Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Οι περικοπές άρχισαν από την ....Κυβέρνηση !!! ????

Τελικά εσείς στο γκοβέρνο, ή καλλίτερα... εσείς οι "διαχειριστές της εξουσίας", ανεξαρτήτως κομματικής αποχρώσεως, μυαλό δεν μπορείτε να βάλετε ή μας έχετε κοινώς ..."γραμμένους" & προκαλείτε το κοινό λαϊκό αίσθημα.

Ενώ δηλαδή, έχετε ρημάξει τον κοσμάκι στις περικοπές μισθών & συντάξεων, έχετε απολύσει χιλιάδες εργαζόμενων & βγάζετε στην εφεδρεία κάποιες ακόμη χιλιάδες, στην μεταβατική Κυβέρνηση σας (σκέψου αν ήταν αμετάβατη), αυξήσατε τους υπουργοποιημένους σωτήρες από σαράντα έναν σε πενήντα!!!!

Αναμφίβολα προτάξατε το κομματικό & προσωπικό σας συμφέρον ενώ αμελήσατε εντελώς να τοποθετήσετε το Εθνικό, το οποίο αποδείξατε ότι δεν σας αφορά!!


Με πενήντα υπουργούς, εκ των οποίων δύο αντιπρόεδροι, τέσσερις υπουργοί Άμυνας, (ως να ευρισκόμεθα σε εμπόλεμο κατάσταση, ή διαθέτουμε 20 στρατιές). Με τρεις υπουργούς πολιτισμού, δεκάδες
Γενικούς Γραμματείς & από 8 με 10 συνεργάτες, που συνήθως βολεύει ο καθένας σας στον αυλόγυρό του, συμπληρώθηκαν, σε μια χρεοκοπημένη χώρα, άλλοι πεντακόσιοι κρατικοδίαιτοι υψηλόμισθοι,  οι οποίοι θα προτάξουν το προσωπικό τους κύρος για να ανορθώσουν το καταρρακωμένο κύρος της χώρας.....

Προφανώς η λιτότητα, οι περικοπές, οι απολύσεις & τα μέτρα, είναι μόνο για τον .... "κυρίαρχο λαό", τον οποίον αδυνατείτε να πείσετε για την αναγκαιότητα τους, όταν αυτά δεν αρχίζουν από εσάς, ενώ οι περισσότεροι των θεραπαινίδων της ενημέρωσης, ποιούν την νήσσαν!! 

Ευχαριστούμε λοιπόν όλους εσάς που δείχνετε πάλι το πραγματικό σας πρόσωπο...

Δυστυχώς δεν μπορείτε, για ακόμη μια φορά, να προσαρμώσετε  το μέγεθος του κράτους στην οικονομική του ικανότητα, αρχίζοντας από τους β(ο)υλευτές & τους υπουργούς του.

Εσείς, κ. Λουκά Παπαδήμο, τι λέτε?


Με θαλασσινούς χαιρετισμούς,
Exantas

4 σχόλια:

George Mantjoros είπε...

Αριστα ,τους τα γραφετε.
Μονο που αυτοι ειναι χωρις αυτια.

Exantas είπε...

Ιταλία και Ελλάδα, απέκτησαν τεχνοκράτη πρωθυπουργό, ωστόσο οι διαφορές είναι μεγάλες. Την ώρα που οι Ιταλοί ελπίζουν στον Μόντι, ο δρόμος του Παπαδήμου μοιάζει ναρκοθετημένος εκ των έσω. Διαβαστε γιατί. http://theexantas.blogspot.com/2011/11/blog-post_15.html

Ανώνυμος είπε...

Και πού να υπολογίσεις τις στρατιές των συμβούλων,των υπαλλήλων των γραφείων των βουλευτών,των γκουρού,των υπαλλήλων της ΔΝΤ Τροικας και δεν συμμαζεύεται,τα εφάπαξ των υπαλλήλων της βουλής (τα μόνα που καταβάλλονται άμεσα) των 280 χιλιάδων,τις συντάξεις τους με μια τετραετία (και όχι μόνο των βουλευτών αλλά και δημοτικών κλπ αρχόντων μη χ..σω ,να δείς εάν υπάρχουν ή όχι χρήματα.

Ανώνυμος είπε...

Σαράντα πέντε μάστοροι κι εξήντα μαθητάδες γιοφύριν εθεμέλιωναν στης Άρτας το ποτάμι.