Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

Αντίδραση εφοπλιστών στις δηλώσεις Καμμένου

Όπως είχαμε (πρώτοι εμείς) προβλέψει, θα υπήρχαν ή όχι (?) έντονες αντιδράσεις μετά την ανάρτηση "παρέμβασης" αναγνώστη μας,για τις δηλώσεις Π. Καμμένου "Βόμβα ή παπαριά Π.Καμμένου στο πρωινό ΑΝΤ1" & δεν διαψευσθήκαμε!


Οι αντιδράσεις:
Έντονα αντέδρασε o πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Θεόδωρος Βενιάμης
στις δηλώσεις του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου σε πρωινή εκπομπή, ότι υπάρχει κίνδυνος να κατασχεθούν εμπορικά πλοία υπό ελληνική σημαία από τους πιστωτές μας.

Με αφορμή τις δηλώσεις αυτές ο κ. Βενιάμης καλεί τις πολιτικές δυνάμεις να μην εμπλέκουν την Ελληνική Ναυτιλία στην οποιαδήποτε προεκλογική αντιπαράθεση. "Η Ελληνικη ναυτιλία -λέει ο κυριος Βενιάμης- δραστηριοποιείται διεθνώς σε ένα εξαιρετικά σύνθετο τεχνικό και οικονομικό περιβάλλον και ως εκ τούτου δεν πρέπει να δημιουργούνται άνευ λόγου ανύπαρκτα και αβάσιμα ζητήματα σε βάρος τους.

Εναντίον του Πάνου Καμμένου στρέφεται και η ΝΔ με τον Γιαννη Μιχελάκη να δηλώνει: "Δεν είναι μόνον ο λαϊκισμός, η επιπολαιότητα και η ανευθυνότητα. Είναι, προπάντων, η άγνοια και η συνωμοσιολογική φαντασίωση, που καθιστούν τον κύριο Καμμένο εξαιρετικά επικίνδυνο για την πατρίδα μας".

Πηγή

Σ.Σ Εμείς πάντως θα αναμένουμε εξελίξεις & θα παρακολουθούμε το θέμα με ενδιαφέρον!!!!
Με θαλασσινούς χαιρετισμούς,
Exantas

Δεν υπάρχουν σχόλια: