Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012

To sms της ... ντροπής!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Αλήθεια πόσο θράσος μπορεί να έχουν αυτοί εκεί στο ΠΑΣΟΚ και το πρωί της χθεσινής Κυριακής έστειλαν στο κινητό σε πολλούς εξ υμών το παρακάτω μήνυμα!

«Καλημέρα. Σήμερα αρχίζουμε & ψηφίζουμε για την δημοκρατία, την ανανέωση, την αλήθεια.  Εκλέγουμε τον Βαγγέλη Βενιζέλο νέο πρόεδρο μας και δίνουμε ζωή στην ελπίδα!!!!»

Στο παραπάνω μήνυμα το νόημα της κάθε λέξης εδώ και καιρό έχει καταπατηθεί βάναυσα από όλους αυτούς τους “τύπους” οι οποίοι συνεχίζουν να υποτιμούν την μνήμη, την νοημοσύνη και το κυριότερο την συσσωρεμένη οργή που μας έχουν προκαλέσει τα δύο τελευταία χρόνια!

Για ποια δημοκρατία μιλάτε κύριοι; Αυτή που την επιβάλλεται με τα όργανα καταστολής ή αυτή που σας έδωσε το δικαίωμα να διορίσεται ερήμην μας και χωρίς προσφυγή στις κάλπες ένα ανδρείκελο για πρωθυπουργό ο οποίος όπως είναι γνωστό φέρει μεγάλες (ίσως και ποινικές) ευθύνες για τα σημερινή τραγική κατάσταση της χώρας και του λαού μας!
Για ποια ανανέωση κάνετε λόγο αφού εδώ και 30 χρόνια ανακυκλώνεται τους εαυτούς σας και σήμερα αντί να είστε υπόλογοι και κατηγορούμενοι έχετε το απύθμενο θράσος να μας υποσχόσαστε λύσεις στα προβλήματα που δημιουργήσατε οι ίδιοι με τις πράξεις και τις παραλήψεις σας!
Αλήθεια!... για ποια αλήθεια μιλάτε; Αυτή που σας έδωσε το δικαίωμα να οδηγείτε τις στημένες εξεταστικές της Βουλή σε πορίσματα απαλλαγής ή στο παραμύθι της δήθεν προστασίας των προσωπικών δεδομένων που σας επέτρεψε να κρύψετε ποιοι από εσάς έχετε κατατεθειμένα τεράστια χρηματικά ποσά στην Ελβετία. Ποσά που σίγουρα τα περισσότερα είναι προϊόντα μιζών και δωροδοκιών από τις ύποπτες και παράνομες δραστηριότητες σας.
Α! … εκλέγουμε! … τι αστείο!... σας παρακαλώ διαβάστε στο λεξικό την ερμηνεία της λέξης και μετά αλλάξτε την με την λέξη επιβάλουμε ή διορίζουμε!
Τέλος μιλάτε για ελπίδα και το μόνο που μπορεί να πει κάποιος είναι ΝΤΡΟΠΗ σας μια και υποδουλώσατε με τις αποφάσεις σας την χώρα για τα επόμενα 30 χρόνια οδηγώντας στην απόγνωση χιλιάδες νέους ανθρώπους τους οποίους  σπρώχνεται στην φυγή και την αναζήτηση καλύτερης τύχης στο εξωτερικό αφού εδώ δεν υπάρχει καμία προοπτική για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία αλλά και για την δημιουργία της δικής τους οικογένειας!

Δείτε το παρακάτω βίντεο με τις (αντιφατικές ...  λόγω των μέχρι τώρα πεπραγμένων του) δηλώσεις του κ. Βενιζέλου ο οποίος αν και μοναδικός υποψήφιος (και με μεγάλες παρατυπίες στην εκλογική διαδικασία) φοβόταν μήπως βγει … δεύτερος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: