Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

Νέος Επιτελάρχης στο Λ.Σ. ο Δ. Μπαντιάς


Με την επιλογή του Υποναύαρχου Δημητρίου Μπαντιά για τη θέση του Επιτελάρχη Λ.Σ.- Ελληνικής Ακτοφυλακής, έληξε η συνεδρίαση του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής στο Πεντάγωνο.

Έτσι, μπορεί ο κ. Μπαντιάς να μην κατάφερε να κάνει την αποκάλυψη του Μνημείου στο Κατάκολο, κατάφερε όμως - ελέω και οικονομικής κρίσης - να στεφθεί ο ίδιος Επιτελάρχης.


Τώρα βεβαίως απομένει στον ίδιο να αποδείξει ότι αξίζει τον τίτλο καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που αμφισβητούν τις ικανότητές του, καθώς ο Υποναύαρχος είχε εξειδίκεύση στα ναυτιλιακά θέματα με τα οποία ασχολήθηκε κατά κόρον καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας του στο Λιμενικό.

Πηγή Nextok

σ.σ: Εμείς έχουμε ήδη τοποθετηθεί με την "παρέμβαση" μας <<Τα χρώματα, τα κόμματα & η επιλογές στελεχών>> "Με αφορμή το δημοσίευμα της έγκριτης δημοσιογράφου κ. Κοντζόγλου στο NEXTOK, "Εκλεκτός της Ν.Δ. ο επόμενος Επιτελάρχης του Λιμενικού Σώματος"  & τα σχόλια που ακολούθησαν, έχουμε να κάνουμε τις εξής διαπιστώσεις σχετικά. και ευχόμαστε καλή επιτυχία στον νέο Επιτελάρχη Λ.Σ ..... άντε και ΕΛ.ΑΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: