Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

Ας βάλλουν μυαλό και ας βιαστούν οι ´Ελληνες πολιτικοί.

Αναδημοσίευση από... NAYTIKOS


Είναι προφανές ότι η χώρα μας βρίσκεται στα κακά της χάλια με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων αλλά και για πιθανή αδυναμία υποστήριξης των κυριαρχικών μας διακαιωμάτων σε τυχόν επερχόμενη εξωτερική απειλή.

Το ποιός φταίει για αυτό το χάλι είναι και αυτό προφανές.

Φταίνε όλοι ανεξαιρέτως οι πολιτικοί της τελευταίας τριακονταετίας.
Αυτοί που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν ο πλουτισμός τους και οι διορισμοί της πελατείας τους στο μαγαζάκι τους -το Ελληνικό Δημόσιο.Είναι παντελώς άδικο για τον χειμαζόμενο Ελληνα πολίτη να υφίσταται τα πάνδεινα εξαιτίας, κυρίως,της ανικανότητας των πολιτικών και κανένας από αυτούς τους πολιτικούς να μην έχει πάει ακόμα φυλακή.
Είναι άδικο να υπάρχουν εξεταστικές επιτροπές των βολευτών οι οποίες δημιουργούνται για δύο λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι για να πάρουν οι συμμετέχοντες στις επιτροπές βολευτές τα εξτραδάκια τους και ο δεύτερος λόγος για να αθώωνουν τους ομοίους τους και να τους αποδίδουν στην κοινωνία ως λευκές περιστερές και έτοιμους για υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές.
Είιναι άδικο και προκλητικό, πολιτικοί που αποδεδειγμένα πλούτισαν και διάγουν βίο πολυτελή, να πληρώνουν έκτακτη εισφορά 2500-3000 ευρώ.
Με δεδομένη την πορεία της Ελληνικής συμφοράς, θα πρέπει οι Ελληνες πολιτικοί να συννενοηθούν να προσπαθήσουν πραγματικά να σώσουν την χώρα και να κάνουν αυτοκάθαρση της συντεχνίας τους, γιατί πολύ φοβάμαι ότι αν δεν βιαστούν θα τους προλάβουν τα γεγονότα και τότε πιθανότατα να πρέπει να απολογηθούν σε λαικά δικαστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: