Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ


Ονομάζομαι Χριστόδουλος Καλλιόγλου, συνεργάτης του π. Νεκταρίου Μουλατσιώτη.

Εχθές Κυριακή 20/5/2012 σε δημόσια ομιλία του στην Αθήνα ενώπιον εκατοντάδων ακροατών είχε θέμα, "τι κρύβεται πίσω από το δίλημμα
ευρώ ή δραχμή".


Στην ομιλία του ανέφερε ότι οι πολιτικοί κορόϊδευαν και συνεχίζουν να κοροϊδεύουν το λαό, κρυπτόμενοι πίσω από λέξεις που δεν καταννοεί ο λαός.
Όπως: Μας μιλούσαν για χρόνια για τον εξευρωπαϊσμό της Ελλάδος χωρίς να μας λένε τι κρύβεται πίσω από αυτή τη λέξη, άφηναν οι πολιτικοί να εννοείται
καλύτερη ποιότητα ζωής, αλλά αυτό ήταν το δόλωμα. Μας γέμιζαν χρήματα με τα πακέτα ντελόρ, τόσο την πολιτεία, όσο την εκκλησία, τους ναούς και τα μοναστήρια.
Και όταν ο άλλος ήταν μπουκομένος με τα χρήματα δεν μιλά και κανείς ως γνωστόν όταν είναι μπουκομένος δεν μιλά.
Η πραγματικότητα ποιά ήταν της λέξεως εξευρωπαϊσμός; Τα 30 χρόνια διακυβερνήσεως της Ν.Δ. και του Πασοκ απέδειξαν ότι εξευρωπαϊσμός δεν σήμαινε αλλαγή ποιότητας ζωής μόνο, αλλά αποχριστιανοποίηση και αποεθνικοποίηση του λαού μας.
Τώρα οι πολιτικοί μας λέγουν τα αλλάζουμε όλα, μετά τον εξευρωπαϊσμό δηλαδή την αποχριστιανοποίηση και αποεθνικοποίηση της χώρας μας, έρχονται οι διαρθρωτικές αλλαγές. Ρωτήστε τι σημαίνει έναν ορθοπεδικό ιατρό τι σημαίνει διαρθρωτικές αλλαγές, σημαίνει αλλάζω όλες τις αρθρώσεις από τη βάση έως την κορυφή του σώματος.
Γκρεμίζω το οικοδόμημα που έχω και δημιουργώ ένα νέο.

Ρωτήστε τους πολιτικούς ποιές είναι οι διαρθρωτικές αλλαγές που θα κάνουν στη χώρα μας;
Μια από αυτές είναι η ηλεκτρονική διακυβέρνηση, που σημαίνει μένουμε μέσα στην ευρώπη και κάνουμε τα πάντα ηλεκτρονικά (εφορίες, ηλεκτρονικά διαβατήρια, ηλεκτρονικές ταυτότητες, κατάργηση της σημερινής μορφής του χρήματος και μετατροπή του σε ηλεκτρονικό χρήμα και αλλαγής τρόπου συναλλαγών).

Συνεχίζοντας ο π. Νεκτάριος στην ομιλία του τόνισε εν μέσω χειροκροτημάτων του λαού: Γιατί τόση αγάπη από τους ευρωπαίους προς την Ελλάδα; Τι φοβούνται ή τι συμφέρον έχουν και δεν θέλουν να βγούμε από την ευρωζώνη; Ευρώπη ή Ελλάδα; Γιατί μας θέτουν αυτό το δίλημμα και μάλιστα απειλόντας τον λαό οι Ευρωπαίοι και θα βυθιστεί σε πείνα, σε φτώχεια και σε άλλα δεινά; Μας θυμίζει τα χρόνια του 1453 και του 1922, ή μένετε με την Ευρώπη και ενωμένοι μαζί μας ή Έλληνες θα καταστραφείτε. Χώρισαν τότε τον λαό σε ενωτικούς και ανθενωτικούς. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και τα αποτελέσματά της είναι γνωστά.

Ενωμένοι με την Ευρώπη ή μόνοι μας με την Ελλάδα;

Διαρθρωτικές αλλαγές συνεχίζοντας τον εξευρωπαϊσμό μας, δηλαδή ηλεκτρονικό χρήμα και ηλεκτρονική διακυβέρνηση που οδηγεί στο χάραγμα στο δεξί χέρι και στο μέτωπο όπως αναφέρει η Αποκάλυψη ή μένοντας Έλληνες με την φτώχεια μας, αλλά έχοντας την Ορθοδοξία και τον Χριστό μας.
Πρέπει να καταλάβουν οι πολιτικοί μας ότι με όσα έπραξαν μέχρι σήμερα διέλυσαν τη χώρα μας. Πρέπει να τους πούμε ξεκάθαρα ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και μόνο στους Έλληνες.

Άρα το δίλημμα των πολιτικών ευρώ ή δραχμή μεταφράζεται με τις διαρθρωτικές αλλαγές που επαγγέλονται σε ηλεκτρονικό χρήμα, τα πάντα ηλεκτρονικά και χάραγμα στο δεξί χέρι και στο μέτωπο. Άρα για εμάς σημαίνει το δραχμή ή ευρώ: Χριστός και Ελλάδα ή παράδοση των Ελλήνων στα χέρια του αντιχρίστου; Αυτό είναι το δίλημμα και οφείλει η Εκκλησία και όλος ο ιερός κλήρος να τοποθετηθούν δημόσια, διότι τώρα γνωρίζουμε πολύ καλά μετά από τόσα χρόνια τι σημαίνει εξευρωπαϊσμός και τι σημαίνουν οι διαρθρωτικές αλλαγές που οι πολιτικοί μας επαγγέλονται χωρίς να εξηγούν στο λαό τι ακριβώς είναι.

Τι έχουν επ' αυτών να πουν οι πολιτικοί μας που επιμένουν την παραμονή μας στην Ευρώπη που ξαφνικά τόσο πολύ αγάπησε τους Έλληνες και φοβούνται μην φτωχύνουν και πεινάσουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: