Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Μήλον της Εριδος για λιμενικούς και πολιτικούς υπαλλήλους το κτήριο της Ακτής Βασιλειάδη


Διαβάστε το άρθρο εδώ 


Σχόλιο Exantas: Δεν μπορεί να διανοηθεί κανείς οτι αυτό το Σώμα, ιδιαίτερα από τότε που έγινε & .... Ακτοφυλακή, συνεχώς κατρακυλάει & απαξιώνεται περισσότερο με αφορμή τις ενέργειες, τις παραλείψεις,
τις επιλογές & τις αποφάσεις ορισμένων, που μάλιστα φέρουν & δίκλαρο πηλίκιο. Είναι ντροπή να βλέπεις ανώτατους Αξιωματικούς να σέρνουν κούτες, να φιλονικούν & να διαπληκτίζονται σαν κυράτσες, με συναδέλφους τους & απευθυνόμενοι σε έναν υφυπουργό να ισχυρίζονται ότι δεν .... τον (ανα)γνωρίζουν. Όχι τόσο γιατί διακρίνονται για την έλλειψη ευγένειας, όσο κυρίως για να γίνουν αρεστοί στους πολιτικούς τους προϊσταμένους. 
Ο Αξιωματικός κ. ανώτατε, δεν ακτινοβολεί με τα γαλόνια του και τα επίχρυσα κουμπιά του, αλλά με τις ηθικές, ηγετικές και επαγγελματικές αρετές του.... 
Όμως άλλοι όφειλαν να διευθετήσουν την υπόθεση & όχι να σπέρνουν διχόνοια ανάμεσα σε "συναδέλφους".

ΜΘΧ

1 σχόλιο:

Exantas είπε...

Δεν μπορεί να διανοηθεί κανείς οτι αυτό το Σώμα, ιδιαίτερα από τότε που έγινε & .... Ακτοφυλακή, συνεχώς κατρακυλάει & απαξιώνεται περισσότερο με αφορμή τις ενέργειες, τις παραλείψεις, τις επιλογές & τις αποφάσεις ορισμένων, που μάλιστα φέρουν & δίκλαρο πηλίκιο. Είναι ντροπή να βλέπεις ανώτατους Αξιωματικούς να σέρνουν κούτες, να φιλονικούν & να διαπληκτίζονται σαν κυράτσες, με συναδέλφους τους & απευθυνόμενοι σε έναν υφυπουργό να ισχυρίζονται ότι δεν .... τον (ανα)γνωρίζουν. Όχι τόσο γιατί διακρίνονται για την έλλειψη ευγένειας, όσο κυρίως για να γίνουν αρεστοί στους πολιτικούς τους προϊσταμένους.
Ο Αξιωματικός κ. ανώτατε, δεν ακτινοβολεί με τα γαλόνια του και τα επίχρυσα κουμπιά του, αλλά με τις ηθικές, ηγετικές και επαγγελματικές αρετές του.... Άλλοι όφειλαν να διευθετήσουν την υπόθεση & όχι να σπέρνουν διχόνοια ανάμεσα σε "συναδέλφους".