Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Παγωμάρα στο Λιμενικό & την ναυτιλία στο άκουσμα της είδησης

Παγωμένο το σύνολο του προσωπικού Λ.Σ αλλά και του ναυτιλιακού κόσμου στο άκουσμα της είδησης για το κύκλωμα των λαθραίων τσιγάρων με την συμμετοχή βαθμοφόρων Λ.Σ, ενός μάλιστα με βαθμό Yποναυάρχου!



σ.σ: Όλοι οι υποναύαρχοι σήμερα έχουν προαχθεί στον βαθμό επί διαφανούς και αξιοκρατικής υπουργίας συντρόφου Παπουτσή κ αρχηγού κ. Σούλη!!!


Οι περισσότεροι εύχονται να είναι απλά μια πλεκτάνη και τα ονόματα που κυκλοφορούν στους διαδρόμους και τα πηγαδάκια ελπίζουν να είναι μόνον τα θύματα μιας ..... σκευωρίας. Ιδιαίτερα για τον ανώτατο, ο οποίος χαίρει συμπαθείας από τους περισσότερους των ανθρώπων που το γνώριζαν.


Όμως για τους παροικούντες στην Ιερουσαλήμ, τους ακούοντες και γνωρίζοντες ............ ο θυμόσοφος λαός λέει : "Ο κόσμος τόχε τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι !!"


Σχόλιο: Και γιατί ο υπουργός συνεχάρη τον αρχηγό Λ.Σ; Επειδή την "είχε κάνει" κατά Ρόδο μεριά (όπως κάνει πάντα στα δύσκολα) για να μην πιει το πικρό ποτήρι, που το γνώριζε από το Σ/Κ;
Επειδή τον είχε κάνει υποναύαρχο με εντολή του, ενώ καρατόμησε άλλους με τα ίδια συμβούλια, αλλά διαφορετικά κριτήρια; Τους φακέλλους των προσκείμενων, δεν τους φέρνουν στα συμβούλια αλλά κρίνονται δια περιφοράς; Επειδή ήθελε έτσι να εισπράξει κι ο υπουργός κάποια "εύγε" για την διαφάνεια που επικρατεί; Επειδή είχαν φροντίσει να τους αθωώνουν & να τους επαναφέρουν σε προηγούμενες περιπτώσεις Ή επειδή έτσι ρίχνει πέπλο αθωότητας κ για άλλους εισπράκτορες;
Έργα κ ημέρες "πράσινης ανάπτυξης" κ συντρόφου Παπουτσή.

ΣΧΟ






Δεν υπάρχουν σχόλια: