Τρίτη, 29 Μαΐου 2012


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Διαβάζοντας τις απαξιωτικές και προσβλητικές δηλώσεις (του αντρογύναιου που ηγείται του Δ.Ν.Τ) για την Ελλάδα και τους Έλληνες όλοι μας καταλαβαίνουμε πια το μέγεθος της προδοσίας αυτών που μας κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια.


Είναι πλέον ολοφάνερο ότι όλος αυτός ο έξωθεν συρφετός αφού...

συνεργάσθηκε επί μακρόν με πολλούς προδότες της εγχώριας πολιτικής σκηνής τώρα θεωρείτην χώρα μας προτεκτοράτο και καρπαζοεισπράκτορα του!

Πολλά δε από αυτά τα πολιτικά ξόανα (πρωθυπουργοί και υπουργοί) αποσύρθηκαν εδώ και καιρό (παρόλες τις τεράστιες ευθύνεςτους) και τώρα μένουν σιωπηλά στο παρασκήνιο για να τα ξεχάσουμε. Όμως κάποια άλλα ακόμα και τώρα έχουν το απύθμενο θράσοςόχι μόνο να παραμένουν στο προσκήνιο αλλά και να μας απειλούν σαν νταζατζήδεςκαι προστάτες της νύχτας!

Όχι κύριοι τα κόλπα και οι απειλές σας δεν περνάνε πλέον μιακαι είστε οι υπαίτιοι (με πολιτικές και ποινικές ευθύνες) για το τραγικό παρόν μαςαλλά και το εφιαλτικό μέλλον που έχετε προδιαγράψει για όλους μας!

Πρέπει λοιπόν να ξέρετε ότι όσο μας απειλείτε αλλά και όσο σκούζουνκαι μας κουνάνε το δάκτυλο η Λαγκάρντ, η Μέρκελ, ο Σόιμπλερ, ο Μπαρόζο και οιυπόλοιποι (της συμμορίας που συμμετέχετε) τόσο εμείς πεισμώνουμε και οργιζόμαστε!

Να είστε λοιπόν σίγουροι ότι σύντομα αυτή την οργή θα τηνεισπράξετε εις το ακέραιο … χωρίς καμία … μα καμία ... επιείκεια!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: