Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ

40 Προτάσεις  προς τον  Υπουργό   Οικονομικών



Ευρισκόμενοι τα πρόθυρα χρεοκοπίας, προτείνουμε στον Υπουργό Οικονομικών τα κάτωθι. Αφού το κράτος δεν παράγει τίποτε, και έχει παγιδευθεί στο φαύλο κύκλο των δανείων, τουλάχιστον να κάνουμε οικονομία και να καταναλώνουμε τα πάσης φύσεως έσοδα του Κράτους με φειδώ, με ταυτόχρονη άμεσο εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου.

Ως γνωστόν τα νέα δάνεια συνοδευόμενα από δυσβάστακτα για το λαό μας μνημόνια και μεσοπρόθεσμα προγράμματα, πηγαίνουν κατευθείαν στην αποπληρωμή τοκοχρεολυσίων προηγουμένων δανείων.
Τα νέα δάνεια δεν μπαίνουνε καθόλου στην Ελλάδα, αλλά από τις δάνειες δυνάμεις πάνε κατευθείαν στις τράπεζες των διεθνών τοκογλύφων, Ρότσιλντ και ΣΙΑ.
Ο Υπουργός Οικονομικών δεν χρειάζεται να κατέχει βραβεία Νόμπελ Οικονομικών, αυτά τα προσόντα τα έχουν οι σύμβουλοί του.
Ο Υπουργός Οικονομικών αρκεί να έχει πρακτικό πνεύμα και να είναι καλός νοικοκύρης. Να ελέγχει όλες τις περιττές δαπάνες και σπατάλες του δημοσίου για να εξοικονομήσει χρήμα για το κράτος. Να ελέγχει όλα τα Υπουργεία εκεί όπου γίνεται το μεγάλο φαγοπότι.
Όπως κάνει ένας καλός νοικοκύρης για την οικογένεια.
Το Κράτος είναι μια οικογένεια, απλώς έχει μεγάλα οικονομικά μεγέθη.
Όπως καταντήσαμε σήμερα τα μόνα έσοδα για το κράτος, είναι τα πάσης μορφής έσοδα από φορολογίες των φτωχών και αδυνάτων κατωτέρων λαϊκών στρωμάτων, των υποζυγίων όπως λένε τα ΜΜΕ, αφού τους μεγάλους δεν μπορούν οι πολιτικοί να τους πιάσουν.
Τουλάχιστον αυτό το αίμα των υποζυγίων, μη το σπαταλάμε ασκόπως,
αλλά να «πιάνει τόπο» που λέει ο λαός.
Για να μη χρεοκοπήσουμε, προτείνουμε προς τον Υπουργό Οικονομικών, πακέτο μέτρων, που εάν δεν τα ακολουθήσει θα χρεωθεί τη χρεοκοπία της χώρας, με το χαρακτηρισμό από την Ιστορία του προδότη της πατρίδος πολιτικού. Αυτά τα μέτρα είναι.
«Εκ Θεού άρξασθε» λέει ο θυμόσοφος λαός μας.
1.-Οι διάφορες απολαβές του Προέδρου της Δημοκρατίας να μειωθούν εις το ήμισυ. Του αρκεί ο τίτλος του Αρχηγού του Κράτους, δεδομένου ότι ουδέν προσφέρει, αλλά μάλλον τον έχουμε μόνο για τα πανηγύρια.
2.- Οι διάφορες οικονομικές απολαβές του Πρωθυπουργού, να μειωθούν εις το ήμισυ, αφού ούτως η άλλως δεν δουλεύει για την Ελλάδα, αλλά για τα συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, όπως απέδειξεν η μέχρι τώρα πορεία του.
Ας τον πληρώνει η παγκόσμια εξουσία.
3.-Ο μισθός και τα επιδόματα των Υπουργών να μειωθούν εις το ήμισυ, και να μειωθεί ο αριθμός των μελών του υπουργικού συμβουλίου, δεδομένου ότι όλοι αυτοί εργάζονται για τη Ν.Τ.Π. ας τους πληρώνει η παγκοσμιοποίηση, αφού κατάντησαν την Ελλάδα τόπο διαβίωσης και αποθήκη μαύρων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.
4.-Ο αριθμός των βουλευτών, με συνταγματική μεταρρύθμιση να μειωθεί εις το ήμισυ. Αφού οι πολιτικοί έφεραν αυτή τη καταστροφή, ας υποστούν πρώτοι αυτοί τις συνέπειες, και μετά ο αθώος λαός.
Μια μικρή χρεοκοπημένη χώρα είναι πολυτέλεια να έχει 300 βουλευτές.
5.-Ο μισθός των βουλευτών να μειωθεί κατά 50% , επιδόματα και άλλα έξοδα να μη καταβάλλονται.
Εάν δεν τους αρέσει να μη κατέβουν στις εκλογές.
6.-Στάση πληρωμών προς άλλες τριτοκοσμικές πτωχές χώρες, τάχα για βοήθεια, όπως προστάζει ο μεγάλος Αδελφός. Μια χρεοκοπημένη χώρα
δεν μπορεί να στέλνει βοήθεια σε  άλλες φτωχές χώρες. Αυτές να τις βοηθά η πλούσια παγκόσμια διακυβέρνηση. Εδώ και τώρα να δείξουν τις αγαθές προθέσεις των, εάν αυτές υπάρχουν στα αρπακτικά των Επικυρίαρχων της Γης. Όμως οι Κοσμοκράτορες είναι μόνο για να αρπάζουν, με αυτές τις ηθικές αξίες θέλουν να μας κυβερνήσουν.
7.-Στάση πληρωμών προς ΝΑΤΟ, αφού το ΝΑΤΟ υποθάλπει ενέργειες κατά της ακεραιότητας της χώρας.
8.-Στάση πληρωμών προς ΟΗΕ και άλλα διεθνή κέντρα αποφάσεων των Εξουσιαστών, αφού ο ΟΗΕ δουλεύει για τη παγκόσμια Σιωνιστική κυριαρχία.
9.-Στάση πληρωμών προς τις διάφορες Μ.Κ.Ο. και άλλα παράσιτα, αφού το κάθε λαμόγιο «τα πιάνει», και τα «κονομάει», εις βάρος του κοινωνικού συνόλου των υποζυγίων.
10.-Στάση πληρωμών προς τα διάφορα ιδρύματα των πρώην Πρωθυπουργών, όπου εκεί σιτίζονται με έξοδα των υποζυγίων, όλα τα πρακτορεία των Εξουσιαστών της Γης.
11.-Στάση πληρωμών προς ιδρύματα τύπου ΕΛΙΑΜΕΠ,  ΙΣΤΑΜΕ, κ.λ.π. που εκφράζουν τις πολιτικές των Κοσμοκρατόρων, ενώ αμείβονται από το προϋπολογισμό των υποζυγίων. Επίσης προς ιδρύματα τύπου «Ίδρυμα Γουλανδρή» 70 εκ. Ευρώ, Μέγαρο Μουσικής 90 εκ. Ευρώ,  κλπ. Αυτά τα ιδρύματα να μάθουν να είναι οικονομικώς αυτάρκη, και να μην επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό των υποζυγίων.
Πληρώνουν τα υποζύγια για να απολαμβάνουν ψυχαγωγία η Αλητοελιτοκρατία του Κολωνακίου και της Εκάλης.
12.-Απέλαση όλων των λαθρομεταναστών, αφού είναι παράσιτα της Ελληνικής οικονομίας, ουδέν προσφέρουν, αλλά καταστρέφουν την οικονομία μας ζητιανεύοντας.
13.-Το σύστημα ΕΣΥ κατέρρευσε λόγω πρόνοιας και ιατροφαρμακευτικής προστασίας των λαθρομεταναστών.
14.-Εκροή συναλλάγματος 12 δις. Ευρώ ετησίως από λαθρομετανάστες.
15.-Μουσουλμάνοι ιεροδιδάσκαλοι του Κορανίου, αμείβονται από τους Έλληνες, ενώ κηρύττουν το μίσος κατά της Ελλάδος, και προσπαθούν να  αρπάξουν τη Θράκη μας, φανατίζοντας τους Μουσουλμάνους .
Να τους πληρώνει η πλούσια Τουρκία, αφού γιαυτήν εργάζονται.
16.-Να λειτουργήσουν και πάλιν τα εργοστάσια πολεμικής βιομηχανίας.
17.-Να γίνει και πάλιν η βαριά βιομηχανία στην Ελλάδα, όπως ήταν.
18.-Να επανέλθουμε στη Γεωργία και Κτηνοτροφία όπως ήταν παλιά.
19.-Να προωθήσουμε Ναυτιλία, Αλιεία, και Τουρισμό, όπως ήταν προτού καταρρεύσουμε και πτωχεύσουμε.
20.- Το μεγάλο μυστικό για το ξεπέρασμα της οικονομικής κρίσης είναι στον ορυκτό μας πλούτο.
Να εκμεταλλευθούμε άμεσα, τον ορυκτό μας πλούτο, με συμβάσεις  συμφέρουσες το κράτος, όχι αποικιοκρατικού τύπου συμβάσεις.
-Όλα αυτά τα δεινά τα έφεραν οι αχυράνθρωποι πολιτικοί μας, πιόνια των Εξουσιαστών του πλανήτη, επειδή οι Κοσμοκράτορες ήθελαν την Ελλάδα να πτωχεύσει, ήθελαν τη σημερινή χρεοκοπία για να μας αρπάξουν όλο το δημόσιο και ορυκτό πλούτο.
Επιθυμία της Ε.Ε. και του ΔΝΤ, δηλαδή των τοκογλύφων πρακτόρων των Κοσμοκρατόρων, είναι να χρεωθεί και άλλο η Ελλάδα, ώστε –αντιστάσεως μη ούσης από το πτωχευμένο λαό, -να παραδώσει μέρος της Εθνικής της κυριαρχίας, και όλο τον ορυκτό πλούτο, και αυτά τα πρόβατα οι βουλευτές ψηφίζουν ΝΑΙ. 
21.-Το χρέος μας είναι όπλο πυρηνική βόμβα στα χέρια μας, το τρέμουν ΗΠΑ & Ε.Ε. διότι οι τράπεζές τους έχουν το 60% των ασφαλίστρων κινδύνου (CDS), και των ομολόγων του Ελληνικού δημοσίου.
Ας το εκμεταλλευθούμε εγκαίρως και καταλλήλως.
Εδώ χρειάζεται ικανός πατριώτης πολιτικός να εκμεταλλευθεί αυτή τη περίπτωση, προς όφελος της Ελλάδος. Αλλά από τον δουλικό πολιτικό διπολισμό και δικομματισμό, «δύναταί τι αγαθόν είναι;;;»
22.-Άσκηση εθνικής πατριωτικής εξωτερικής πολιτικής.
23.-Όχι μείωση εξοπλισμών των ενόπλων δυνάμεων. Οι εχθροί από Βορρά και Ανατολάς, καιροφυλακτούν.
24.-Αυστηρός έλεγχος δημοσίων έργων. Όχι υπερκοστολογήσεις.
25.-Περιορισμός αριθμού δημοσίων υπαλλήλων εις τα απολύτως αναγκαία επίπεδα, με πρότυπο τα άλλα κράτη της Ε.Ε.
26.-Περιορισμός εις το ήμισυ δαπανών λειτουργίας όλων των Υπουργείων, και γενικά του Κρατικού μηχανισμού.
27.-Σήμερα το κράτος είναι «βαρέλι δίχως πάτο», που λέει ο λαός,
από τη μια πληρώνουν τα υποζύγια, και από την άλλη φεύγουν τα χρήματα προς διεθνή και ντόπια λαμόγια.
28.-Κατάργηση οικονομικής και πάσης μορφής γραφειοκρατίας.
29.-Περιορισμός εξόδων λειτουργίας της Βουλής.
Ο μηχανισμός λειτουργίας της Βουλής των Ελλήνων προνομιούχων, έχει καταντήσει ένας «γαργαντούας» δαπανών του χρήματος του Ελληνικού λαού, με γυμναστήρια, κομμωτήρια, SPA, εστιατόρια, καφετέριες, πισίνες, δηλαδή για ψυχαγωγία των κηφήνων, ενώ βαριούνται να διαβάσουν ακόμη και τα εθνοκτόνα νομοσχέδια που ψηφίζουν. Ψηφίζουν με κομματική εντολή.
30.-Οι  OFFSHORE εταιρίες είναι κλεμμένα λεφτά του Ελληνικού Λαού, να φορολογηθούν.
31.-Στάση πληρωμών προς τους τοκογλύφους διεθνείς δανειστές μας,
όπως έκαναν οι ήρωες πολιτικοί Ραφαέλ Κορέα, του Ισημερινού, και Νέστορ Κίρτσνερ της Αργεντινής, αλλά και άλλα κράτη, και έσωσαν   το λαό τους, από τα νύχια των Ρότσιλντ και Ροκφέλερ.
32.-Εμείς τα υποζύγια θα κάνουμε στάση πληρωμών προς τους απατεώνες πολιτικούς, διότι «ουκ αν λάβεις παρά το μη έχοντος».
33.-Να απαιτήσουμε από τα διεθνή δικαστήρια πολεμικές επανορθώσεις και αποζημιώσεις από τη Γερμανία. Χρωστάμε 360 δις. Ευρώ, ενώ η Γερμανία μας χρεωστά για επανορθώσεις 570 δις. Ευρώ από πολεμικές καταστροφές στη χώρα μας. Βρήκανε «Μακάκες» πολιτικούς και τα κάνουν αυτά. Η Γερμανία να αποπληρώσει το χρέος μας, αφού αυτή κατέστρεψε την Ελλάδα «πάλαι τε και νύν»………..
34.-Επαναδιαπραγμάτευση όλων των μνημονίων



Τοπική  Αυτοδιοίκηση:

                               
35.- Στις περιφέρειες να αμείβεται μόνο ο Περιφερειάρχης, με τους νόμιμους υπαλλήλους των περιφερειών.
36.- Στάση πληρωμών προς τους αντιπεριφερειάρχες και άλλους παρατρεχάμενους, από περιφέρειες και πρώην Νομαρχίες.
37.- Στις Δημαρχίες να αμείβεται μόνο ο Δήμαρχος ή κοινοτάρχης, με το νόμιμο και μόνιμο προσωπικό.
38.-Να γίνει στάση πληρωμών προς Αντιδημάρχους, Προέδρους     Δημοτικών συμβουλίων, και άλλους παρατρεχάμενους.
39.- Περιορισμός περιφερειακών και δημοτικών υπαλλήλων εις τα απολύτως αναγκαία νούμερα.
40.-Οικονομικός έλεγχος δημοτικών έργων, όχι σε υπερκοστολογήσεις και υπερτιμολογήσεις.
Τέλος πια στη ρεμούλα και σπατάλη δημοσίου και δημοτικού χρήματος.   
                               
                             Επίλογος
                           
Είκοσι (20) μήνες  περικοπών μισθών και συντάξεων, με πάσης φύσεως βαριά φορολογία, οδήγησαν τα μεσαία και χαμηλά στρώματα του λαού μας, τα λεγόμενα υποζύγια, κάτω από τα όρια της φτώχειας, δημιουργώντας βαθιά ύφεση στην οικονομία , ενώ χρειαζόμαστε ανάπτυξη.
Εάν συνεχίσετε να σπαταλάτε έτσι το δημόσιο χρήμα, δηλαδή το αίμα και τον ιδρώτα του φτωχού Ελληνικού λαού, δηλαδή των υποζυγίων, θα
κάνετε «μια τρύπα στο νερό» που λέει ο λαός.
Ο κ. Πρωθυπουργός συνηθίζει να λέει, «Αλλάζουμε ή βουλιάζουμε».
Δυστυχώς από ανικανότητα της κυβερνήσεώς του, αλλάζουμε προς το χειρότερο. Από τότε που ανέλαβε την εξουσία η Ελλάς χειροτέρευσε
Πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά, πολιτιστικά.
Παρέλαβε χρέος 300 δις. Ευρώ, και μέσα σε 20 μήνες το έφθασε 500 δις. Ευρώ με τα διάφορα μνημόνια που υπέγραψε.
Δεν υπάρχει μέλλον για την Ελλάδα. Το ΔΝΤ δεν μπορεί να σώσει την Ελλάδα. Το σχέδιο είναι προδιαγεγραμμένο.
Οι Κοσμοκράτορες εφάρμοσαν το δόγμα του Σόκ για την Ελλάδα.
Στόχος τους είναι να μας εξαθλιώσουν. Ο Ανδρέας Παπανδρέου σαν οικονομολόγος που ήταν ήξερε, αλλά δεν μιλούσε.
Τώρα μας απειλούν με απώλεια Εθνικής κυριαρχίας.
H Kίνα αγόρασε το χρέος της Αμερικής, αλλά δεν ζήτησε την Εθνική κυριαρχία των ΗΠΑ, υπέγραψαν μνημόνιο με σεβαστά τα αμοιβαία συμφέροντα.
Ο Jeffrey κρυφά συνομιλούσε και συνωμοτούσε με τον DOMINIC   ώστε να μας εντάξει στο ΔΝΤ, κατά δήλωση του DOMINIC  STRAUSS  KAN όπως αυτή δημοσιεύθηκε στα ΜΜΕ,
ενώ υπήρχαν άλλες δάνειες δυνάμεις για βοήθεια προς την Ελλάδα,
με προνομιακούς όρους, και με προγράμματα ανάπτυξης.
Η χώρα δεν θα μπορέσει να αποπληρώσει αυτά τα τεράστια δάνεια συνοδευόμενα από υψηλά επιτόκια. Δεν θα μπορέσει να αποπληρώσει
αυτό το τεράστιο χρέος, θα γονατίσει. Αυτά τα δάνεια θα την υποδουλώσουν και άλλο. Απαιτείται οικονομική συνεργασία με άλλες υπερδυνάμεις από την επόμενη κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας.
Δυστυχώς η χώρα βαδίζει προς χρεοκοπία και πτώχευση εις το διηνεκές, συναινούντος του Πρωθυπουργού και όλης της κυβερνήσεως των αχυρανθρώπων της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Όχι πολυτελή ταξίδια και μετακινήσεις για τους Υπουργούς, και για το λαό άγρια λιτότητα.
Η Ελλάδα σήμερα μοιάζει με πρώην κομμουνιστική χώρα. Βιοτικό επίπεδο Βουλγαρίας επεφύλαξεν ο Jeffrey για τους Έλληνες.
Εν τω μεταξύ οι τράπεζες των Ρότσιλντ, και Ροκφέλερ, αγοράζουν ότι πουλιέται από πατρίδα, και η Ελλάδα διατάζεται από τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση να πουλήσει.
Ο Υπουργός των Οικονομικών, εάν όλα αυτά που υποδείξαμε τα υλοποιήσει, τότε θα μείνει στην Ιστορία σαν μεγάλος πατριώτης πολιτικός,  εάν δεν τα κάνει θα μείνει στην Ιστορία σαν ο μεγάλος εφιάλτης της Ελλάδος και του Ελληνισμού.

                                     ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι   ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                     Διεθνολόγος.-
                                   Ε-mail: ant.grypaios@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: