Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2011

Τα ποντίκια του ΠΑΣΟΚ αρχίζουν να εγκαταλείπουν το καράβι!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Αν δείτε και ακούσετε τα βίντεο από τις προχθεσινές δηλώσεις του κ. Χρυσοχοίδη θα καταλάβετε το πόσο “θράσος” μπορεί να έχει κάποιος που έχει βάλει στόχο την ηγεσία του κόμματος του!

Ο εν λόγω κύριος προσπαθεί (με υποκριτική αυτοκριτική) να αποποιηθεί των προσωπικών του ευθυνών ενώ έχει την αναίδεια να βγαίνει εκ των υστέρων να "καταγγέλει" τις άθλιες πολιτικές επιλογές του κόμματος αλλά και της ηγεσίας που τόσο πιστά υπηρέτησε!
Όλοι αυτοί οι σιχαμεροί πολικοπόντικες που πηδάνε τώρα τρομαγμένοι από το σοσιαλ(η)στικό τους πλοίο θεωρούν ότι είμαστε ηλίθιοι και χαχόλοι και θα ξεχάσουμε εύκολα (με τα τερτίπια και τα καραγκιοζιλίκια τους) ότι το μνημόνιο, οι εφαρμοστικοί νόμοι και όλα τα άλλα επαίσχυντα (που έγιναν επί των ημερών τους) φέρουν την υπογραφή τους αλλά και την περίφημη βουλευτική τους φράση (στις κρίσιμες ψηφοφορίες) “Ναι σε όλα”.
Κύριοι τα ονόματα σας έχουν γραφτεί με μαύρα γράμματα στις ψυχές όλων των Ελλήνων και ως που ζείτε θα βιώνετε την αποστροφή αλλά και την οργή όλων μας!
Πάψτε λοιπόν να αυτογελοιοποιήστε και να μας προκαλείτε περαιτέρω και πιστέψτε με θα είναι καλό για εσάς μια ώρα το γρηγορότερο να ξεκουμπιστείτε για τον … αγύριστο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: