Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ


Όλοι σήμερα αναφερόμαστε στη παγκόσμια διακυβέρνηση, ή  αλλιώς
Παγκόσμια Δικτατορία, πολιτική, στρατιωτική, & οικονομική.
Για την ενημέρωση των αναγνωστών μας, συλλέξαμε τις κάτωθι  πληροφορίες, που αντικατοπτρίζουν τα μέσα , τους στόχους, και τους

σκοπούς,  στους οποίους στοχεύουν οι Εξουσιαστές του πλανήτη.
Όλες οι πολυεθνικές εταιρείες είναι δικές τους, ακόμη και οι τράπεζες
όλων των κρατών της Γης, στις οποίες εμείς οι αφελείς καταθέτουμε τις οικονομίες μας, αλλά και οι κεντρικές τράπεζες που «κόβουν» τα εθνικά νομίσματα.
Έτσι το χρήμα όλης της Γης είναι στα χέρια «Εκείνων».
Η κρίση που ξεκίνησε το 2004 από τις ΗΠΑ με τα ακίνητα, τα δάνεια,  το χρηματιστήριο, και βέβαια με τα μακροοικονομικά μεγέθη και
την αγορά ομολόγων, θα εξαχθεί σε όλο τον κόσμο με πρώτο στόχο
την Ε.Ε.  όπερ και εγένετο.
Τα χρέη των κρατών έγιναν επίτηδες για να υποτάξουν τους λαούς, πράγμα που έγινε ,(βλέπε Ελλάδα, Ιταλία, ΗΠΑ, Ισπανία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Πορτογαλία, κ.λ.π.).
Το μεγάλο κράχ θα έλθει από τις ΗΠΑ, θα ξεσπάσει  την επόμενη πενταετία από το 2012, και θα δημιουργήσει μεγάλες λιτότητες και κοινωνικές αδικίες για τους λαούς του πλανήτη.
Στις ΗΠΑ θα ξεσπάσει κάτι τέτοιο σαν εμφύλιος μεταξύ των εθνικοτήτων που καταπιέζονται, ήδη άρχισαν οι αγανακτισμένοι να διαμαρτύρονται έντονα στις πλατείες των πόλεων των ΗΠΑ.
Το ίδιο θα γίνει σε πολλές άλλες χώρες της Ευρώπης, Ασίας, και Αφρικής. Η οικονομία της Γερμανίας, Ρωσίας, Κίνας, θα κρατήσει ακόμη, αλλά θα πρέπει να κάνουν λιτότητα και αυτές οι δυνάμεις.
Ο χρυσός θα πάει στα $2.500 η ουγγιά, και ίσως τα ξεπεράσει! Αλλά το Ευρώ (εάν θα υπάρχει ακόμη) και το δολάριο, δεν θα έχουν καμιά πλέον αξία, και θα είναι πληθωριστικό χρήμα! Όσοι θα έχετε ρευστό σε καταθέσεις να μετατρέψετε τα κεφάλαιά σας όλα σε χρυσό.
Επανερχόμεθα στις παλαιές οικονομικές θεωρίες του BRETON WOODS-όπου το δολάριο ήταν συνδεδεμένο με το χρυσό-  αφού τα χαρτονομίσματα δεν θα έχουν πια αντίκρυσμα.
Θα συνδεθεί πάλιν ο χρυσός με το νέο παγκόσμιο νόμισμα.
Τα χρυσωρυχεία όλης της Γης, θα περιέλθουν στα χέρια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και «Εκείνοι», θα μειώσουν την εξόρυξη και παραγωγή χρυσού, ώστε παράλληλα με την αυξημένη ζήτηση αυτού, να ανέβει η τιμή του στα $3000 η ουγγιά.
(Βλέπε Ελληνικά χρυσωρυχεία  που δόθηκαν σε πιόνια της Ν.Τ.Π.)     
Σε όλα τα είδη διατροφής, ένδυσης, ηλεκτρικού ρεύματος, και προπάντων στο νερό, η τιμή τους θα αυξηθεί ραγδαία, και θα είναι είδη
Πολυτελείας. Ήδη στην Ελλάδα τα πιόνια «Εκείνων», πουλάνε τη ΔΕΗ & ΕΥΔΑΠ, σε εταιρείες της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Οι μισθοί και οι συντάξεις δεν θα επαρκούν πλέον για την επιβίωση των ανθρώπων, ήδη άρχισε η μείωση μισθών και συντάξεων, από τα ανδρείκελα των Κοσμοκρατόρων, σύμφωνα με εντολές «Εκείνων».
Σκοπός των επικυρίαρχων του πλανήτη είναι να μειωθεί ο πληθυσμός
της Γης από 6 δις στα 2 δις  με δικαιολογία τη προστασία του περιβάλλοντος. Όπως «Αυτοί» λέγουν, οι άνθρωποι επιβαρύνουν την ατμόσφαιρα με εκπομπές μεθανίου, και διευρύνουν τη ζώνη του όζοντος, έτσι λοιπόν πρέπει να εξαφανισθούν από το πλανήτη.
Για να συμβεί αυτό, οι άρχοντες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, με νόμους που θα ψηφίσουν τα κατά τόπους ανδρείκελα αυτών, θα απαγορεύσουν στους αγρότες να παράγουν προ’ι’όντα φυτικά και ζω’ι’κά, και θα ποινικοποιήσουν τη Γεωργική και κτηνοτροφική  παραγωγή.
Για να φαίνονται καλοί απέναντι στους υποταγμένους λαούς, θα δίνουν
συσσίτια στο πεινασμένο λαό με μεταλλαγμένα προ’ι’όντα που έχουν στόχο να δημιουργήσουν ασθένειες και να σκοτώσουν τους λαούς.
Έτσι επιδιώκουν να δολοφονήσουν τα 2/3 του πληθυσμού της γης.
Θα πάθουμε όλοι αβιταμίνωση. Οι δικοί τους θα είναι στις δεξιώσεις, και θα έχουν πάντα πολύ καλής ποιότητας ποτά και φαγητά πάσης φύσεως! Τα κράτη της Γης, θα ψηφίσουν νομοσχέδια δήθεν οικολογικά
και «πράσινα», σαν αυτά που σήμερα αποκαλούν «πράσινη ανάπτυξη», όπου θα απαγορεύεται να έχεις κήπο δικό σου για να καλλιεργείς ντομάτες, και άλλα φυτικά προ’ι’όντα, γιατί θα επιβαρύνεις δήθεν το περιβάλλον. Με βάση αυτά τα νομοσχέδια θα απαγορεύεται να έχεις  στο κτήμα σου αγελάδες, πρόβατα, κατσίκες, και άλλα ζώα διότι τάχα επιβαρύνουν το οξυγόνο με το μεθάνιο που εκπέμπουν.
Όλοι θα αποκτήσουμε «τσιπάκι» επάνω στο σώμα μας, με το οποίο θα ελέγχεται ο εγκέφαλός μας, εάν επιδιώκει να γίνει τρομοκράτης ή εγκληματίας για αυτούς. Θα ελέγχουν τη θέση μας διαρκώς.
Κανείς δεν θα γλυτώσει!! Αυτοί που θα είναι οι Αυτοκράτορες του πλανήτη μας, δεν θα φορούν το τσιπάκι, και θα είναι οι μόνοι.
Οι λαοί θα ζούν μαζί τους για να κάνουν τις δουλιές τους, αλλά όλοι θα γκετοποιηθούμε. Οι προνομιούχοι θα ζούν σε ξεχωριστό πολυτελές γκέτο, από τον απλό λαό.  Φυσικά θα διατηρηθεί το πολίτευμα της Δημοκρατίας, αλλά αυτό θα είναι μόνο η επιφάνεια. Θα κυριαρχεί η αστυνομοκρατία, και θα επεμβαίνει ο στρατός του ΝΑΤΟ για καταστολή αντιδράσεων των λαών. Ο στρατός του ΝΑΤΟ θα είναι παγκόσμιος, μαζί βέβαια με το στρατό του κάθε κράτους της Γης, για να υποτάξουν κάθε  λα’ι’κή επανάσταση. Θα καταργηθούν τελείως όλες οι διαδηλώσεις και οι παρελάσεις με ιστορική προέλευση.
Τους δικούς τους, θα τους επιτηρούν, αλλά θα ξέρουν ότι είναι βολεμένοι και δικοί τους, και ο κλοιός των μέτρων, θα είναι λίγο πιο χαλαρός.
Αυτό θα πεί παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση, και στην ουσία παγκόσμια δικτατορία των Σιωνιστών, τραπεζιτών, & επιχειρηματιών.
Εδώ σημαντικό ρόλο θα παίζουν και οι μυστικές υπηρεσίες.
Υπάρχει το σχέδιο 666 (τυχαίο;; δεν νομίζω), που είναι τέλειο για «Εκείνους».  Αυτό το σχέδιο είναι η μόλυνση των πόλεων με επιδημίες
βαριών ασθενειών που κάνουν ήδη στα πειραματόζωα στα εργαστήρια,
για να μειώσουν αισθητά τον –άχρηστο γιαυτούς- πληθυσμό, και να μειώσουν τις γεννήσεις. Όποιος κάνει δύο μωρά και πάνω, θα φορολογείτε πολύ στην αρχή, και μετά θα επιβάλλουν νομοσχέδια για να ποινικοποιήσουν τις γεννήσεις,  θα τιμωρείτε δε με νόμο το ζευγάρι
που τόλμησε να κάνει πάνω από ένα παιδί.
Η τιμωρία θα είναι 20 χρόνια φυλακή!!! Δικτατορία είναι αυτή, ότι θέλει κάνει. Τα συστήματα έλεγχος του νού (Mind control), και αεροψεκασμοί,- που ήδη κάνουν τώρα- μειώνουν τη πιθανότητα αντίδρασης των αποχαυνωμένων και κοιμισμένων λα’ι’κών μαζών.
Επίσης θέλουν να ελέγχουν όλα τα ΜΜΕ-όπως τώρα- και σε λίγο χρόνο
θα ελέγχουν και το διαδίκτυο, το μόνο που ακόμη έχει μείνει ελεύθερο.
Μέσω αυτών των μέσων θα υποτάξουν τους λαούς.
Η παιδεία και εκπαίδευση θα είναι για λίγους. Γιαυτό η κυρία BILTERBERG-Διαμαντοπούλου, εκτελώντας εντολές «Εκείνων», άρχισε  λίγο-λίγο, να «σφίγγει τα λουριά» μέχρι να φθάσει στην ολοκλήρωση του στόχου και σκοπού. Οι εκλεκτοί τους όμως θα έχουν πρόσβαση σε καλής ποιότητος παιδεία, αλλά πάντα ελεγχόμενη για να μη τους ξεφύγουν.
Οι απλοί λαοί θα αποχαυνωθούν τελείως, αφού λόγω του κόστους, και
της ποινικοποίησης της μόρφωσης, δεν θα έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση. Όλα τα σχολικά βιβλία θα γίνουν ψηφιακά,(σήμερα άρχισαν με CD), ή θα λείπουν από τα σχολεία,(όπως σήμερα), και θα αλλοιωθεί η ιστορία (βλέπε έργα Ρεπούση-Δραγώνα-Χριστοφιλοπούλου-Φώφης- Διαμαντοπούλου), και όλη αυτή η  παρέα γυναικών του ΓΑΠ, στο Υπουργείο Παιδείας, που κατέστρεψαν την Ελληνική Παιδεία.
Η ιστορία των λαών, κρατών, Εθνών, και φυλών, θα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους.
Οι Επικυρίαρχοι και Εξουσιαστές του πλανήτη θα κάνουν παγκόσμια πρωτεύουσα τα Ιεροσόλυμα, προς μεγάλη χαρά των αρχόντων της Ορθοδοξίας, κ.κ. Βαρθολομαίου-Ιερώνυμου και της Σιωνιστικής κουστωδίας αυτών. Στα Ιεροσόλυμα χτίζεται ήδη ο τρίτος Ναός του Σολομώντος, που είναι ο Ναός του Αντίχριστου, και το δίδυμο
Βαρθολομαίου-Ιερώνυμου, θα είναι από τους πρώτους – μετά τους Αρχιραββίνους και το Σιωνιστή Πάπα, που θα ευλογήσουν και εγκαινιάσουν το Ναό με τα θυρανοίξια, και θα ψάλλουν το «Άρατε πύλας» με εντολή «Εκείνων» παραβιάζοντας το τυπικό και τους κανόνες της Ορθοδοξίας.
Θα καταργηθούν όλες οι θρησκείες, και θα γίνει η πανθρησκεία, με βάση την Ιουδα’ι’κή θρησκεία με τη Βίβλο, και τις πλάκες της διαθήκης του Μω’υ’σέως. Οι προνομιούχοι των λαών της Οικουμένης, θα δεχθούν να ασπασθούν τη πανθρησκεία της παγκόσμιας δικτατορίας, αλλιώς θα τους πετάξουν έξω από τα γκέτο τους.
Έτσι πάει ο Χριστιανισμός με τα δόγματα αυτού, προς δόξαν του Πάπα,
και των κ.κ. Βαρθολομαίου - Ιερώνυμου, και της κουστωδίας αυτών.             
Άραγε ο Ιερώνυμος θα κουβαλήσει και τον Εμίρη με τον κακομοίρη (φωτοβολτα’ι’κά Πεντέλης), στη τελετή των θυρανοιξίων;;;
Ήδη τα μάρμαρα του Ναού, τα μεταφέρουν από τη Πεντέλη!!!!
Οι Κοσμοκράτορες μισούν ότι το Ελληνικό και δη το ΑρχαιοΕλληνικό!
Μισούν την αρχαία φιλοσοφία και τους 12 υπερανθρώπους του Ολύμπου, αλλά και όλες τις άλλες θρησκείες.
Η πανθρησκεία θα επιβληθεί όπως έχουν συμφωνήσει και συζητούν για όλα στο G8 & G20, θα επιβληθεί με τη δικαιολογία να μη ξεσπάσουν
Πόλεμοι. Στο G20 θα συζητήσουν να μη γίνει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος!! Αλλά οι διαμάχες συμφερόντων θα το χειρισθούν έτσι το θέμα, ώστε να ξεσπάσει πόλεμος για το νερό, και τον ορυκτό πλούτο
σε στερεό, υγρό, και αέριο, (στερεό =χρυσός, υγρό=πετρέλαιο, αέριο=φυσικό αέριο, LPG & LNG), ιδίως της Ελλάδος.
Οι Επικυρίαρχοι με τα γεγονότα της «Αραβικής Άνοιξης» άνοιξαν πολλές πληγές, που δεν θα τους βγούν σε καλό. Τα φιλοδυτικά Σιωνιστικά καθεστώτα της «Αραβικής Άνοιξης», θα σαρωθούν από τους νέους Άραβες, και τότε η Σιωνιστική Δύση που σήμερα πανηγυρίζει θα τα βρεί σκούρα…
Το Ισραήλ κινδυνεύει από τους εχθρούς του, που είναι πάρα πολλοί.
Έτσι θα ξεσπάσει ένας Αρμαγεδώνας-όπως λέει η Βίβλος- επειδή τα τελευταία σχέδια των Επικυρίαρχων για τη δημιουργία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, με ψήφισμα του Ο.Η.Ε. , δεν θα είναι ευνο’ι’κά για τα σχέδιά τους.       
Αρχηγός της παγκόσμιας Δικτατορίας θα είναι ένα συγκεκριμένο άτομο
που θα είναι μαριονέτα τους, και θα τον ονομάσουν  παγκόσμιο Καγκελάριο. Όλα αυτά μη σας φαίνονται σενάρια και θεωρίες συνωμοσίας, είναι κυβερνητικά προγράμματα των Κοσμοκρατόρων, που έχουν αφήσει να διαρρεύσουν, για να προετοιμάσουν σιγά-σιγά τους λαούς της οικουμένης για τα μέλλοντα συμβαίνειν,  αναφέρονται
δε σε διαλέξεις ανεξαρτήτων ακόμη πανεπιστημιακών καθηγητών, στα αμφιθέατρα μεγάλων πανεπιστημίων του εξωτερικού.
Η επιχείρηση «Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία» των Επικυρίαρχων,
θα τους βγεί «στραβά», δηλαδή κάπου θα χαλάσει.
Ήδη οι λαοί των ΗΠΑ & Ευρώπης ξεσηκώθηκαν και σαν αγανακτισμένοι σαρώνουν τις πλατείες όλων των Αμερικανικών και Ευρωπα’ι’κών πόλεων. Οι ευνοούμενοι και προνομιούχοι των Εξουσιαστών (ΓΑΠ. και παρέα), και οι άλλοι τοπικοί ηγέτες, όταν θα δείτε τα αφεντικά σας να χάνουν έδαφος, και μάλλον θα χάσουν όλο το εγχείρημα, τότε αμέσως να στραφείτε προς το σκληρά δοκιμαζόμενο λαό, και με τα λεφτά σας σε χρυσό να βοηθήσετε το λαό, αλλιώς θα κατηγορηθείτε σαν προδότες του λαού, και τότε ο λαός θα φωνάζει όπως φώναζε τότε στη Γαλλική Επανάσταση, «Κρεμάστε τους προδότες». Ακόμη και στις ΗΠΑ, Ελβετία, Γερμανία να κατοικήσετε, οι τοπικοί λαοί που θα υποφέρουν και αυτοί θα σας βρούν……….
Μέσα στα όπλα που έχουν επινοήσει οι επιστήμονες και βιομήχανοι των Κοσμοκρατόρων, είναι και οι τεχνικές καταστροφές, και βέβαια τα υπερόπλα νέας τεχνολογίας που τώρα τα κρύβουν.
Αυτά τα όπλα μπορούν να επιρρεάσουν ακόμη και τους πλανήτες του ηλιακού μας πλανητικού συστήματος.
Αυτά τα όπλα μπορούν να δημιουργήσουν σεισμούς άνω των 7 ρίχτερ
(βλέπε σύστημα HAARP), τσουνάμι, πυρκαγιές, ανεμοθύελλες, πλημμύρες, τυφώνες, ανεμοστρόβιλους (TORNADOES), και άλλες «φυσικές» καταστροφές. Η ανταρσία των πόλεων με την αντίσταση των πολιτών, θα ταρακουνήσει τις δυνάμεις καταστολής επαναστάσεων,
ώστε η παγκόσμια φρουρά να κάνει το έργο της για λογαριασμό των Εξουσιαστών του πλανήτη.
Αφού οι άρχοντες της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, δούν ότι χάνουν το παιχνίδι, θα καταστρέψουν το πλανήτη με πυρηνικά, προκαλώντας τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, και θα φύγουν έγκαιρα με διαστημόπλοια για το πλανήτη Άρη, όπου ήδη ετοιμάζουν προ’υ’ποθέσεις και συνθήκες ζωής και αποικισμού, γιαυτό
συγκεντρώνουν όλο το χρυσό της Γης στα χέρια τους.
Μάλιστα λέγεται ότι ετοιμάζουν ένα μεγάλο διαστημόπλοιο αξίας και κόστους πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, τη νέα Κιβωτό του Νώε,
όπως την αποκαλούν, όπου θα προσπαθήσουν να διασωθούν φεύγοντας για το διάστημα, αφήνοντας εμάς εδώ όσους επιζήσαμε σε ένα κατεστραμμένο πλανήτη. Θα μου πείτε, γιατί να καταστρέψουν ένα όμορφο πλανήτη, έργο του Θεού, και να μπούν σε περιπέτειες στο διάστημα;;; Διότι είναι άνθρωποι του Σατανά, και ο Σατανάς μισεί τα έργα του Θεού. Μη ξεχνάτε ότι ο Παγκόσμιος Καγκελάριος, που «Αυτοί» θα φέρουν, θα είναι όπως λέγεται ο εκπρόσωπος του  Αντίχριστου. Εδώ είναι η μεγάλη πλάνη των Αρχηγών όλων των δογμάτων του Χριστιανισμού, Πάπα, Πατριάρχου, και Αρχιεπισκόπου, που από επιπολαιότητα και άγνοια, υπηρετούν το Σατανικό Διεθνή Σιωνισμό, δηλαδή τη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, και έτσι υποπίπτουν σε θανάσιμο αμάρτημα αρνούμενοι το Χριστό.!!!   
Το χρήμα θα γίνει ψηφιακό και ηλεκτρονικό (βλέπε κάρτες, ΑΤΜ, κλπ)
και θα ξέρουν τα πάντα για τις συναλλαγές σας, επίσης για τη φορολογική σας κατάσταση, εάν χρωστάτε στις τράπεζες ή στο κράτος.
Εάν χρωστάτε έστω και μια μονάδα από τη νέα παγκόσμια ονομασία του χρήματος που θα καθορίσουν «Εκείνοι» μαζί με το ΔΝΤ, που έχουν
υποχείριά τους τη FED και την Ε.Κ.Τ., τότε θα έχετε πρόβλημα με τις αρχές μαριονέτες των Κοσμοκρατόρων.
Το δικαίωμα ιδιοκτησίας θα καταργηθεί, κυρίως αυτό θα ισχύει στα ακίνητα, αφού όλα τα ακίνητα θα γίνουν δικά τους με νόμο.
Τις πρώτες ύλες και το πετρέλαιο θα το ελέγχουν «Αυτοί». Θα καίνε συνεχώς τα δάση, (βλέπε πυρκα’ι’ές Καλιφόρνιας, Πορτογαλίας, Ελλάδος), και θα κόβουν τα δένδρα για να μειώσουν το οξυγόνο.
«Εκείνοι» επιδιώκουν τη λεγόμενη «Αστρική Επανάσταση», και την έχουν ετοιμάσει ήδη με τις νέες τεχνολογίες που είναι στα συρτάρια της NASA, και στα κέντρα έρευνας και ανάπτυξης των πολυεθνικών τους εταιριών, και ακόμη στα Think Tanks των πανεπιστημίων που χρηματοδοτούν «Αυτοί».
Η επανάσταση των άστρων (Star Revolution), πρώτα θα αυξήσει τη ρομποτική, τη μηχανή τοποχρόνου και ταξιδιού στο διάστημα και στο χρόνο, (παρόν- παρελθόν- μέλλον), τις μηχανές ιατρικής επιστήμης για την αύξηση της διάρκειας της ζωής του ανθρώπου, και την ίαση αυτού
με μοντέρνα μέσα χειρουργείου, αλλά μόνο για «Εκείνους» και τους εκλεκτούς «Αυτών». Όσοι είναι ανεπιθύμητοι, τα νοσοκομεία όλων των κρατών της Γης, έχουν λάβει εντολή να τους στέλνουν σύντομα στον άλλο κόσμο.!!! (βλέπε περίπτωση Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου).
Οι ανώτατοι στρατιωτικοί ηγέτες, που δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη στο σύστημα, ή καθίστανται επικίνδυνοι για τη παγκόσμια Δικτατορία, αποστρατεύονται από τους αχυράνθρωπους τοπάρχες των Κοσμοκρατόρων και Επικυρίαρχων της Γης.
(βλέπε γεγονότα σήμερα στις Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις).
Επίσης επιδιώκεται η ανακάλυψη της αντιβαρύτητας, τα λέ’ι’ζερ στα όπλα, η διαστημική δράση με διαστημόπλοια στο ηλιακό μας σύστημα,
ώστε οι άλλοι πλανήτες να αποικηθούν από σκλάβους ανθρώπους για να εξορύξουν τον ορυκτό πλούτο, και μετά θα τους βγάλουν εκτός ηλιακού συστήματος, για να χαθούν στο χάος του διαστήματος, και να γίνουν αστρόσκονη.
Όλοι οι πολιτικοί είναι πιόνια τους, και ανήκουν στις μυστικές οργανώσεις τους, (βλέπε λέσχη BILTERBERG, τέκτονες, ILLUMINATI, και άλλες συνωμοτικές οργανώσεις). Μην τους εμπιστεύεστε. Ο  ΓΑΠ συνηθίζει να λέει προπαγανδίζοντας τη Ν.Τ.Π.
«Μόνο με μία παγκόσμια διακυβέρνηση, θα βγούμε από την οικονομική κρίση» είναι και αυτός πιόνι και μαριονέτα των Επικυρίαρχων του πλανήτη, μην τον εμπιστεύεστε. Ο λαός λέει τη παροιμία, «Ο σκύλος
όπου τρώει γαβγίζει…» Μην ξεχνάτε «Εκείνοι» δημιούργησαν τα χρέη των κρατών, λοιπόν πως θα μας σώσουν;; αφού θέλουν τη καταστροφή μας;;; Αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα με το ΓΑΠ και το δημοψήφισμα, είναι εντολή «Εκείνων», με σκοπό να διαλύσουν την Ε.Ε. γιαυτό οι Ευρωπαίοι ηγέτες αντιδρούν.  Όσο ο καιρός περνάει, τόσο περισσότερο πέφτουν οι μάσκες. Τα περί της Ν.Τ.Π. και ποίοι είναι οι σκοποί και στόχοι αυτής, έχουν πολλά γραφτεί και δημοσιευθεί σε όλα τα ΜΜΕ, έχουν δε γίνει αναλύσεις πολλές.
Οι εξελίξεις ξεκάθαρα οδηγούν ώστε κάποια στιγμή ολόκληρος ο πλανήτης να κυβερνάται από ορισμένους λίγους πονηρούς ανθρώπους,
(αυτό ήδη συμβαίνει), και αντί πολλών διαφορετικών και δημοκρατικών ηγεσιών, να υπάρχει σήμερα μία και μοναδική δικτατορική παγκόσμια κυβέρνηση. Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο για την ανθρωπότητα, αφού ισχύει το «Αποφασίζομεν και διατάσομεν» σύμφωνα πάντα με τα συμφέροντα «Εκείνων».
Θα μας καταντήσουν σαν τον «Πύργο της Βαβέλ»
Πρέπει όλοι οι λαοί της Γης, να αντισταθούμε στα Σατανικά σχέδια των
Επικυρίαρχων και Εξουσιαστών της Γης, αφού αυτά προβλέπουν κατάλυση της Δημοκρατίας του αρχαιότερου και καλλίτερου πολιτεύματος διακυβέρνησης των Λαών, και εφαρμογή στυγνής απάνθρωπης παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, «Ενός ανδρός αρχή» ή μάλλον «Παγκόσμια Αρχή ομάδος Σατανικών ανδρών».
Ο καλός Θεός να βάλλει το χέρι του, να προστατεύσει τα δημιουργήματά του,  και να ακουσθεί σε όλη τη Γη  το
«Ειρήνη Υμίν» και το  «Πήγαινε οπίσω μου Σατανά».

                                             ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                             Διεθνολόγος
                                            E-mail: ant.grypaios@gmail.com

Πηγές:

1.-Geopolitics & Daily news
2.-Ksipnistere. Blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: