Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Πώς χρησιμοποίησαν ορισμένοι το Λ.Σ ?

Αγαπητοί θαλασσομάχοι, πειρατές,
Δεν χαϊδεύουμε ούτε ευλογούμε τις άλλες δημοκρατικές δυνάμεις των ΜΜΕ, αλλά κουραστήκαμε να βλέπουμε, να διαβάζουμε & να ακούμε για Αξιωματικούς, οι οποίοι αντικειμενικά:
  • είτε ελάχιστα εργάστηκαν & ίδρωσαν για το Λ.Σ,
  • είτε το χρησιμοποίησαν για την εκπαιδευτική τους επιμόρφωση & ελάμβαναν ανελλιπώς μέρος σε μακρόχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα (ξένων γλωσσών, ειδικών δυνάμεων, κλπ, κλπ, εξωτερικού -εσωτερικού).
  • Αλήθεια, πού & πότε το Λ.Σ αποκόμισε την προστιθέμενη αξία από τις εκπαιδεύσεις τους αυτές?
  • Κάποιοι θεώρησαν ως αξιόλογες μόνον τις Υπηρεσίες στα Γραφεία των πολιτικών τους προϊσταμένων, ή στις ειδικές δυνάμεις με συγκεκριμένη βάση, όπου μικρή προσφορά συνήθως είχαν.
  • Που συμμετείχαν σε ομάδες συμβούλων για την διάλυση του ΥΕΝ & την αλλαγή αρμοδιοτήτων του Λ.Σ?
  • Που παραιτήθηκαν οραματιζόμενοι θέσεις συμβούλων (όπως ήδη πράττουν) ή λεκτόρων σε Πανεπιστήμιο μεγάλου λιμανιού της χώρας? Υπενθυμίζουμε την παρέμβαση του Exantas ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ
Λυπούμαστε για το ότι σήμερα δεν διαθέτουμε "φραγμό οδόντων" , αλλά κουραστήκαμε στον τόπο αυτό να βλέπουμε ινδάλματα, που τα "κανακεύουν κατά παραγγελία".
Δεν θέλουμε να στενοχωρήσουμε όσους έχουν εκφράσει την βαθιά τους εκτίμηση για ορισμένους στο παρελθόν.
Oι αξιωματικοί δεν ακτινοβολούν με τα γαλόνια τους και τα επίχρυσα κουμπιά τους, αλλά με τις ηθικές, ηγετικές και επαγγελματικές αρετές τους. 


Με ναυτικούς κανονιοβολισμούς
Koursaros

Δεν υπάρχουν σχόλια: