Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Οι κρίσεις στο Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚ


Μετά την ανακοίνωση των κρίσεων των ανωτάτων στο Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚ, καταφέρονται ορισμένοι από το προσωπικό αδίκως, κατά την γνώμη μου,  κατά του Α/ΓΕΝ & του ΠΝ, αφού αυτά προβλέπονται νομοθετικά από ιδρύσεως του Σώματος, αφού από το Π.Ν προήλθε το Λ.Σ.

Δεν ασχολήθηκε όμως κανείς για το ποιος νοσηρός νους και "εξειδικευμένοι" νομομαθείς του Σώματος, σκέφτηκαν κι αποφάσισαν να πείσουν τον σύντροφο Χρ. Παπουτσή, στην υπογραφή & έκδοση του πδ  38/2012, «Συγκρότηση, σύνθεση και λειτουργία των Συμβουλίων Κρίσεων Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής» όπου κατάργησαν από τα δευτεροβάθμια συμβούλια κρίσεων ανωτέρων Λ.Σ τον  Υποστράτηγο Στρατιωτικό Δικαστή. 
Φυσικά δεν θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να πεισθεί ο σύντροφος, μετά το κάζο που έπαθαν με την παράνομη αποπομπή Αξκών πέρυσι, όταν ο υποστράτηγος αναθεωρητής (click the link) διαφώνησε με τις αποφάσεις της πράσινης νομενκλατούρας & τους εξέθεσε. Έτσι τώρα θα μπορούν ανενόχλητοι να "επεξεργάζονται" τις κρίσεις και τις δίκαιες αποφάσεις που λαμβάνουν..... ομόφωνα !!! Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει αγαπητοί....
Αξιοκρατία, Ισονομία, ισοπολιτεία & Δικαιοσύνη μερικές εκ των συνιστωσών του νέου Λ.Σ-ΕΛΑΚ και των επιγόνων του.


Πιθανόν στο μέλλον να εκλέγουν Αρχηγό και ανώτατους με διαδικασίες άκρατης οικογενειοκρατίας, χρόνο συμμετοχής σε lobbies, και άλλες παρασκηνιακές ομαδούλες, χωρίς ΚΥΣΕΑ ή άλλους αξιωματούχους.


Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.....


Συνεργάτης χωρίς όνομα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιό σας.
Πως όμως το ΣτΕ έκρινε σύννομο το Π.Δ.
Η συμμετοχή εκπροσώπου της Στρατιωτικής Δικαιοσύνης διασφαλίζει ή σε καθε περίπτωση προσδιδει την έξωθεν καλή μαρτυρία για το αδιάβλητο των κρίσεων.

Ν.Λ