Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΡΙΣΗ Ή ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ?

Φίλοι Πειρατές, Κουρσάροι, θαλασσοπόροι & θαλασσομάχοι!!
Κάποιοι κονδυλοφόροι, ηλεκτρονικοί & κλασσικοί, σε "έγκριτα" ... γενικώς έντυπα & όχι μόνον, αλλά και παπαγαλάκια, θαλασσοπούλια, διαδρομιστές & κάθε είδους καρακάξες, όπως αποδείχτηκαν, ομιλούσαν για ήπιες κρίσεις, ιδιαίτερα λόγω της δεινής οικονομικής κατάστασης, στην οποία οδήγησαν, αυτοί που όλοι γνωρίζουμε, την χώρα.
Πριν αλέκτωρ λαλήσει όμως, "Αχός βαρύς ακούστηκε πολλά κανόνια πέσαν".
Και ήδη αρκετοί, ακόμη & "βαρελόφρονες γαμπροί" ετοιμάζονται να ράψουν χρυσοκλαράτες στολές. Ίσως δεν έφτασε "ο φόρος αίματος" & η αφαίμαξη τόσων ανωτέρων, μάλλον θα ακολουθήσουν & άλλες, καρατομήσεις αυτή τη φορά, για να ικανοποιηθεί το "λαϊκόν αίσθημα".
Αποδεικνύεται τοιουτοτρόπως ότι τα περί ταμείων που υποφέρουν & σφιχτή "έξοδο" σε αποστρατεία, είναι για εσωτερική κατανάλωση & επικοινωνιακούς σκοπούς. Όταν πρόκειτα να "τακτοποιηθούν" δικά μας παιδιά .... και να τηρηθεί η νομενκλατούρα.... "ας πάει & το παλιάμπελο".Τι δυό, τι τρείς τι χίλιοι δεκατρείς.
Μήπως τελικά οι τρομολαγνία του ΔΝΤ & των "λοιπών δεινών" που μας περιμένουν, εάν εμείς οι ταπεινοί μισθοσυντήρητοι δεν δώσουμε το αίμα μας να σώσουμε το Έθνος, για ακόμη μια φορά, είναι για πληρώσουμε μια κρίση την οποία ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ?


Αιδώς Αργίοι αιδώς αχρείοι
--
Με θαλασσινούς χαιρετισμούς,
Exantas

Δεν υπάρχουν σχόλια: