Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ Χ. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ!!!

ΟΧΙ από ευθιξία .... αλλά για να γίνει Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ! 
Και τώρα, πώς θα ζήσουμε χωρίς οράματα, χωρίς φράκτη, χωρίς...τους βαρβάρους?

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012
 
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστος Παπουτσής, με επιστολή που απέστειλε στον Πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο, υπέβαλε την παραίτησή του από μέλος της Κυβέρνησης προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.


___________________________________

Σχόλιο: ο μόνος τρόπος να αφήσουν ανάξιοι άνθρωποι το λειτούργημα που ήδη κατέστρεψαν, είναι η υποψηφιότητά τους σε ανώτερα αξιώματα ή στην αρχηγία κόμματος.
Σήμερα θα μπορέσουμε να κοιμηθούμε ήσυχοι. Ο σύντροφος θα επιχειρήσει να εκφράσει το αντιμνημονιακό ΠΑΣΟΚ.


Με θαλασσινούς χαιρετισμούς,
Exantas

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω να εγγραφούμε όλοι στο ΠΑΣΟΚ και να ψηφίσουμε Papoutsis for President. Έχει εμπειρία (Σάμινα) και σχέδιο (για ακόμα καλύτερο ξύλο).

Exantas είπε...

Ο μόνος τρόπος να αφήσουν ανάξιοι άνθρωποι το λειτούργημα που ήδη κατέστρεψαν, είναι η υποψηφιότητά τους σε ανώτερα αξιώματα ή στην αρχηγία κόμματος.
Σήμερα θα μπορέσουμε να κοιμηθούμε ήσυχοι. Ο σύντροφος θα επιχειρήσει να εκφράσει το αντιμνημονιακό ΠΑΣΟΚ.

ΜΘΧ

Ανώνυμος είπε...

Παραιτήθηκε λοιπόν ο κ. Παπουτσής. Θα τον μιμιθεί ο κ. Βενιζέλος, ίσως, ο κ. Πάγκαλος, και έτσι η κυβέρνηση θα μείνει χωρίς το "βαρύτατο" πυροβολικό της στην οικονομία, στις αντιπροεδρίες, αλλά και στην προστασία των πολιτών. Τραγωδία σας λέω. Τραγωδία. Όπως είπε ο Αριστοτέλης : "Ἐστὶν οὖν τραγωδία μίμησις πράξεως σπουδαίας καὶ τελείας, μέγεθος ἐχούσης..."