Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Διαξιφισμοί για την επανίδρυση ΥΕΝ με τα... παρεπόμενα!


Φίλοι Λιμενικοί, Ακτοφύλακες, πλωτατζήδες, νομικοί, φιλόσοφοι, οικονομικοί, επιχειρησιακοί & ...χειριστές bic ή πένας!


Για την επανίδρυση του ΥΕΝ με την ενσωμάτωση του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚ, θερμή παράκληση μην αρχίσετε πάλι τους γνωστούς διαξιφισμούς, τα παρατράγουδα, την σκληρή άκομψη κριτική, & την αναμόχλευση εντάσεων που δεν προάγουν το συμφέρον τόσο το δικό σας όσο & του Σώματος. Μην εκφράσετε την συντεχνιακή παραφιλολογία, την επιλεκτική μνήμη & αντιπάθειες, καλυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία σας.
Χώρος στο νέο αν & αναπαλαιωμένο σχήμα, υπάρχει για όλους. Είναι στο χέρι της πολιτικής, αλλά περισσότερο της φυσικής Ηγεσίας να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο Σώμα με Αρχηγείο, με δύο πυλώνες. Τον επιχειρησιακό & τον επιτελικό. Χύθηκε άφθονο ηλεκτρονικό μελάνι στην κατ' ευφημισμό «δημόσια διαβούλευση» του συντρόφου Χρ.Παπουτσή. 
Ας το αναζητήσουν, να επιλέξουν τις ιδανικότερες λύσεις μέσα στις ήδη διαμορφωθείσες συνθήκες & καταστάσεις. 
Ουαί μόνον, μην επικρατήσουν πάλι η προχειρότητα, η τσαπατσουλιά, οι εξυπνακισμοί, η αδιαφορία & κυρίως ο ρεβανσισμός!!

Με θαλασσινούς χαιρετισμούς,
Exantas

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι χωρος υπαρχει τιποτα δεν υπαρχει ενα πισωγυρισμα και αναγχρονισμος στο πι γραφειοκρατικο σωμα με μια διαχρονικα ηγεσια που αδιαφορει για τους χαμηλοβαθμους που δεν αναγνωριζει την ορεξη και το μερακι να κανουν το σωμα μας το πιο συγχρονο και αποτελεσματικο απο ποτε γιατι πολυ απλα το μονο που τους ενδιαφερει ειναι οι εφοπλιστες

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ Ε.Δ ΚΑΤΈΡΡΕΥΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΈΛΛΕΙΨΗ ΚΟΝΔΥΛΊΩΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΣΕ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ , ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙΑ ???? ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΣΑΣ ΈΛΛΕΙΠΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΡΕ ΖΩΑ .....ΑΛΛΑ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ .....ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ , ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ????? ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ 5000 ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΠΟ ΤΑ 6500 ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΟΥΜΕ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ??? ΜΕ ΤΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ?? ΜΕ ΤΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ??? ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ???? ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ 100 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΟΛΎΜΠΙ ΕΝΩ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 30% ΣΤΟ ΣΩΜΑ .ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΩΤΑ 2 ΧΑΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΣΚΑΦΟΣ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΜΕΣΑ -ΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΡΑΦΕΙΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΜΙΚΡΟΙ ΣΤΗΝ TV .