Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Ρεζιλίκια!! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - MARSEILLE=0-1

Παρεμβαίνει ο ........ "Συνεργάτης Χωρίς Όνομα"


Προς κ. Μαρινάκη (πρόεδρο). Αγαπητέ πρόεδρε, το Ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως καλά έχεις καταλάβει, δεν είναι ναυτιλία όπου έχεις να νταλαβεριστείς με σοβαρούς αλλοδαπούς κυρίως & ελάχιστα με τους ντόπιους Ελληνάρες. Αλήθεια ποιος σας έπεισε για τον προπονητή που τον έχετε θεοποιήσει; Αντιληφθήκατε ότι καλύτερος παίκτης ήταν ο Χολέμπας που τον έφερε ο Γερμανός που εσείς εκδιώξατε; Μόνο δύο Έλληνες στην ομάδα & οι άλλοι ένας στρατός βάσκων αλλοπρόσαλλων; Αίσχος σας!


Προς κ. Βαλβέρδε (προπονητή). Κύριε Βαλβέρδε, επειδή ποτέ δεν πίστεψα σε εσένα & στις επιλογές σου, ίσως φανώ λίγο σκληρός, περισσότερο ρεαλιστής & πολύ ειλικρινής μαζί σου.  Έχεις καταλάβει ότι κατάντησες την ομάδα βασκικό βεστιάριο? Έχεις εισαγάγει όποιο "βασκικό "παλτό" ήταν στην ανεργία και προσπαθείς να πείσεις όλους μας ότι αυτοί αποτελούν την λύση που χρειάζεται ο Ολυμπιακός. Δεκατέσσερις ποδοσφαιριστές έφερες και δεν υπήρχαν άνεργοι Έλληνες  να παίξουν στην ομάδα? Ή μήπως πιστεύεις ότι παίζει καλύτερα το συνονθύλευμα που παρέταξες απόψε & μας γέμισε ντροπή? Ξαπόστειλες τους αληθινούς Ολυμπιακών αισθημάτων παικταράδες στις αλάνες της επαρχίας ή στον Ατρόμητο & μάζεψες όλους τους αποτυχημένους σκαπανείς, βάζοντας τα φερέφωνα να μας πείσουν για την αξία τους.


Προς Υπουργούς αθλητισμού:  Διαλύσατε τα πάντα.... το ποδόσφαιρο θα σας γλίτωνε;;;;;;;


ΣΧΟ

6 σχόλια:

Χρήστος Γ. είπε...

Καλημέρα φίλε
Είμαι κι Ολυμπιακός πανάθεμά με!
Το ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν είναι και θα είναι υποδεέστερο των περισσοτέρων ευρωπαϊκών. Οι εξαιρέσεις ΦΑΡΔΟΥΣ τύπου Γουέμπλεϊ και 2004 επιβεβιώνουν τον κανόνα. Δεν καταναλώνω σκέψη, προβληματισμό και κριτική για ομάδες που το 90% τους αποτελούνται από αλλοδαπό κατιμά και για να υπάρξει κριτική πρέπει να υπάρχει και αντικείμενο που για μένα πλέον δεν υπάρχει.

Eddie 21 είπε...

AEK&OM

Ανώνυμος είπε...

όσα λεφτά και να βάλει ο κος Πρόεδρός σας ομάδα στην Ευρώπη δεν θα κάνει με τίποτα!! Η απ´ολυτη ξεφτίλα με ακριβούς παίκτες για να κερδίζουν διαιτητές και τα υποκαταστήματά τους.
Πολύ μεγάλη ξεφτίλα ακριβοπληρωμένη, κρίμα τα λεφτά.....

Ανώνυμος είπε...

Αλλού είναι οι κότες και αλλού τα κακαρίσματα , τόση πλύση εγκεφάλου από τα μέσα ενημέρωσης για την ομάδα του ολυμπιακού ! Αυτή είναι η ομάδα σας η ομάδα που κατέστρεψε το ελληνικό ποδόσφαιρο , η ομάδα της μαφίας , των στημένων , των πουλημένων διαιτητών , η ομάδα της σαπίλας , στην ευρώπη πάντα θα τρώτε φάπες γιατί δεν έχετε τα μέσα να πάρετε πλαγίως το παιχνίδι ! Μόνο άν πέσετε στην δ' εθνική θα καθαρίσει το ποδόσφαιρό μας !

Unknown είπε...

Καλησπέρα,
Κακή αρχή κάναμε και εάν συνεχίσουμε έτσι μας βλέπω να ψαχνόμαστε κάπου στην Β!

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΑΔΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ,
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.
ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΤΩΧΟΙ, ΑΝΕΡΓΟΙ,
ΑΠΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ,
ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΜΟΡΦΩΣΗ.
ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ,
ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΛΕΦΤΑ.
ΣΧΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ "ΤΟΥΣ".
ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ,ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ
Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΛΑ,
ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ,
ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ.
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ!