Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Χρυσοχοίδης: Δεν υπάρχει θέμα χωροταξικό


Δεν υπάρχει θέμα χωροταξικό...
Το υπουργείο Ανάπτυξης , Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας θα μεταφερθεί, είπε νωρίτερα σήμερα συνομιλώντας με δημοσιογράφους του ναυτιλιακού ρεπορτάζ ο υπουργός Μ. Χρυσοχοίδης, παρουσία του υφυπουργού Ά. Γεωργιάδη, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω προ ημερών είχε θέσει θέμα μη μετακίνησης στο παλιό ΥΕΝ για λόγους τους οποίου είχε επεξηγήσει επαρκώς, αλλά και των γενικών γραμματέων του υπουργείου του. 

Ο κ. Χρυσοχοίδης διευκρίνισε ότι σταδιακά το υπουργείο θα αποστρατικοποιηθεί καθώς έτσι είναι ο αρχικός σχεδιασμός, ο οποίος όπως και αυτός της μεταστέγασης θα υλοποιηθεί.
 


Στις αλλεπάλληλες ερωτήσεις για τη δημιουργία ενιαίου υπουργείου με το Λιμενικό στο μέχρι πρότινος υποστηρικτικό του ρόλο, ο υπουργός περιορίστηκε να σημειώσει ότι αν γίνει κυβέρνηση προσεχώς η Ν.Δ με το ΛΑΟΣ μπορούν να κάνουν ότι θέλουν...

Μάλιστα χαρακτήρισε “ανωμαλία” το τι συνέβαινε μέχρι πρότινος αφού για θέματα ασφάλειας πήγαιναν περισσότεροι του ενός υπουργοί στις Βρυξέλλες τονίζοντας ότι προκαλούσε “θυμηδία” το γεγονός.



Πηγή
___________________________________________


Σχόλιο: Επί διακυβερνήσεως σας, όταν σοφιστήκατε  την αποδόμηση του ΥΕΝ, πήγαιναν περισσότεροι του ενός "εξειδικευμένοι" υπουργοί, κ. Χρυσοχοΐδη. Και μάλιστα επειδή αρέσκοντο στα ταξιδάκια αναψυχής, όπως τα βλέπανε ορισμένοι, αφού δεν πάταγαν καν το πόδι τους στα συνέδρια. Ρωτήστε & θα διαπιστώσετε αν λαϊκίζουμε ή είναι αλήθεια..... Φρονούμε πως αυτό προφανώς εννοείτε γιατί μέχρι τον Οκτώβριο 2009, γνώριζε ο εκάστοτε υπουργός Ναυτιλίας, ποια ήταν τα καθήκοντα & οι υποχρεώσεις του.


ΜΘΧ

1 σχόλιο:

Exantas είπε...

Επί διακυβερνήσεως σας, όταν σοφιστήκατε την αποδόμηση του ΥΕΝ, πήγαιναν περισσότεροι του ενός "εξειδικευμένοι" υπουργοί, κ. Χρυσοχοΐδη. Και μάλιστα επειδή αρέσκοντο στα ταξιδάκια αναψυχής, όπως τα βλέπανε ορισμένοι, αφού δεν πάταγαν καν το πόδι τους στα συνέδρια. Ρωτήστε & θα διαπιστώσετε αν λαϊκίζουμε ή είναι αλήθεια..... Φρονούμε πως αυτό προφανώς εννοείτε γιατί μέχρι τον Οκτώβριο 2009, γνώριζε ο εκάστοτε υπουργός Ναυτιλίας, ποια ήταν τα καθήκοντα & οι υποχρεώσεις του.

ΜΘΧ