Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Quiz που επαληθεύτηκε!!!!

Φίλοι λιμενικοί, Ακτοφύλακες,
Αναρωτηθήκαμε πρόσφατα στο ... "φατσοβιβλίο" (facebook) μας:


"Αληθεύει άραγε ότι εκεί, στην Ακτή Βασιλειάδη, η τρικομματική (ελληνική) τρόικα, που διαχειρίζεται την  εξουσία, σκέφτεται να "βάλει" στην ΣΝΔ, όοολους τους επιλαχόντες δόκιμους του τελευταίου "ύποπτου" διαγωνισμού, εποχής συντρόφου Χ.Παπουτσή, ώστε άπαντες να είναι ευχαριστημένοι & όχι μόνον ο εκλεκτός της Συγγρού?  

Αν αληθεύει αυτό, θα προτείναμε να κατατάξετε & όοοοολους τους επιλαχόντες της τελευταίας πενταετίας, που ακόμη είναι άνεργοι.
Έτσι, & θα φτιάχνατε μια ικανοποιητική, σε αριθμό, σειρά αλλά & περισσότερα τέκνα των κομματικών σας σωλήνων θα ικανοποιούνταν!! "

Σημείωση: Σημερινό δημοσίευμα- ανάρτηση στο διαδικτυακό ημερολόγιο Costa Guarda απαντά στην απορία μας. Συγκεκριμένα, στο νόμο του Υπουργείου Οικονομικών «Περιστολή Δημοσίων Δαπανών, Ρύθμιση Θεμάτων Δημοσιονομικών Ελέγχων και άλλες διατάξεις» στο άρθρο 7 του ανωτέρω νόμου κατόπιν εισήγησης του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Κωστή Μουσουρούλη συμπεριλήφθηκε διάταξη που προβλέπει ότι σε περίπτωση που μετά από την διεξαγωγή διαγωνισμού για την κατάταξη στις παραγωγικές σχολές του Λιμενικού Σώματος δεν μπορεί, τον ακριβώς επόμενο χρόνο, να προκηρυχθεί νέος διαγωνισμός τότε εφόσον υπάρχουν κενές οργανικές θέσεις, μπορεί να καταταχθούν επιλαχόντες από τους υπάρχοντες πίνακες επιλαχόντες του τελευταίου διαγωνισμού ως νέα εκπαιδευτική σειρά. 

Με θαλασσινούς χαιρετισμούς,
Exantas

Δεν υπάρχουν σχόλια: