Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Θα ζητήσει εκλογές;


Του Μάνου Οικονομίδη
Δραματικό τόνο προσλαμβάνουν πλέον οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό, καθώς μετά την απόφαση του Γιώργου Λιάνη να ανεξαρτητοποιηθεί, και τη δεδηλωμένη πρόθεση του βουλευτή Αθανασιάδη να μην ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, ο Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε εκτάκτως από τον Κάρολο Παπούλια… ακρόαση, για αύριο το μεσημέρι.

Όπως ήταν επόμενο, οι φήμες άρχισαν και πάλι να χορεύουν, ότι αυτή τη φορά ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θα περιοριστεί σε διαπιστώσεις, αλλά θα διαβεί τον Ρουβίκωνα, και θα θέσει την παραίτηση της Κυβέρνησής του στη διάθεση του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα, ζητώντας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να προχωρήσει στη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών.
Από το Μέγαρο Μαξίμου βέβαια, συνιστούσαν ψυχραιμία, η κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης που διαμορφώνεται στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ ωστόσο, αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.


Σημειώνεται ότι η αυριανή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρωθυπουργό θα πραγματοποιηθεί εν μέσω πανελλαδικής απεργίας, αποκλεισμού του κτιρίου του Κοινοβουλίου από τους “Αγανακτισμένους” και απουσίας ενημέρωσης από τα ΜΜΕ, από τη στιγμή που στην απεργιακή κινητοποίηση συμμετέχει και η ΕΣΗΕΑ. 


 Πηγή 







1 σχόλιο:

Koursaros είπε...

Όπως έχουμε επανειλημμένως διατυπώσει, το "σενάριο" ΔΕΝ έχει εκλογές!!ΔΕΝ το επιτρέπουν οι ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ (οι εδώ ...ούτε διαχειριστές δεν είναι πλέον).
Έχει όμως περισσότερο συνεννόηση, παρά συναίνεση!!!
Διαβλέπουμε λοιπόν 3-4 κοινής αποδοχής Υπουργοποιημένες εξωκοινοβουλευτικές προσωπικότητες & άντε κανένα δύο υπουργεία /υφυπουργεία σε κόμματα της αντιπολίτευσης. Και για την υπουργοποίηση της κ.Τσουρή, από εδώ το μάθατε!!!
http://theexantas.blogspot.com/2010/04/blog-post_01.html

Με ναυτικούς κανονιοβολισμούς