Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΡΟ-ΠΟ


Σε γκραν γκινιόλ φαίνεται ότι εξελίσσεται η επιλογή του νέου υπουργού Προστασίας του Πολίτη, γεγονός κι εκκρεμότητα άλλωστε που οδήγησε σε αναβολή και μετάθεση κατά 2 ώρες την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.



Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ενώ όλες οι υπόλοιπες κυβερνητικές θέσεις έχουν καλυφθεί, για την Κατεχάκη οι ενστάσεις πέφτουν σαν ... βροχή. Η Νέα Δημοκρατία που δεν είχε καμία αντίρρηση με την προοπτική
τοποθέτησης Χρυσοχοΐδη, φέρεται ν' αντιδρά στην παραμονή Παπουτσή, ενθυμούμενοι ενδεχομένως κάποιοι στην Συγγρού, ότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος είχε ζητήσει στο παρελθόν την παραίτηση του, ειδικά τον περασμένο Φεβρουάριο όταν η αντιπαράθεση οξύνθηκε για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο θέμα των αγροτικών κινητοποιήσεων.
Από την άλλη πάλι κι ενώ φαινομενικά δεν υπάρχει εκατέρωθεν αντίρρηση για να δοθεί το χαρτοφυλάκιο στον κ. Λευτέρη Οικονόμου ώστε ν' αναλάβει ως υπουργός πλέον την καυτή πατάτα διαχείρισης των κρίσιμων επετείων του Πολυτεχνείου, του Δεκέμβρη αλλά και των αναμενόμενων αναζωπυρώσεων των κοινωνικών κινητοποιήσεων, ως πρόσκομμα και για τα δύο κόμματα εξουσίας αναφέρεται ότι αποτελούν οι ... μαζικές αντιδράσεις των αξιωματικών της Αστυνομίας σε μια τέτοιου είδους επιλογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: