Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Ο Καμμένος τα λέει χύμα στους ... προσκυνημένους!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Ακούγοντας την ομιλία του βουλευτή κ. Πάνου Καμμένου ένιωσα ότι υπάρχει ελπίδα να ξεφορτωθούμε αυτά τα πολιτικά “τσογλάνια” που απαρτίζουν την κυβέρνηση “κατοχής” του σύγχρονου “Τσολάκογλου” του κ. Παπαδήμου!
Ο κ. Καμμένος εδώ και καιρό με ερωτήσεις και επερωτήσεις στην Βουλή καταγγέλλει "τρομακτικά" πράγματα ζητώντας εξηγήσεις αλλά  η φωνή του μοιάζει ως “φωνή βοώντος εν τη ερήμω” μια και η χουντοδημοκρατία που βιώνουμε έχει φροντίσει για το φίμωμα (από όλα τα μεγάλα ΜΜΕ) κάθε φωνής που δεν υποκύπτει στις προσταγές των Μερκο-Σαρκοζί!
Το γελοίο της υπόθεσης έχει να κάνει με την ηγεσία του κόμματος του τον έτερο εθνοπροδότη τον κ. Σαμαρά ο οποίος πριν λίγο καιρό διέγραφε αυτούς που ήταν υπέρ του μνημονίου και τώρα απειλεί με διαγραφή αυτούς που είναι κατά!!!
Ο άλλος μεγάλος κωλοτούμπας ο κ. Καρατζαφέρης θυμίζοντας μας παλιές ψυχροπολεμικές καταστάσεις μας δηλώνει ότι δεν θα αφήσει την χώρα να περάσει στους “κομμουνιστές”!
Η παράνοια που πλανάτε στην Ελληνική πολιτική σκηνή μας τρομάζει, μας αποπροσανατολίζει και δεν μας αφήνει να δούμε καθαρά το μέγεθος των επερχόμενων δεινών και του ξεπουλήματος της χώρας μας αλλά ίσως ήρθε η ώρα να ξεπηδήσουν και άλλοι “θαρραλέοι” να στοιχηθούν δίπλα από τον κ. Καμμένο μπας και σωθούμε έστω και την ύστατη στιγμή!
Όμως αν τελικά αυτοί οι προδότες καταφέρουν να μας αλυσοδέσουν να ξέρουν ότι αυτό θα είναι για "λίγο" και ότι από τον Ελληνικό λαό θα ξεπηδήσουν χιλιάδες νέοι "Γλέζοι" οι οποίοι με φωτιά και μαχαίρι θα κόψουν το χέρι όποιου Γερμαναρά έρθει να αρπάξει την γη, τον αέρα και την θάλασσα μας αλλά και θα τιμωρήσει πολύ “σκληρά” όλους τους πολιτικοπροδότες αλλά και τους ξεπουλημένους αβανταδόρους και λαοπλάνους δημοσιοκάφρους!!! 

Υποσημείωση
Ακολουθεί το βίντεο με την ομιλία του κ. Καμμένου μπροστά στους υπόδουλους ξεπουλημένους παλαμοκρουστές του "Ναι σε όλα"

Δεν υπάρχουν σχόλια: