Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Ταλαιπωρία επιβατών λόγω βλάβης σε πλοίο - QUIZ!!!-



Ποια ναυτιλιακή εταιρία της ακτοπλοΐας "έστησε" επί τρεις σχεδόν ώρες τους δυστυχείς επιβάτες που την εμπιστεύτηκαν, περιμένοντας το πλοίο χωρίς να έχουν ενημερωθεί μέχρι που έφταναν στο λιμάνι, παρότι τους ζητούσαν τον αριθμό του κινητού τους με την έκδοση του εισιτηρίου???!!! 

Τους υποχρέωσε δε να φτάσουν στους προορισμούς τους τόσο αργά που μόνο με ΤΑΧΙ θα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν υποχρεώνοντας τους σε επιπλέον έξοδα, επιβαρύνσεις & ακυρώσεις προγραμματισμένων ραντεβού, χωρίς να τους προσφέρουν νερό ή & ένα τοστ για την ταλαιπωρία που υπέστησαν! Ψιλά γράμματα αυτά για τους ακτοπλόους !!


Και μην μας πείτε κύριοι της..... "καλύτερης ακτοπλοϊκής του 2009" ότι ενημέρωση κάνατε με sms, γιατί αυτά έπρεπε να διαβαστούν μέσω internet..... που οι περισσότεροι τουρίστες δεν διαθέτουν. Όσο δε για τον αποστολέα, οφείλατε να έχετε το όνομα της εταιρίας σας & όχι έναν άγνωστο για πολλούς αριθμό ώστε να υποψιαστούν οι παραλήπτες ότι κάτι συμβαίνει!
Αυτά είναι κουτοπονηριές που σκοπό είχαν να μην ακυρώσουν οι επιβάτες τα εισιτήρια τους και φύγουν με το πλοίο της ανταγωνίστριας, εκεί στις Δυτικές Κυκλάδες. Η δε χάρτα των επιβατών αποτελεί, δυστυχώς, βουλωμένο γράμμα, γραμμένο στις καλένδες των εταιριών ή καλύτερα ..... στην άμμο!

Είναι γνωστό ότι οι άνθρωποι της ναυτιλίας, όταν αναφέρονται στην ακτοπλοΐα, πολλοί διαχωρίζουν τις θέσεις τους από αυτήν.
Ο λόγος? Τίποτα από την γενικότερη έννοια της Ελληνικής ναυτιλίας δεν θυμίζει το "θαύμα" που πέτυχαν εργαζόμενοι, κεφάλαιο & πολιτεία για την ανάδειξη της ναυτιλίας στον σπουδαιότερο πυλώνα της εθνικής οικονομίας. Η ακτοπλοΐα, δυστυχώς, έμεινε πάντοτε έρμαιο & υπό την καθοδήγηση & μικροκομματική επιρροή των εκάστοτε διαχειριστών της διακυβέρνησης, των "παραγόντων", των ημετέρων & των τυχάρπαστων φωστήρων της ακτής Μιαούλη.

Με τέτοια μυαλά, τίποτα δεν πρόκειται να ανθίσει σε αυτό τον τόπο φωστήρες μας, και θα οδεύουμε άπαντες από το κακό στο χειρότερο γιατί έτσι επιλέξατε εσείς που σας έχουν εμπιστευτεί είτε τις τύχες του τόπου & της ναυτιλίας, είτε τις δικές μας!!

Με θαλασσινούς χαιρετισμούς,
Exantas

Δεν υπάρχουν σχόλια: