Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ! ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ


Email στο Theexantas@gmail.com

Σήμερα, 8/12/11 καταθέσαμε στον Άρειο Πάγο όλα τα δικαιολογητικά για την αναγνώριση της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ως επίσημο πολιτικό κόμμα. 

Σ' αυτά περιλαμβάνονταν και οι υπογραφές σας, οι οποίες ξεπέρασαν κατά πολύ τις απαιτούμενες 200. Ευχαριστούμε τους δημιουργικούς Έλληνες, από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του κόσμου, που έστειλαν τις υπογραφές τους και μαζί τη λαχτάρα τους για το ξεκίνημα μια καινούργιας Ελλάδας. 
Σε μία εβδομάδα, όπως μας είπαν, η Δήλωση Ίδρυσης Νέου Κόμματος θα έχει υπογραφεί από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου θα έχει διαβιβαστεί στο Υπουργείο Εσωτερικών και θα μπορούμε να λειτουργήσουμε και με νομική μορφή.
Λίγο πριν γραφτεί αυτό το κείμενο διαβάζαμε την έκθεση του ΟΟΣΑ που συμπεραίνει πως η Ελλάδα είναι αδύνατον να μεταρρυθμιστεί. Ε, λοιπόν απαντάμε: προφανώς είναι αδύνατον από τους διεφθαρμένους πολιτικούς και τους "πελάτες" τους. Είναι, όμως, δυνατόν από τους σκληρά εργαζόμενους, δημιουργικούς Έλληνες που αποφάσισαν να ασχοληθούν με την πολιτική όχι για να πάρουν αλλά για να δώσουν: χρόνο, χρήμα, ιδέες, μεράκι, όνειρα, ιδρώτα. Η Ελλάδα θα αλλάξει από μας, που όσο περνάει ο καιρός γινόμαστε και πιο πολλοί και πιο δυνατοί!

Καλορίζικο!

1 σχόλιο:

Korios είπε...

"Λίγο πριν γραφτεί αυτό το κείμενο διαβάζαμε την έκθεση του ΟΟΣΑ που συμπεραίνει πως η Ελλάδα είναι αδύνατον να μεταρρυθμιστεί. Ε, λοιπόν απαντάμε: προφανώς είναι αδύνατον από τους διεφθαρμένους πολιτικούς και τους "πελάτες" τους. Είναι, όμως, δυνατόν από τους σκληρά εργαζόμενους, δημιουργικούς Έλληνες που αποφάσισαν να ασχοληθούν με την πολιτική όχι για να πάρουν αλλά για να δώσουν..."

Δηλαδή αν όλοι οι Έλληνες μετέχαμε επίσημα στην ίδρυση ας πούμε 300 ακόμη κομμάτων θα αυτομεταρρυθμιζόμασταν;