Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011

Αποδείξατε την ανικανότητα & την ανεπάρκεια σας

Επιστολή προς τον  Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης & Υπουργό Οικονομικών (μιας πτωχευμένης χώρας)

Σύντροφε Ευάγγελε,
Μετά τις δηλώσεις σου πως «Δεν θα διστάσουμε να πάρουμε επιπλέον μέτρα αν χρειαστεί»! έχω να σου πω τα εξής:

Άπαντες οι "παρεπιδημούντες εν Ιερουσαλήμ" (όρα Ελλάδα), είμαστε βέβαιοι ότι με την αποτυχημένη τακτική που ακολουθείτε και άλλα μέτρα σύντομα θα λάβετε επειδή:


1. Κανένα από όσα ήδη έχετε λάβει δεν αγγίζουν τα προνόμια & τον αριθμό των συνδαιτυμόνων σας του Κ(υ)νοβουλίου!
2. Την ώρα που άλλες χώρες προχωρούν σε ριζική μείωση του δημοσίου τομέα τους στην χώρα μας συνδικαλιστές, κομματάρχες και ψηφοθήρες πολιτικοί ακόμα συζητούν για το αν πρέπει να γίνουν απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων ή όχι, και πόσοι οργανισμοί πρέπει να καταργηθούν!
    3. Αρνείστε να κατανοήσετε ότι επείγουσα ανάγκη είναι να μειωθεί το κόστος και να γίνει το κράτος πιο αποτελεσματικό. Να προσαρμοστεί το μέγεθος του στην οικονομική του ικανότητα, αρχίζοντας από τους β(ο)υλευτές & τους υπουργούς του!
    4. Ενώ στην ουσία δεν κυβερνάτε, καθώς άλλοι ανέλαβαν την διακυβέρνηση της χώρας, παραμένετε περισσότεροι υπουργοί, υφυπουργοί & γεν. γραμματείς από όσους διαθέτει η λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας!
    5. Αδυνατείτε να τα βάλετε με την "σαρξ εκ της σαρκός σας" & πυροβολείτε τα πόδια σας εις βάρος ενός ολόκληρου λαού & του μέλλοντος των παιδιών του!
    6. Επιδείξατε για ακόμη μια φορά ανικανότητα, αδυναμία, απερισκεψία, οικονομικό & πολιτικό αμοραλισμό εις βάρος του "κυρίαρχου" λαού σας.
    7. Δεν αντιληφθήκατε ακόμη ότι η χώρα βιώνει επί των ημερών σας το τελευταίο σκαλοπάτι της ηθικής, οικονομικής & εν γένει πολιτικής κατάπτωσης!  
    8. Δεν φορολογήσατε αντικειμενικά τις επιχειρήσεις, δεν εισπράξατε φόρους εκατομμυρίων ευρώ από τους οφειλέτες του δημόσιου που σήμερα δεν υπάρχουν πια!
    9. Δεν φυλακίζετε όσους δεν αποδίδουν ΦΠΑ γιατί οι περισσότεροι ανήκουν στους "αιμοδότες" των κομμάτων σας
    10. Δεν παύσατε τη χρηματοδότηση ιδρυμάτων πρωθυπουργών, ΠΑΕ και ΚΑΕ, εφημερίδων και ιδιωτικών καναλιών με κρατική διαφήμιση.
   11. Δεν επιβάλετε στους πλούσιους που φυλάσσονται από αστυνομικούς να καλύπτουν και τη μισθοδοσία τους.
    12. Οι επιχειρηματίες να συμβάλλουν και αυτοί επώνυμα αν όχι με 20% τουλάχιστον με 10% έκτακτη εισφορά ως καλοί πατριώτες (όπως οι αντίστοιχοι Πορτογάλλοι & Ιταλοί) που δεν είμαστε εμείς οι δημόσιοι υπάλληλοι.
    13. Δεν επιβάλλετε φόρο 20% στα έσοδα από τα διόδια χωρίς να αυξηθεί η τιμή τους γιατί οι εργολάβοι είναι και οι περισσότερο πατριώτες από όλους και 
    14. Πιστεύουμε ότι μετά το ενιαίο μισθολόγιο, ως έσχατο μέτρο ετοιμάζετε και την ενιαία σύνταξη, την οποία αναμέναμε περί το 2013 αλλά πολύ πιστεύουμε ότι την ετοιμάζετε αρκετά ενωρίτερα!

    Κλείνοντας σας υπενθυμίζω, κ.κ Διαχειριστές, ότι ó  Ελληνικός λαός εξεγείρεται & επαναστατεί όχι τόσο όταν υποφέρει, όσο όταν έχει το αίσθημα ότι εμπαίζεται & αδικείται!!

Με τους συντροφικούς μου χαιρετισμούς, Ευάγγελε ............

Συνεργάτης χωρίς όνομα........

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ .ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ,,ΜΗΝ ΒΑΡΕΝΕΙΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,,ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΑ ΔΕΚΟ, ΠΧ ΔΕΗ,,ΑΓΟΡΑΖΕ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ 4 ΛΕΠΤΑ ,Η ΠΑΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΗΛΗΝΑΙΟ ΜΕ 1 ΕΥΡΟ ΚΑΙ 30 ΛΕΠΤΑ.Η ΑΠΟ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΜΕ 55 ΛΕΠΤΑ

Badbug είπε...

Απολύσεις δημόσιων υπάλληλων μέσω εφεδρείας, απευθείας ή "μόνο" γενναίες μειώσεις μισθών; Άραγε αν άρχιζαν οι ανώτατοι υπάλληλοι(από υποδιοικητές ΔΕΚΟ έως πρωθυπουργό & πρόεδρο) να πληρώνουν πραγματικά το μάρμαρο, με μειώσεις της τάξεως του 70-80%, θα δέχονταν με την σειρά τους οι μεσαίοι και κατώτεροι υπάλληλοι συνολικές μειώσεις της τάξεως του 30-50%;

Αυτό βέβαια χωρίς εξαιρέσεις των δικαστικών που τους χαϊδεύουν τα αυτιά λόγω προσφυγών, ούτε κανενός από τα σώματα ασφαλείας - που τους πάνε με το καλό ώστε και αστικές καταστολές να δεχτούν να κάνουν και στην ύστατη στιγμή να παράσχουν τα...ελικόπτερα για να την κοπανήσουν. Ούτε και της εκκλησίας, προπάντων αυτής.

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας η υπόθεσή μου βέβαια, αλλά ουκ ολίγες φορές η ΕΦ με τις προβλέψεις της δημιουργεί φαινόμενα που οι επιστήμονες δεν θα μπορούσαν να καταφέρουν αν δεν τα είχαν φανταστεί, διαβάσει σε κάποιο βιβλίο ΕΦ ή δει σε μία ΕΦ ταινία.
Κοριός