Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σχετικά με τις δηλώσεις του Εκπροσώπου της Ν.Δ κ. Γ. Μιχελάκη για τις κρίσεις


Σχόλιο: Τώρα.... μας πείσατε κ. Παπουτσή ότι εποπτεύεις την απαρέγκλιτη εφαρμογή των νόμων του κράτους & ότι οι διαδικασίες των κρίσεων ορίζονται επακριβώς από την κείμενη νομοθεσία και όχι από τις κομματικές παρωπίδες & τα έγχρωμα γυαλιά των εκάστοτε υπουργοποιημένων πολιτικάντηδων..... 
Σε λίγο, ως υποψήφιος αρχηγός ΠΑΣΟΚ, θα μας πείτε ότι ενδιαφέρεστε κυρίως για την «τιμωρία και κοινωνική εξυγίανση, την ταχεία και πλήρη κάθαρση» αντιδρώντας με σθένος στη «διαπλοκή πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων»
Μας κάνατε και γελάσαμε μέσ΄την θλίψη μας απόψε!!!


ΣΧΟ
_________________________________________________

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σχετικά με τις δηλώσεις του Εκπροσώπου της Ν.Δ κ. Γ. Μιχελάκη για τις κρίσεις.
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του εποπτεύει την απαρέγκλιτη εφαρμογή των νόμων του κράτους,  όπως ψηφίζονται από τη Βουλή των Ελλήνων .

Η διαδικασία των κρίσεων στην Ελληνική Αστυνομία και στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή ορίζεται επακριβώς από την κείμενη νομοθεσία, πραγματοποιείται από τα θεσμοθετημένα Συμβούλια Κρίσεων και αποτελεί υπόθεση εσωτερικής λειτουργίας των δύο Σωμάτων.



Δεν υπάρχουν σχόλια: