Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ο βαθύς και ύποπτος ύπνος των Δικαίων ... συνεχίζεται!!!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Αξιολογώντας κανείς τα γεγονότα και τις δυσχερείς καταστάσεις των τελευταίων χρόνων στην πατρίδα μας καταλήγει σε ένα και μόνο συμπέρασμα ότι την μεγαλύτερη ευθύνη για όλα αυτά την φέρει ηΕλληνική Δικαιοσύνη!!!

Ναι φίλες/οι  το λέω και το πιστεύω γιατί αν δεν υπήρχε ο εναγκαλισμός της με την εξουσία, την παραεξουσία και τα εκάστοτε συμφέροντα όλα θα ήταν διαφορετικά!
Τον τελευταίο δε καιρό πέρα από την πραγματική της “τύφλωση” έχει και μεγάλη “κουφαμάρα” αφού δεν ακούει και δεν αντιλαμβάνεται τίποτα από όλα αυτά που σκάνε σαν πασχαλιάτικες κροτίδες στα κεφάλια όλων μας!
Για του λόγου το αληθές επιτρέψτε μου να αναφέρω μερικές εξόφθαλμες ή επί το λαϊκότερο “καραμπινάτες” περιπτώσεις, παραλείψεων και ύποπτης αδράνειας των θεσμών και των οργάνων της!!!
Το τελευταίο “απίστευτο” που ακούσαμε έχει να κάνει με την επώνυμη καταγγελία πρώην υπαλλήλου της στατιστικής υπηρεσίας που μιλάει για εγκληματική και σκόπιμη χάλκευση (προς τα πάνω) των στοιχείων του ελλείμματος από τον πρώην υπουργό οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου για να δοθεί η αφορμή να παρθούν όλα αυτά τα δυσβάσταχτα μέτρα εναντίων του Ελληνικού λαού!
Ερωτώ λοιπόν θα υπάρχει κάποια διερεύνηση ή θα μπει και αυτή προκλητικά στο αρχείο όπως οι προ καιρού "τρομακτικές" δηλώσεις δυο εν ενεργεία βουλευτών (Αθανασιάδη και Ρουμπόπουλου) ότι απειλήθηκαν εν ψυχρώ για να ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο!!!
Επίσης ακόμα δεν είδαμε τα αποτελέσματα των ερευνών στις καταγγελίες συμπολιτών μας  για τις μαύρες μέρες του περασμένου Ιουνίου όπου όλοι βιώσαμε την αυθαιρεσία και την βία της χουντοκοινοβουλευτικής δημοκρατίας μας με αποκορύφωμα τις εικόνες αυτού του ΓουρουνοΜατατζή ο οποίος χτυπάει εν ψυχρώ άοπλο και ακίνδυνο διαδηλωτή!
Φυσικά όλοι γνωρίζουμε για το “θάψιμο” όλων των παλαιοτέρων υποθέσεων που αφορούσαν υποθέσεις διαφθοράς πολιτικών οι οποίοι παρανόμησαν και κατέκλεψαν συστηματικά τον Ελληνικό λαό. 
Ξέρω!... κύριοι της δικαιοσύνης επικαλείστε “σιωπηρά” ως δικαιολογία της αδράνεια σας την επαίσχυντη παραγραφή και ασυλία που εμπνεύστηκε και εφάρμοσε για την ληστοπαρέα του ο νέος “σωτήρας” μας ο συνταγματολόγος κ. Βενιζέλος (τώρα το παίζει και υπουργός οικονομικών) όμως μέχρι σήμερα δεν βρέθηκε ούτε ένας από εσάς με “κότσια” να την καταγγείλει δημόσια ως, το δέσιμο των χεριών σας για την απονομή πραγματικής δικαιοσύνης απέναντι στις λοβιτούρες και τις μεθοδεύσεις της νομοθετικής και εκτελεστικής εξουσίας!
Δυστυχώς κ. Δικαστές προ πολλού έχετε πάψει να είστε η ελπίδα των αδικημένων αλλά ευελπιστώ πως σύντομα θα υπάρξουν κάποιοι από εσάς που θα ορθώσουν το ανάστημα τους απέναντι σε όλα αυτά τα “τομάρια” που εδώ και καιρό κατατρώγουν τις σάρκες του Ελληνικού λαού!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: