Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Άλλαξε (ξανά) η πινακίδα στο κτίριο της Ακτης Βασιλειάδη

Πάλι άλλαξε η πινακίδα στο κτίριο της Ακτής Βασιλειάδη, σε "ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ" & "ΑΡΧΗΓΕΙΟ Λ.Σ. - ΕΛΑΚ" !!! Δεν γνωρίζουμε αν θα αλλάξει & το όνομα της στάσης της ΕΘΕΛ.
Εάν μας είχατε ακούσει, όταν είχαμε προτείνει, μετά τις συνεχείς παλινωδίες  της απελθούσας διακυβέρνησης, να εγκαταστήσετε έναν πίνακα ΜΑΤRΙΧ στην πρόσοψη θα είχατε αποφύγει τις τεράστιες δαπάνες & της νέας αλλαγής. 
Όμως ποτέ δεν είναι αργά κύριοι.....




Υ.Γ Η μόνη που δεν αλλάζει είναι η απαράδεκτη ταμπέλα της FRONTEX στην είσοδο του κτιρίου, που οι επισκέπτες νομίζουν ότι εισέρχονται στο κτίριο που της ανήκει & όχι σε κτίριο Ελληνικής Υπηρεσίας. Νισάφι πια...


Με θαλασσινούς χαιρετισμούς,
Exantas

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστές οι επισημάνσεις σας. Γιατί όμως ονομάστηκε Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου και παραλήφθηκε η αναφορά στην Εμπορική Ναυτιλία (ΥΕΝ)?
Το Λ.Σ. ή όπως , κακώς , μετονομάστηκε σε Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚ αποτελεί χωριστή Υπηρεσία από το ΥΕΝ στο οποίο ενσωματώθηκε και με το προσωπικό του στελεχώνεται? Τότε να βάλουν στην πινακίδα και τις Γενικές Γραμματείες οι οποίες αποτελούν κομμάτια του ίδιου φορέα. Όσον αφορά την FRONTEX θα πρέπει να εξεταστεί υπό ποιό νομικό καθεστώς λειτουργεί γιατί δεν ειναι η μόνη Ευρωπαϊκή Υπηρεσία που εδρεύει στην Ελλάδα.
Νομίζω ότι ο σωστός τίτλος και αντίστοιχη πινακίδα θα έπρεπε να ειναι ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ και ΑΙΓΑΙΟΥ.
Τί θα γινει με το πολιτικό προσωπικό? Μήπως ειναι καιρός να ξεχωρίσουν οι "ρόλοι" και να παραμείνει αμειγές το ΥΕΝ/Λ.Σ. ως ο παραδοσιακός Διοικητικός Φορέας της ελληνικής εμπορικής ναυτιλίας?

Ν.Λ