Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Επιστολή στον κ. Τσαρλς Νταλάρα!


Πες μου κε Νταλάρα!
Που βγήκες και κόφτεσαι για τους αλλοδαπούς που δεν έχουν τα βασικά είδη!
Πόσοι Έλληνες είναι σε χειρότερη μοίρα; Που με διάφορα κόλπα μάς κλέβουν με τη σφραγγίδα τού κράτους; Τα 4/5 των νοσηλευομένων στα νοσοκομεία είναι αλλοδαποί! 
Πληρώνουν κάτι; ΌΧΙ ! 
Αισθάνονται Έλληνες; Όχι! 
Λένε ευχαριστούμε Ελλάδα; ΌΧΙ !

Εργάστηκα 26 χρόνια στο Δημόσιο και εξαγόρασα 5 ακόμη συντάξιμα. Η κόρη μου μόλις έγινε 24 ετών, τής πήρε το περίφημο κράτος το βιβλιάριο υγείας και είναι ανασφάλιστη!!! Τι θα γλινει αν αρρωστήσει; Πού πρέπει να πάω; Σε Δημόσιο Νοσοκομείο θα την δεχτούν; Θα έχει κρεββάτι άδειο; Ή κάποιος αλλοδαπός θα το έχει καταλάβει;
Η σύνταξή μου όλο και μειώνεται επειδή οι πολιτικάντηδες έκλεψαν το Κράτος και δεν τιμωρήθηκαν. Πληρώνω πλήρως για υγειονομική περίθαλψη και στο Νοσοσκομείο (ΝΝΑ) που ανήκω δεν μου γράφουν φάρμακα διότι δεν έχουν ακόμη ηλεκτρονική συνταγογράφηση. Οι συμβεβλημένοι γιατροί δεν δέχονται πια το βιβλιάριο τού Δημοσίου, πολλές εξετάσεις (πχ οπτικά πεδία) βγήκαν από τη λίστα και τις πληρώνουμε. Φάρμακα χρόνιας ασθένειας (όπως το travatan) δεν δίνεται πια από το φαρμακείο τού ΝΝΑ που είχα συμμετοχή 5% και πρέπει να το παίρνω από έξω με συμμετοχή 25%.
Είδα και βγήκα από τα ρούχα μου προ καιρού μια αφίσα τού Υπουργείο (αντι-) "κοινωνικών" υπηρεσιών ή όπως λέγεται σήμερα, (δεν ρώτησα πιο όνομα έχει σήμερα) να υπερασπίζεται ίσα δικαιώματρα για Έλληνες και ξένους! Μπράβο! συμφωνώ, είναι το ενδιάμεσο στάδιο! Πρώτα να αποκτήσουν οι Έλληνες ίσα δικαιώματα με τους ξένους και μετά βλέπουμε! Διότι δεν έχουν οι Έλληνες ίσα δικαιώματα με τους ξένους!!!
Χτίστε τους τζαμί! Γιατί να το πληρώσω εγώ το τζαμί; Ας πληρώσουν για όλα, να αγοράσουν το οικόπεδο και να πάρουν όλες τις ανάλογες άδειες.
Διδάσκεται η τουρκική γλώσσα με κρατικά έξοδα στην Ελλάδα! Γιατί; Γ'ίνεται το ίδιο στην Τουρκία; Πληρώνει κάτι η Τουρκία;
Πού θα πάει αυτό το ξεβράκωμα;
Γιατί κε Πάγκαλε παίρνεις 162.000 + ευρώ το χρόνο και κόβεις τη σύνταξη τού γεράκου των 400; Αφού αποτύχατε σε όλα πώς έχετε το θράσος να ειπράτετε το μισθό σας; Όλοι η παρέα αφαίμαξης τού λαού; Και ο πιο ανίκανος καλύτερα θα τα έκανε!
Γιατί απολύεις τον εργαζόμενο, γιατί κόβεις τα επιδόματα; Αντί να δίνετε παλιά αυξήσεις, δίνατε επιδόματα με γελοίες αιτίες και τώρα γελάτε με αυτά και τα κόβετε!
Εγώ έδινα 2000 ευρώ κρατήσεις τον μήνα για να πάρω μια σύνταξη των 2000! δεν μού την χαρίσατε!
Δώστε εσείς βουλευτές πρώτοι το παράδειγμα περιορίζοντας ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ τις ατελείωτες αποδοχές σας και παροχές που Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει, που το μόνο που όλοι συμφωνείτε είναι για τις αυξήσεις σας! Και μετά βλέπουμε στις συνεδριάσεις τής βουλής, άδεια έδρανα! Δεν έχετε υποχρέωση να είστε εκεί κάθε μέρα και να διαβάζετε τι ψηφίζετε;
Φορολογείτε την ακίνητη περιουσία που αποκτήσαμε με κόπο και φορολογημένα λεφτά. Είναι αντισυνταγματικό. Μειώσατε τις αποδοχές αλλά οψι τις δόσεις των δανείων. Έτσι τα σπίτια τα παίρνουν οι τράπεζες και τις τράπεζες οι ξένοι! Μας οδηγήσατε το λαό μας στον εξευτελισμό. Θέλετε να εξαντλήσετε την 4ετία γιατί ξέρετε ότι μετά θα βλέπετε ψήφο με το τηλεσκόπιο! Αλλά ως τότε θα είναι όλα στους ξένους, Θα μάς δίνουν το νερό μας και θα τους πληρώνουμε. Θα μας δίνουν το πετρέλαιό μας και θα τους πληρώνουμε. Θα μάς δίνουν τη θάλασσά μας στα ξενοδοχεία που θα μάς έχουν κλέψει και θα τους πληρώνουμε. Θα έχουμε μεροκάματο 1 ευρώ, ή μάλλον μία δραχμή. Διότι θα γυρίσουμε στη δραχμή, μόλις ολοκληρωθεί η καταστροφή! Μαύρος μεσαίωνας.
Ποιος υπάρχει που υποστηρίζει τους ξένους; Ποιος δεν βλέπει ακόμη; Κι αυτοί θύματα είναι! Όμως μάς μισούν γιατί έχουμε να φάμε ακόμη!

Ένας Έλληνας

Δεν υπάρχουν σχόλια: