Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Καταστολή Διαδηλώσεων


kallimaxosΑξιότιμοι Κύριοι Αρχηγοί,
Σεβαστοί Στρατηγοί, Ναύαρχοι, Πτέραρχοι

Το βράδυ 07/02/11 το κανάλι EXTRA3 είχε ένα πολύ καλό ενημερωτικό ρεπορτάζ – ντοκυμαντέρ του Συνταγματάρχη ε.α. κυρίου Αντώνη Μυλωνάκη σχετικό με την εκπαίδευση των Ελλήνων στρατιωτών για καταστολή διαδηλώσεων, σε περίοδο κοινωνικών πολιτικών αναταραχών. Επίσης το ίδιο συνέβη στο κανάλι KONTRA 08/02/11 με τον κύριο TERENCE QUICK.
Επ’ αυτού του λίαν σοβαρού θέματος, σαν Ελληνες πατριώτες θα θέλαμε να εισηγηθούμε, και να ζητήσουμε από τις Ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις, αγνή και πατριωτική αντιμετώπιση της καταστάσεως, όταν απέναντι θα έχετε αγνούς Ελληνες πατριώτες, οι οποίοι πάσχουν για Ελλάδα και για Ελληνισμό.
Όπως καλώς γνωρίζετε σήμερα η Ελλάς δεν έχει μια Ελληνική κυβέρνηση, αλλά μια κυβέρνηση Ελλήνων αλλοεθνών υπουργών  αχυρανθρώπων της παγκόσμιας δικτατορίας των ολίγων, του ROTHCHILD & ROCKEFELLER & CIA…
 κυβέρνηση αυτή δεν νομιμοποιείται να χρησιμοποιεί τον Ελληνικό Στρατό εναντίον Ελλήνων.
Αυτοί οι παγκόσμιοι δικτάτορες θέλουν τον ορυκτό μας πλούτο, και δεν θα διστάσουν να αιματοκυλίσουν την Ελλάδα, για να μας πάρουν μεγάλα πολύτιμα κομμάτια από την πατρίδα μας.

Εάν ο Ελληνικός Λαός, αποφασίζει να ανατρέψει αυτή τη κυβέρνηση των ανθελλήνων, θα το κάνει, και σας θέλει δίπλα του. Ως τώρα δεν το πράττει διότι δεν γνωρίζει ποια στάση θα κρατήσουν οι Ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις.
Ετσι κάθεται στο «καναπέ», όμως έως πότε;;;

Λαός και στρατός ενωμένοι, ποτέ νικημένοι.
Βεβαίως πολύ πιθανόν σε πολιτικές αναταραχές, μέσα στο πλήθος των Ελλήνων πατριωτών, να διεισδύσουν άτομα ύποπτα, κουκουλοφόροι, λαθρομετανάστες (άλλωστε γι’ αυτό το λόγο τους φέρανε εδώ), αναρχικοί, αριστεριστές, πράκτορες ξένων δυνάμεων εχθρικών προς τον Ελληνισμό και την Ελλάδα, πράκτορες του εχθρικού ΝΑΤΟ και της Τουρκίας, οι οποίοι θα ωθούν την κατάσταση προς εμφύλιο σπαραγμό, για εκπλήρωση των ανθελληνικών σχεδίων.

Εδώ χρειάζεται προσοχή, μήπως οι Νατοϊκοί κόψουν την Ελλάδα στα δύο, στα Τέμπη, και προσοχή μη χυθεί αγνό Ελληνικό πατριωτικό αίμα, εσείς αυτούς τους πράκτορες του εχθρού, τους γνωρίζετε, απομονώστε τους, και χτυπάτε τους αλύπητα, χτυπάτε τους εχθρούς της Ελλάδος, και όχι τους Ελληνες τα αδέλφια σας, πατέρες σας και παππούδες σας. Διότι και εμείς οι παππούδες θα βγούμε στις πλατείες των πόλεων, προκειμένου να σώσουμε την Ελλάδα πατρίδα.
Μην υπακούσετε σε διαταγές των δωσίλογων πολιτικών. Σας δώσαμε τα όπλα, χρησιμοποιήσατε αυτά για το καλό της πατρίδας. Αλλιώς τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας δεν θα έχουν πατρίδα. Δεν θα έχουν μέλλον. Σκεφθείτε τι αφήνετε πίσω σας. Σκεφθείτε τα εγγόνια σας, σε ποια Ελλάδα θα ζήσουν, σε μια Ελλάδα μουσουλμάνων, λαθρομεταναστών.
Διότι έτσι θα σας διατάξουν οι Νατοϊκοί και οι δωσίλογοι πολιτικοί να πράξετε, να χτυπήσετε τους Ελληνες.
Ο Στρατός της Αιγύπτου, αν και Αραβες τριτοκοσμικοί, έδειξαν πολύ καλή συμπεριφορά, απέναντι στο πλήθος των Αιγυπτίων και απομόνωσαν τις ύποπτες πρακτορικές Αμερικανικές και άλλες εχθρικές δυνάμεις, που ήθελαν να κάνουν κακό στην Αίγυπτο. Είδαμε τον Λαό της Αιγύπτου επάνω στα άρματα μάχης, και τους χαρήκαμε.

Ετσι οι νεοταξίτες Αμερικανοί, έκαναν στροφή 180 μοιρών και άλλαξαν πολιτική απέναντι της Αιγύπτου.
Αυτά τα αναφέρουμε διότι οι εχθροί της Ελλάδος Νατοϊκοί, πολύ πιθανόν να θελήσουν να δημιουργήσουν κάτι κακό στην χώρα μας, για να βάλουν χέρι στα τεράστια κοιτάσματα και αποθέματα ενεργειακού φυσικού ορυκτού πλούτου της Ελλάδος, αλλά και στη Γεωστρατηγική θέση της.

Δεν βλέπετε ότι οι δωσίλογοι πολιτικοί αρνούνται να οριοθετήσουν την ΑΟΖ της Ελλάδος;;;
Ποιαν άλλην μαρτυρίαν και απόδειξη θέλουμε;;;
Ηδη οι Κοσμοκράτορες διχοτόμησαν το SUDAN για να βάλουν χέρι στα πετρέλαιά του. Προσοχή πιθανόν κάτι ανάλογο να τολμήσουν να κάνουν και στην Ελλάδα.

Οι Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες – σαν 5η φάλαγγα – είναι κίνδυνος θάνατος για την ασφάλεια της Ελλάδος, λάβετε τα μέτρα σας, διότι οι πολιτικοί μας σαν αχυράνθρωποι των εχθρών της Ελλάδος, θέλουν να αντικαταστήσουν τους Ελληνες μέσα στην Ελλάδα με τους λαθρομετανάστες, τους οποίους κατά συρροή φέρνουν, εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία. Ετσι νοθεύουν το «όμαιμον», «ομόγλωσσον» και «ομόθρησκον», των Ελλήνων. Καταστρέφουν το DNA των Ελλήνων.
Καταστρέφουν τη συνέχεια του Ελληνισμού.
Τους λαθρομετανάστες έφεραν στην Ελλάδα οι ανθέλληνες Πολιτικοί, πράκτορες της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Προσοχή λοιπόν. Λαός και Στρατός ενωμένοι.
Μερικοί πολιτικοί είναι εχθροί της πατρίδος, και άλλοι ανίδεοι.
Μετά Σεβασμού
Αντώνης Ι. ΓρυπαίοςΔιεθνολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: