Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Συνεχίζει το άνοιγμα στον Μητσοτάκη η Συγγρού, μετά την διαγραφή Συμπιλίδη και την ανοχή σε Κυριάκο…


Έγραφε το olympia.gr εχθές 24-4-2012

"Εάν πάντα “περάσει” τελικά ο Αθανασίου στο επικρατείας…

Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες που προέκυψαν πριν λίγα λεπτά από τον τρίτο όροφο της Συγγρού η τοποθέτηση του προέδρου της ένωσης εισαγγελέων Χαράλαμπου Αθανασίου στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ σηματοδοτεί το άνοιγμα που επιθυμεί να πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς στην «μητσοτακική» πτέρυγα του κόμματος. 


Σχόλιο Exantas: Ανεξάρτητα με το τι πιστεύει ο κάθε αναγνώστης & σχολιαστής, καλό είναι να είμαστε έτοιμοι για το εξής σενάριο.
"Το ΔΗΣΥ, όπως ξαναγράψαμε (εδώ) με την ανακοίνωση του ονόματος του κόμματος της κ. Κούβελου – Μητσοτάκη, μετά τις εκλογές θα γίνει ΔΥΣΗ, τόσο για το κόμμα όσο & για την πολιτική καριέρα της, αφού η αρχομανία είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα κάθε νεοέλληνα πολιτικού. Όμως η “καλή” της (όπως & της οικογενείας) διαγωγή θα την οδηγήσει στο γαλάζιο μαντρί, με προορισμό την θέση στις Βρυξέλλες….. ως Επίτροπος !!!!!!"

Αυτό είναι το σχέδιο &….. κοντός ψαλμός....

Με θαλασσινούς χαιρετισμούς,
Exantas

1 σχόλιο:

Exantas είπε...

Ανεξάρτητα με το τι πιστεύει ο κάθε αναγνώστης & σχολιαστής, καλό είναι να είμαστε έτοιμοι για το εξής σενάριο.
"Το ΔΗΣΥ, όπως ξαναγράψαμε με την ανακοίνωση του ονόματος του κόμματος της κ. Κούβελου – Μητσοτάκη, μετά τις εκλογές θα γίνει ΔΥΣΗ, τόσο για το κόμμα όσο & για την πολιτική καριέρα της, αφού η αρχομανία είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα κάθε νεοέλληνα πολιτικού. Όμως η “καλή” της (όπως & της οικογενείας) διαγωγή θα την οδηγήσει στο γαλάζιο μαντρί, με προορισμό την θέση στις Βρυξέλλες….. ως Επίτροπος !!!!!!"

Αυτό είναι το σχέδιο &….. κοντός ψαλμός....

Με θαλασσινούς χαιρετισμούς,
Exantas