχανισμό στήριξης της Ε.Ε. δηλαδή από τα ταμεία της Ε.Ε. και όχι από το Σιωνιστικό ΔΝΤ.
Ο Σόϊμπλε με τη Μέρκελ λένε, «Για όλα φταίνε οι Έλληνες» και το στηρίζουν ότι εμείς γίναμε ο ασκός του Αιόλου για αλλαγές στα Μνημόνια, πράγμα που τώρα ζητούν και οι άλλοι Ευρωπαϊκοί λαοί.
Εμείς ο Ελληνικός λαός ζητάμε ανατροπές στα μνημόνια, ενώ οι «Έλληνες» πολιτικοί παρέδωσαν Γη και ύδωρ στους Παντοκράτορες.
Οι Ιρλανδοί ετοιμάζονται να ζητήσουν αλλαγές ίδια με το Ισπανικό επίτευγμα, θα ακολουθήσουν και οι Πορτογάλοι.
Οι ηγέτες της Ε.Ε. σπεύδουν να απομονώσουν το Ελληνικό πρόβλημα, που «Εκείνοι» δημιούργησαν, και λένε, είμαστε έτοιμοι για έξοδο της Ελλάδος. Εμείς τους λέμε,
Κύριοι ηγέτες της Ε.Ε. δεν μπορείτε να μεταχειρίζεστε τα κράτη-μέλη
με «δύο μέτρα και δύο σταθμά», απαιτούμε ίση αντιμετώπιση.
Ευτυχώς που αντέδρασαν οι Ισπανοί για να ξεστραβωθούν οι δικοί μας
πολιτικοί εφιάλτες. Τα πιόνια και μαριονέτες πολιτικοί προσπαθούν να τα «βγάλουν πέρα», στηριζόμενοι στη φορολογία των φτωχών λαϊκών μαζών. Γιαυτούς δεν υπάρχει άλλο έσοδο του κράτους, παρά μόνον η φορολογία των φτωχών. Δεν υπάρχει ορυκτός πλούτος, δεν υπάρχει Βιομηχανία, δεν υπάρχει Βιοτεχνία, δεν υπάρχει Τουρισμός, δεν υπάρχει Ναυτιλία, δεν υπάρχει Γεωργία, δεν υπάρχει Ηλιακή και Αιολική ενέργεια, όλα τα κατάστρεψαν, και τώρα προσπαθούν να λειτουργήσουν το κράτος μόνο με τα φορολογικά έσοδα των φτωχών.
Έτσι επιβεβαιώνεται ότι το πρόβλημα του Ελληνικού χρέους, είναι πρόβλημα της Ε.Ε.
Αν η κρίση στην Ισπανία είχε ξεσπάσει νωρίτερα, θα ξεστραβώνονταν
οι δικοί μας πολιτικοί εφιάλτες, και δεν θα υπόγραφαν τα καταστροφικά μνημόνια, δεν θα έλεγαν ΝΑΙ  ΣΕ  ΟΛΑ.
Η Ισπανία διαπραγματεύτηκε με την Ε.Ε. ενώ οι άσχετοι και ανίδεοι δικοί μας εφιάλτες, υπόγραψαν «τυφλοίς όμμασι» και ότι ήθελε προκύψει, αδιαφορώντας για τη τύχη του Ελληνικού λαού.
Εκείνοι οι εφιάλτες και δοσίλογοι πολιτικοί που μας οδήγησαν στη Τρόϊκα , στα μνημόνια, και στην εξαθλίωση, πρέπει να οδηγηθούν στη
Δικαιοσύνη για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Μέχρι το Αγγλικό δίκαιο δέχθηκαν οι προδότες κατά τις συμφωνίες.
Να σεβαστούμε τις δεσμεύσεις μας υπενθυμίζουν οι ηγέτες της Ε.Ε.
γιατί έτσι τους συμφέρει.
Μέχρι Γερμανική κυβέρνηση υπό τον Ράίνχενμπαχ, τον Φούχτελ, και τους λογιστάκους της τρόϊκα δέχθηκαν οι εφιάλτες, και μας κατέστησαν
Προτεκτοράτο της Γερμανίας και της τρόϊκα.
Οι Ισπανοί λένε, κάναμε όλα όσα έπρεπε για να πάρουμε χαμηλότοκο δάνειο, με ευνοϊκούς όρους, καλλίτερο από αυτό στις αγορές.
Η Ισπανία δεν είχε βλέπετε τη μαριονέτα το Jeffrey-ΓΑΠ, και τους γιοκαρίνους υπουργούς του, που έδωσαν τα δάνεια στις τράπεζες του Ρότσιλντ, και χρέωσαν το λαό, και έφεραν τους λαθρομετανάστες εδώ.
Η Ιρλανδία, και οι άλλες χρεοκοπημένες χώρες της Ε.Ε. θέτουν θέμα άνισης μεταχείρισης και ζητούν επαναδιαπραγμάτευση.
Η  Ε.Ε. αναγνωρίζει τη δύσκολη θέση των Ελλήνων, ενώ ο Σόϊμπλε  με τη Λαγκάρντ, και τον Όλι Ρεν, επιμένουν να τηρήσουμε τις υπογραφές
των  Βενιζέλου- Σαμαρά. Τώρα οι ηγέτες της Ε.Ε. μας λένε ότι το βλέμμα τους είναι στραμμένο για τη διάσωση της Ισπανίας.
Η Ισπανία δεν ενέδωσε στους εκβιασμούς της Μέρκελ, αλλά πήρε τα 100 δις. χωρίς μνημόνια και περικοπές μισθών και συντάξεων.
Η Ισπανία δεν γέμισε με ισλαμιστές λαθρομετανάστες.
Οι λαθρομετανάστες ισλαμιστές είναι ο στρατός της Ν.Τ.Π. για να διαλύσει μια ευνομούμενη πολιτεία, όπως διέλυσαν τη Συρία και άλλες χώρες. Είναι κίνδυνος θάνατος για τη χώρα μας. Οι αρχές ασφαλείας ας ξυπνήσουν επιτέλους. Μόλις διαταχθούν από τη παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορία, θα πάρουν τα όπλα εναντίον του Ελληνικού Λαού.
Κρούω κώδωνα κινδύνου.
Στην Ισπανία δεν απειλείται η εθνική κυριαρχία από λαθρομετανάστες.
Εδώ ο Jeffrey-GAP με τους γιοκαρίνους του, απεφάσισαν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε Πακιστάν,  Αφγανιστάν, και Ουγκάντα.
Στην Ισπανία δεν κατέρρευσαν τα ασφαλιστικά ταμεία, ούτε τα Νοσοκομεία, και η φροντίδα για καλή υγεία παρέχεται στους Ισπανούς.
Τώρα οι Ευρωπαίοι ηγέτες λένε ότι δίνουν λιγότερο από 3 μήνες για τη διάσωση της Ευρωπαϊκής οικονομίας, αφού είναι έτσι τότε γιατί μας θέτουν το δίλημμα Ευρώ ή δραχμή;;;
Άνθρακες ο θησαυρός για Σαμαρά-Ντόρα-Βενιζέλο το δίλημμα στο λαό «Ευρώ ή δραχμή», αφού το ευρώ καταρρέει και διαλύεται. Η κυρία Λαγκάρντ δίνει 3 μήνες ζωή στο ευρώ και στην ευρωζώνη.!!!
Από την οικουμενική κυβέρνηση που θα προέλθει από τις κάλπες, οι Έλληνες ζητάμε. Αφού ενωθήκαμε στον αγώνα ενάντια στη Νέα Τάξη Πραγμάτων και στο Δόγμα του Σόκ των Κοσμοκρατόρων, θέλουμε.
Εθνική Κυριαρχία, Ανεξαρτησία, και το εθνικό συμφέρον της πατρίδας,
για Λαϊκή κυριαρχία, Δημοκρατία, και τη τήρηση του συντάγματος, το οποίο κατακρεουργήθηκε από το Jeffrey και τα πιόνια του.
Θέλουμε κοινωνική δικαιοσύνη, και τη προστασία κάθε Ελληνικής οικογένειας. Θέλουμε διασφάλιση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας. Θέλουμε  σταθερότητα και ενότητα όλων των Ελλήνων.
Την ισότιμη και αξιοπρεπή παραμονή μας στο Ευρώ και την Ε.Ε.
με εξασφάλιση μισθών και συντάξεων για όλους τους Έλληνες.
Θέλουμε τη δομική μεταρρύθμιση του κράτους, και τη μείωση της σπατάλης. Τον έλεγχο στη χρηματοδότηση των κομμάτων και των ΜΜΕ και τη διάλυση των ΜΚΟ που λυμαίνονται τα δημόσια ταμεία.
Θέλουμε  ανάπτυξη της οικονομίας και την έξοδο από τη κρίση.
Θέλουμε τη κατάργηση όλων των μνημονίων που μας καθιστούν δούλους. Ζητάμε τον έλεγχο της τράπεζας της Ελλάδος από τους Έλληνες. Την ακύρωση των μνημονίων, τη διαγραφή του επαχθούς και επονείδιστου χρέους, όπως έκανε ο Ισημερινός πρόσφατα.
Τη Διεκδίκηση των Γερμανικών αποζημιώσεων. Ζητάμε την ανακήρυξη της Α.Ο.Ζ.  και την άμεσο εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου, τα έσοδα του οποίου να πηγαίνουν στα δημόσια ταμεία, και όχι στις τράπεζες του Ρότσιλντ. Ζητάμε τη κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, και την κατάργηση ασυλίας βουλευτών και υπουργών. Ζητάμε το οριστικό τέλος στην ασυδοσία του τραπεζικού συστήματος. Προτείνουμε,
Αναστολή πλειστηριασμών και «κούρεμα» τραπεζικών δανείων, ώστε να ανασάνουν τα νοικοκυριά.
Κατάργηση εισπρακτικών εταιριών και ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ  Α.Ε.
Μείωση κόστους διέλευσης διοδίων και μείωση φόρου καυσίμων.
Μείωση φορολογικών συντελεστών και φορολογίας εισοδήματος.
Tη κατάργηση του χαρατσιού, και τη φορολογική επιδρομή στην ακίνητη περιουσία. Μείωση αντικειμενικών αξιών.
Κατάργηση κατασχέσεων για χρέη στο δημόσιο.
Αποκατάσταση μισθών και συντάξεων.
Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και φάρμακο για όλους, όπως ήταν .
Δωρεάν Ελληνική παιδεία για όλους, όπως ήταν παλιά.      
Ο Γύπας Σόρος λέει ότι το Ευρώ καταρρέει, και ότι δίνει 3 μήνες στα κράτη-μέλη της ευρωζώνης για να το διασώσουν.
Τα ΜΜΕ γράφουν ότι αρχίζει και «σκάει» η ίδια η Γερμανία, γιαυτό καταπιέζει τις χώρες του Νότου.
Τα Μνημόνια είναι πια παρελθόν, διότι οδηγούν στο χάος.
Εάν ψηφίσουμε Ν.Δ./ΠΑΣΟΚ συνυπογράφουμε τα Μνημόνια.
Τα ασφαλιστικά μας ταμεία τα λήστεψαν, και τώρα ο Έλληνας ασφαλισμένος και συνταξιούχος υπόκειται σε ανθρωπιστική κρίση όλων των εποχών. Με τα Μνημόνια δεν υπάρχει ανάπτυξη, υπάρχει μόνο ανθρωπιστική κρίση που οδηγεί στο θάνατο.
Ο Jeffrey είπε, «We need a global governance, and we need it fast»
βλέπετε βιάζεται ο άνθρωπος να δεί το Ρότσιλντ στη παγκόσμια εξουσία. Τα ΜΜΕ λέγουν, «The  Game is over» για την Ε.Ε.
Η Ε.Ε. διαλύεται, είμαστε στη μέση ενός παγκόσμιου οικονομικού πολέμου, σύμφωνα πάντα με τα σχέδια της παγκόσμιας δικτατορίας.
Σύμφωνα με το διεθνή οικονομικό τύπο, οι αναδυόμενες χώρες (Ινδία-Βραζιλία, κ.λ.π.) καθώς και οι υπερδυνάμεις Ρωσία-Κίνα, πουλάνε ευρώ. Όσον αφορά εμάς εδώ στην Ελλάδα, η χώρα θα αδειάσει από τη Νεολαία της, εδώ θα εγκατασταθούν οι μαύροι λαθρομετανάστες.
Αυτό ήθελαν από την αρχή οι δανειστές της χώρας. Ήθελαν το πλήρη έλεγχο της χώρας, για να εκμεταλλευθούν –άνευ ελέγχου- και «αντιστάσεως μη ούσης», τον ορυκτό πλούτο, αυτό το επιτυγχάνουν με τους λαθρομετανάστες σαν Έλληνες.
Θέλουν τη Γεωπολιτική και Γεωστρατηγική θέση και αξία της χώρας,
ώστε να «στριμώξουν» τη Ρωσία στο βορά, στη Μαύρη θάλασσα.
Αυτό το επιτυγχάνουν με τους λαθρομετανάστες σαν Έλληνες.
Οι Ρώσοι πρέπει να αφυπνιστούν, και να αντιδράσουν γρήγορα, όσο ακόμη είναι καιρός, και να κατέβουν γρήγορα στις θερμές θάλασσες!!!
Είναι ανησυχητικό το γεγονός των διαδηλώσεων στη Ρωσία εναντίον του προέδρου Πούτιν. Ασφαλώς έχουν «βάλλει χέρι» τα σαϊνια της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, για να ανατρέψουν το πρόεδρο Πούτιν. Βλέπετε στέκεται εμπόδιο στα σατανικά σχέδιά τους για παγκόσμια κυριαρχία. Για να σωθούμε εμείς οι Έλληνες, χρειάζεται
Αλλαγή εξωτερικής πολιτικής, εδώ και τώρα, αλλά με Ντόρες και Πασόκους, αυτό δεν είναι δυνατόν!!!. Είναι ανέφικτον.
                                                            ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                                                       Διεθνολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: