Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Τα βλέμματα στραμμένα στην Ελλάδα αυτό το Σ/Κ. Στην Εθνική ομάδα & στις Εθνικές εκλογές!!

Κύριε Πρόεδρε (της ΕΠΟ),
Οι υπερφίαλες δηλώσεις σας πριν τους αγώνες της "Επίσημης Αγαπημένης των Ελλήνων" είχαν γεμίσει με ελπίδα & αισιοδοξία τους περισσότερους για τα τελικά αποτελέσματα της ομάδος μας.
Δυστυχώς διαψευσθήκατε & έτσι ελπίζουμε πλέον μόνο σε ένα θαύμα ή στις καλές σχέσεις που αναπτύχθηκαν από έναν τέως Πρωθυπουργό & του ομολόγου του εκεί. Όμως τώρα, ο ένας προσπαθεί για το κόμμα του στις εκλογές, ενώ ο άλλος είναι θεωρητικά δυσαρεστημένος από την συμπεριφορά μας. 
Εσείς τι έχετε να πείτε πλέον?

Κύριε προπονητά
Τόσα χρόνια απορούσα εάν εκείνο το αψηλό παλικάρι με τα μούσια & την μακριά χαίτη, ο επιθετικός, παίζει βασικός σε κάθε αγώνα της ομάδας μας είτε επειδή αγωνίζεται σε ομάδα του εξωτερικού, είτε γιατί δεν έχετε καλύτερο του, είτε γιατί το γράφει σε κάποιο συμβόλαιο του με την ΕΠΟ ή εν πάσει περιπτώσει έχει το "βύσμα" του.
Εσείς, αλήθεια, γιατί επιμένετε σε αυτόν, ακόμη & όταν δεν μπορεί να μπει επί 80' στην αντίπαλη περιοχή ή μήπως τον βάζετε σε λάθος θέση? 

Κύριοι ποδοσφαιριστές,
Γιατί επιμένετε οι περισσότεροι να εμφανίζεστε με μούσια ή αξύριστοι ωσάν τεθλιμμένοι? Νομίζετε ότι με εμφάνιση αγρίων αρχαίων Ελλήνων οι αντίπαλοι μας θα μας φοβηθούν περισσότερο ή θα μας σεβαστούν? Οι αρχαίοι αθλητές, κύριοι, καλλωπίζονταν & ντύνονταν με αρετή & ανδρεία. Τα διαθέτετε?

Αναμένοντας από όλους σας να δούμε εάν & πόσα θα βελτιώσετε..... σας ευχόμαστε Καλή επιτυχία, επ' ωφελεία πρώτα της Ελλάδας, που ελέω των αποτυχημένων πολιτικών της, βρίσκεται στο (αρνητικό) επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος & αυτό το διήμερο.

Συνεργάτης Χωρίς Όνομα

Δεν υπάρχουν σχόλια: