Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Ανασύσταση του Υπουργείου Ναυτιλίας προτείνει ο Παμπούκης


Ο Χάρης Παμπούκης, μιλώντας το πρωί στη ΝΕΤ, πρότεινε να δημιουργηθεί ξανά αυτόνομο Υπουργείο Ναυτιλίας «με αναπτυξιακό χαρακτήρα», όπως είπε.

«Η ύπαρξη αυτόνομου Υπουργείου Ναυτιλίας είναι αδιαπραγμάτευτη. Δεν χωράει καμία αμφιβολία πως πρέπει να υπάρχει ξεχωριστό χαρτοφυλάκιο, το οποίο όμως να ασχολείται επί της ουσίας με τον κλάδο. Σε κάθε, όμως, περίπτωση, από τη στιγμή που η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να το εντάξει στο Ανάπτυξης, οφείλει να στηρίξει την επιλογή της και να αποδείξει για την ορθότητά της.

Οι συνεχείς αλλαγές θεσμικού πλαισίου, που αφορούν σε έναν τόσο κρίσιμο τομέα, μόνο καλό δεν κάνουν στην εικόνα μας προς τα έξω, σε μια περίοδο, όπου από τα βασικά ζητούμενα είναι η αποκατάσταση της αξιοπιστίας μας απέναντι στις αγορές».



Πηγή 
Περισσότερες δηλώσεις από την πρωινή εκπομπή, που αφορούν & στο Λ.Σ, περιλαμβάνονται στο www.bankingnews.gr  "Επανασύσταση του ΥΕΝ ζητά ο Χάρης Παμπούκης, για κυβερνητικό αλαλούμ μιλά η ΝΔ" στον σύνδεσμο 


Σχόλιο Exantas: Μήπως, κάτι τέτοιες δηλώσεις του κ. Παμπούκη (όπως & στο πρόσφατο παρελθόν), έκαναν τον υπερυπουργό Μ. Χρυσοχοΐδη να τον έχει θέσει στο περιθώριο του χαρτοφυλακίου που σχετίζεται με την ναυτιλία? Εάν αληθεύουν οι πληροφορίες μας, τότε ο πρωθυπουργός οφείλει να επανεξετάσει τις θέσεις του για ορισμένους από τους κανακεμένους & παραχαϊδεμένους υπουργούς του.


ΜΘΧ

1 σχόλιο:

Exantas είπε...

Μήπως, κάτι τέτοιες δηλώσεις του κ. Παμπούκη (όπως & στο πρόσφατο παρελθόν), έκαναν τον υπερυπουργό Μ. Χρυσοχοΐδη να τον έχει θέσει στο περιθώριο του χαρτοφυλακίου που σχετίζεται με την ναυτιλία? Εάν αληθεύουν οι πληροφορίες μας, τότε ο πρωθυπουργός οφείλει να επανεξετάσει τις θέσεις του για ορισμένους από τους κανακεμένους & παραχαϊδεμένους υπουργούς του.

ΜΘΧ