Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται εντός των επόμενων (ολίγων) ωρών. ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ


 (upd) Επιβεβαιωθήκαμε !! Δυστυχώς ή ευτυχώς (??)


Προς κ.ΓΑΠ: Giorgos,  φιρί φιρί το πας να ενεργοποιήσεις τα CDS (για το καλό της ...οικογένειας, γνωστών & φίλων). Τι το ήθελες τώρα το δημοψήφισμα?
Για να βάλεις το μαχαίρι στον τράχηλο των Ελλήνων (που ζυγό δεν σηκώνει) & τελικά οι "ποδηγέτες & οι μέντορες σου", αφού σε μάλωσαν, σε υποχρέωσαν να βάλεις το μαχαίρι πιο βαθειά, με το δίλημα euro or Drahmas!! ώστε να είναι βέβαιη η θετική ψήφος. 
Την πάτησες Giorgos την πάτησες. Απέδειξες ότι είχε δίκιο στους χαρακτηρισμούς ο Κίμωνας & μας βάζεις σε περιπέτειες... 


Πρός κ. Αντώνη Σαμαρά: Επιμένεις σε εκλογές για να κάνεις κυβέρνηση συμμαχίας ή σωτηρίας (που ποτέ δεν ωφέλησαν τον τόπο), μόνο & μόνο για να έχεις το πάνω χέρι στην επιλογή Πρωθυπουργού & πρωτοκλασάτων υπουργών! Τα παλιά φθαρμένα υλικά, του κόμματος, που πολλαπλασίασαν τις προσωπικές περιουσίες τους, που σπατάλησαν πολλές χιλιάδες ευρώ για την προσωπική τους προβολή, που δαπανούσαν τεράστια ποσά για την κομματική τους πελατεία, που συμπεριφέρθηκαν ως νομείς της εξουσίας και του δημοσίου χρήματος, που κατέστρεψαν με τις πολιτικές τους την οικονομία της χώρας & ακόμη κουβαλάς στο κάρρο πώς θα μας πείσουν?


Προς κ.κ Ντόρα, Γιώργο, Αλέκα, (Τ)Σύριζα & λοιπούς όψιμους σωτήρες: Ευκαιρία οι εκλογές για να πάρετε λίγο από τα κοκκαλάκια του ψοφημιού που μπορεί να περισσέψουν... Αφού δεν έχετε καμιά ελπίδα & άλλον τρόπο να φθάσετε  στην εξουσία!!


Και θυμηθείτε, πόσους υπουργούς & τι αριθμό εκλεκτών στα κοινοβούλια τους έχουν οι προηγμένες χώρες αλλά & εκείνες που βρίσκονται σε λιγότερo ζοφερή, από εμάς, κατάσταση.
________________________


01 Νοε 2011. 

Στα πρόθυρα κατάρρευσης η κυβέρνηση



Εμείς, την 26 Οκτ.2011, γράφαμε στο facebook
"Το σχέδιο του ΓΑΠ έχει: Ρετουσαρισμένη & με πλασματικά θετικό περιτύλιγμα προβολή του "κουρέματος", όπερ, ΣΑΣ ΜΕΙΩΣΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ακόμη, ΣΑΣ ΕΦΕΡΑ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ & τέλος ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ αλλά ...... ΧΩΡΙΣ ΓΑΠ. 
Αναμένομεν........"
Όμως θα επιμείνουμε στην άποψη-παρέμβαση μας ........»»»αυτή

Με θαλασσινούς χαιρετισμούς,
Exantas

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Παγκ άλαλος, τελευταία !
Με ......προβληματίζει αυτό........

Antaris