Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Θα έβγαζαν επίδομα αναπηρίας σε παιδόφιλους και πυρομανείς


Και ιδου λοιπόν τα ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ!!

Γιατι αυτά αγαπητοί μου δεν ειναι τα χάλια της χώρας μας αλλα των κηφήνων που την κυβερνούν!!


Συγχαρητήρια λοιπόν στον "κύριο" Κουτρουμάνη...Μάλλον ενας απο αυτούς που επιδοτεί θα πρέπει να συναντήσει τα παιδιά του συγκεκριμένου υπουργού...να δουμε τότε τι θα μας λέει???

Και με μια "συγγνώμη" θα λήξει αυτό ???Με τις κλωτσιές πρέπει να διωχθούν απο το υπουργείο και αυτός και όλοι όσοι ενεπλάκησαν σε αυτή την παρωδία..

Πρέπει τελικα να αποσαφηνίσουν ποια είναι τα χωράφια των παππούδων τους που μπορούν να κάνουν ότι θέλουν και ποιά τα δημοσια κυβερνητικά κτίρια που καλούνται να διοικήσουν


ΑΙΣΧΟΣ!!

Το δημοσίευμα :

Άρον άρον παίρνει πίσω το υπουργείο Εργασίας την πρωτοφανή ρύθμιση η οποία θεωρεί τους παιδόφιλους, τους ηδονοβλεψίες, τους επιδειξιομανείς και γενικότερα όσους έχουν σεξουαλικές διαστροφές ως άτομα με αναπηρία. Προηγήθηκε σφοδρό κύμα αντιδράσεων από την κοινή γνώμη. Αντιδράσεις που εξανάγκασαν τον αρμόδιο υπουργό, Γιώργο Κουτρουμάνη, να ζητήσει εμμέσως πλην σαφώς «συγγνώμη», υπό το βάρος της γενικευμένης κατακραυγής, και να προχωρήσει μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα στη σύσταση μιας νέας Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής, η οποία θα θέσει επί τάπητος την αναπροσαρμογή του κανονισμού.
Πριν από δύο μήνες και πιο συγκεκριμένα στις 8 Νοεμβρίου του 2011 και στο ΦΕΚ με αριθμό φύλλου 2611, δημοσιεύτηκε απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργου Κουτρουμάνη. Σύμφωνα με αυτήν, έπαιρνε έγκριση ο πίνακας με τον οποίο «καθορίζονταν τα ποσοστά αναπηρίας που συνεπάγεται κάθε πάθηση ή βλάβη ή σωματική ή ψυχική ή πνευματική εξασθένηση ή η συνδυασμένη εμφάνιση τέτοιων παθήσεων ή βλαβών, καθώς και οι υποτροπές αυτών», που θα λαμβάνονταν υπόψη από τις υγειονομικές επιτροπές του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και θα αφορούν τους ασφαλιστικούς φορείς και το Δημόσιο. Η απόφαση Κουτρουμάνη να ορίσει νέα επιτροπή για την αναθεώρηση του πίνακα ελήφθη μετά τη διαπίστωση πως σε αυτόν περιλαμβάνονταν ανάμεσα στους ψυχικά πάσχοντες και κατηγορίες ατόμων, όπως οι εθισμένοι στον τζόγο, οι κλεπτομανείς, οι πυρομανείς, οι παιδόφιλοι, οι ηδονοβλεψίες και οι επιδειξιομανείς.
Ειδικότερα, στον κανονισμό, που δημοσιεύτηκε τον περασμένο Νοέμβριο στο ΦΕΚ, υπάρχει πίνακας με κατηγορίες ατόμων υπό το γενικό τίτλο «Διαταραχές της προσωπικότητας και της συμπεριφοράς του ενηλίκου». Σε αυτόν συμπεριλαμβάνονται «τυχόν μόνιμες μεταβολές της προσωπικότητας μετά από εμπειρίες ή ψυχική πάθηση, οι διαταραχές έξεων και παρορμήσεων, οι διαταραχές του ψυχοκοινωνικού φύλου, οι διαταραχές σεξουαλικής προτίμησης (σεξουαλικές διαστροφές) και οι ψυχολογικές και συμπεριφορικές διαταραχές της σεξουαλικής ανάπτυξης και του σεξουαλικού προσανατολισμού». Μεταξύ άλλων, προβλέπονται ως ποσοστά αναπηρίας:
-Παθολογική ενασχόληση με τυχερά παιχνίδια ΠΑ: 20-35%.
-Πυρομανία ΠΑ: 20-35%.
-Κλεπτομανία ΠΑ: 20-35%.
- Φετιχισμός ΠΑ: 20-30%.
-Παρενδυτικός φετιχισμός ΠΑ: 20-30%.
-Επιδειξιομανία ΠΑ: 20-30%.
-Hδονοβλεψία ΠΑ: 20-30%.
-Παιδοφιλία ΠΑ: 20-30%.
-Σαδομαζοχισμός ΠΑ: 20-30%.
Τα ποσοστά αυτά, στην περίπτωση που συντρέχουν και άλλες προϋποθέσεις, δεν θεμελιώνουν ποσοστό επιδόματος αναπηρίας. Ωστόσο, μπορούν να εξασφαλίσουν διάφορα προνόμια. Μεταξύ αυτών είναι η αγορά μειωμένων εισιτηρίων για τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή ακόμα και η πληρωμή μειωμένων τιμολογίων στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.
Μετά τη δημοσιοποίηση του σχετικού πίνακα, που «πάγωσε» την κοινή γνώμη και προκάλεσε σάλο, ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κουτρουμάνης, αποφάσισε από την ερχόμενη εβδομάδα να προχωρήσει η σύσταση νέας Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής. Αντικείμενο της Επιτροπής θα είναι η αναπροσαρμογή του κανονισμού με τον οποίο καθορίζονται τα ποσοστά αναπηρίας που συνεπάγεται κάθε πάθηση ή βλάβη ή σωματική ή ψυχική ή πνευματική εξασθένηση.
Παρά το γεγονός ότι το υπουργείο Εργασίας και ο αρμόδιος υπουργός τρέχουν να πάρουν πίσω την πρωτοφανή ρύθμιση που θεωρούσε ως άτομα με αναπηρία όσους έχουν σεξουαλικές διαστροφές, η ουσία της υπόθεσης προκαλεί σοκ. Είναι χαρακτηριστικό, για παράδειγμα, ότι από τα μέσα του περασμένου Νοεμβρίου ένας παιδόφιλος μπορούσε, σε συνδυασμό με άλλες παθήσεις, να λάβει ακόμα και επιδόματα από το ΙΚΑ.
Ελεύθερος Τύπος 


Δεν υπάρχουν σχόλια: