Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2011

Εξηγείστε την αναγκαιότητα να πάτε στην ΔΕΘ κ. Πρωθυπουργέ

Παρεμβαίνει ο ... "Συνεργάτης Χωρίς Όνομα"


Μετά τα όσα συμβαίνουν στην χώρα της φαιδράς προτοκαλέας, της ανυποληψίας, της αδιαφάνειας, της πλαστότητας, της ρεμούλας & της απαξίας, μπορεί ο κ. Πρωθυπουργός να ενημερώσει τον «κυρίαρχο λαό» του, ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ στην ΔΕΘ αφού θα χρειαστεί τόσους συνοδούς, ασφάλεια & κλακαδόρους; Αδιαφορεί προφανώς, για τις εκατοντάδες χιλιάδων ευρώ που θα κατασπαταληθούν για τα έξοδα της ασφάλειας (3500 αστυνομικοί), τα οδοιπορικά, την διαμονή, αλλά & τις φιέστες, τα σούρτα φέρτα των σφουγγοκωλάριων & παλαμοκρουστών της εξουσίας που θα τον ακολουθήσουν. Και όλα αυτά γιατί;;;;;

Για να μας φουσκώσουν πάλι με ψεύτικες απατηλές υποσχέσεις, οράματα, και δεκάδες θα, θα, θα … με συνεντεύξεις & πομφόλυγες, με ανεδαφικές εκτιμήσεις & προτάσεις;;; 


Είναι ανάλγητοι και θρασύτατοι οι εθνοπατέρες μας, οι οποίοι ενώ η κοινωνία βουλιάζει από τα χρέη που της φόρτωσαν & οι πολίτες κάνουν αιματηρές θυσίες, αυτοί ζητούν αυτάρεσκα την προβολή & τις συνεντεύξεις στην ΔΕΘ, αδιαφορώντας για το αύριο αυτού του τόπου. 


Είναι αυτοί που θα στήνονται για φωτογράφιση πλάι στον Πρωθυπουργό για να κερδίσουν περισσότερες ψήφους, οι γνωστοί κολαούζοι της κυβερνητικής νομενκλατούρας (αφού οι εκλογές είναι κοντά, παρά τις αντιρρήσεις των τροϊκανών). 
Αυτοί που το μόνο πράγμα που κάνουν καλά είναι να υποκρίνονται, να ψεύδονται και να κοροϊδεύουν την κοινωνία, την οποία υποτίθεται ότι έχουν ταχθεί να υπηρετήσουν. 
Είναι αυτοί που συμπεριφέρονται με δύο μέτρα και δύο σταθμά, αυτοί που "χαϊδεύουν" τους ισχυρούς και κλείνουν τα μάτια στις αυθαιρεσίες τους. 
Αυτοί που δεν πρόκειται ποτέ να αντιταχθούν στα αντεθνικά σχέδια ξεπουλήματος της εθνικής κυριαρχίας, που απροσχημάτιστα υλοποιούνται με τη υποστήριξη των ισχυρών, τους οποίους υπηρετούν με τυχοδιωκτικό και αμοραλιστικό καιροσκοπισμό. 


Σε ένα πτωχευμένο κράτος αποτελεί υπερβολή & ύβρη  προς τον «κυρίαρχο λαό» μια τόσο πολυδάπανη εκδήλωση μόνο & μόνο για να ομιλήσει ο κ. Πρωθυπουργός. Ένα λαό που του καταρράκωσαν την αξιοπρέπεια, σκοτείνιασαν το μέλλον των παιδιών του, έθαψαν τις προσδοκίες του, κατέστρεψαν το σύμπαν του. 
Κάλλιστα θα μπορούσατε να δώσετε την συνέντευξη & τις υποσχέσεις σας για ένα καλύτερο μεσοπρόθεσμο & «υλοποίηση των στόχων της σοσιαλιστικής, στα χαρτιά κυβερνήσεως σας» από το Γραφείο σας στο Μαξίμου. 
Ο Ελληνικός λαός θα αντιλαμβανόταν ότι οι θυσίες του πραγματικά σας βρίσκουν συμπαραστάτη κ. Πρωθυπουργέ & θα το εκτιμούσε υπέρμετρα!! 


Γιατί ο Ελληνικός λαός εξεγείρεται & επαναστατεί όχι τόσο όταν υποφέρει, όσο όταν έχει το αίσθημα ότι εμπαίζεται & αδικείται, κ. Πρωθυπουργέ! 
Αλήθεια ανησυχείτε, τόσο εσείς όσο & η αξιωματική αντιπολίτευση,  μήπως απαξιωθεί ο θεσμός της ΔΕΘ; Τέτοια ώρα τέτοια λόγια.
Και είναι άραγε ο μόνος θεσμός που σας ανησυχεί ότι θα απαξιωθεί; Τόσοι άλλοι, πολύ μεγαλύτερης σπουδαιότητας και σημασίας που απαξιώνονται καθημερινά δεν σας απασχολεί κ. Πρωθυπουργέ & κ. Αρχηγέ της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης;; 


Νισάφι πια!!!! Έλεος


ΣΧΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: