Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ-ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΑΠΤ ΑΝΤ.ΓΡΥΠΑΙΟΥ

Αγαπητε φιλε καπεταν Φωτη,ελαβα το e-mail σου με το θεμα "Τα γεγονοτα στην Υδρα", που εγραψε ο ο συμμαθητης σου και συναδελφος καπεταν Αντωνης Γρυπαιος και εμεινα αναυδος!

Ομολογω οτι εξεπλαγην δυσαρεστα με τα γραφομενα του και γι'αυτο τον λογο θα σε παρακαλεσω να μην μου ξανα κοινοποιησεις ποτε πλεον κανενα αλλο λιβελογραφημα απ'αυτον τον καπετανιο/διεθνολογο?
Δεν ειναι δυνατον καπεταν Φωτη,ενεκα της εντοποιοτητος αυτου του πλοιαρχου/διεθνολογου? να διαβαζουμε οτι οι φοροφυγαδες που ειναι κατοικοι "ηρωικων τοπων", θα πρεπει να εξαιρουνται της υποχρεωσης τους να αποδιδουν τον ΦΠΑ που εισπρατουν απο μενα και τους λοιπους φορολογουμενους Ελληνες.Περαν αυτου,δεν ειναι δυνατον να επιβραβευουμε τους φοροκλεφτες της Υδρας που αυτοι οι ιδιοι δυσφημουν το νησι τους. Με τοιουτου ειδους Τσοχατζοπουλειες νοοτροπιες η Ελλαδα μας επεσε στην "ξερα",και η εκφραση "σιγα τα ωα"ειναι ενδειξη του χαρακτηρα τους. Ο φιλος σου ο κειμενογραφος, φαινεται εχει μπερδεψει την τροικα,την τριτοκομματικη κυβερνηση και το αστυνομικο κρατος,αν κι'εμενα μου μυριζει κομματακι προπαγανδα. Δεν τον γνωριζω αλλα απο τα γραφομενα του, φερνει να ειναι αντισημιτιστης διεθνολογος? Εχει μπερδεψει τους Ροτσιλντ με τον μητροπολιτη Θεσσαλονικης Ανθιμο!!!!!
Ε ρε Μιαουληδες, Καναρηδες και λοιπους μπουρλοτιερηδες που τους χρειαζονται, αλλα βλεπεις θα ετρωγαν ωραιους μεζεδες στην "ιστορικη και ηρωικη" ταβερνα Τηλιακου!

Καπεταν Αλεξης Γιαννακοπουλος/Αθηναιος φορολογουμενος πολιτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: