Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΗΣΥΧΙΑ!!! Η Εκκλησία κοιμάται!!!


Email στο theexantas@gmail.com

Πρόλογος :
-----------------
Συγκλονιστικά γεγονότα ζει σήμερα η πατρίδα μας. Γεγονότα οικονομικά, πολιτικά, και γεγονότα εθνικής επιβίωσης, και κυριαρχίας.
Λόγω της οικονομικής κρίσης απειλείται άμεσα η ακεραιότητα του Ελληνικού χώρου, η ακεραιότητα του εθνικού κορμού της Ελλάδος, και ουδείς συγκινείται. Η Σιωνιστική κυβέρνηση δεν συγκινείται, ο Αρχηγός του κράτους παραμένει αδρανής, οι ένοπλες δυνάμεις παραμένουν απαθείς, η πνευματική ηγεσία του τόπου ζεί σε άλλο πλανήτη, και η Ορθόδοξη Εκκλησία κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
Μόνον οι φουκαράδες «αγανακτισμένοι» Έλληνες πολίτες κινητοποιούνται, να σώσουν ότι είναι δυνατόν να σωθεί από Ελλάδα, όλοι οι άλλοι παραμένουν
ψυχροί και αδιάφοροι περιχαρακωμένοι μέσα στα παλάτια τους, είτε βουλή, είτε ακαδημία και πανεπιστήμια, είτε Αρχιεπισκοπή, είτε προεδρικό μέγαρο, είτε πρωθυπουργικό μέγαρο, είτε υπουργεία, είτε γενικά επιτελεία, λέγονται αυτά.
Δηλαδή ο καθένας σήμερα φροντίζει για τα ατομικά του συμφέροντα, και η Ελλάδα-πατρίδα ας πάει να πνιγεί στην άβυσσο των ωκεανών.
Πολλοί σοφοί συνηθίζουν να λέγουν «Ορθοδοξία δεν μπορεί να υπάρχει χωρίς Ελλάδα, και Ελλάδα χωρίς Ορθοδοξία», και όμως η Ορθοδοξία επέζησε ενώ η πατρίδα Ελλάς είχε πεθάνει 400 χρόνια σκλαβιά υπό Τουρκική κυριαρχία. Η Ελλάς ανέστη χάρη στη θυσία Ελλήνων ηρώων πατριωτών αλλά και στελεχών της εκκλησίας, ενδεικτικώς αναφέρουμε προς παραδειγματισμό τα ονόματα του Παπαφλέσσα, Αθανάσιου Διάκου, Πατροκοσμά, κλπ.
Οι ήρωες αυτοί ιερωμένοι ήταν μερικές εκλάμψεις μέσα στο γενικό σκοτάδι της σκλαβιάς και του θανάτου του Ελληνισμού.
Σήμερα η Ελλάς βαριά και πάλιν άρρωστη, ευρίσκεται στην εντατική , επάνω στην επιθανάτιο κλίνη, και η εκκλησία-πλην δύο Αρχιερέων- περί άλλων τυρβάζει. Μετά την αποδημίαν εις Κύριον, του Μακαριστού Χριστοδούλου, η εκκλησία της Ελλάδος περιέπεσεν εις λήθαργον.

Ανάλυση
----------------
Η Ελλάδα πεθαίνει και η εκκλησία «πέρα βρέχει», ασχολείται με τη σίτιση των Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών υποταγμένη «Τοις Εκείνων εντολές». Σιτίζουν τους μελλοντικούς κατακτητές της πατρίδας μας, αλλά και της Ορθοδοξίας, χωρίς να καταλαβαίνουν τι κάνουν.
Παλιά στην αρχή της λαθρομετανάστευσης τους βάπτιζαν Χριστιανούς.
Οι Αρχιερείς μας δεν αντιλαμβάνονται ότι πρώτοι αυτοί θα αφανισθούν από τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες που κατέκλυσαν τη χώρα μας, με εντολή της Αμερικανικής Αλ-Κάίντα.
Ας παραδειγματισθούν από το πατριωτισμό του γηραιού Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χρύσανθου, που επέδειξε πατριωτικό σθένος κατά τα χρόνια της κατοχής, αλλά και από πολλούς άλλους μέχρι τα χρόνια των Σεραφείμ και Χριστόδουλου. Η Ορθοδοξία πρώτη θα σβήσει, με ότι αυτό συνεπάγεται, και οι Μητροπολίτες μας –πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- μακαριούντες επαναπαύονται στο θρόνο τους, και στα Μητροπολιτικά τους μέγαρα, που τα έφτιαξε ο Ελληνικός λαός με τον ιδρώτα του, και περιποιούνται τιμάς στη Σιωνιστική κυβέρνηση στα κατά τόπους πανηγύρια. Όμως ως πότε;;; το μέλλον είναι σκοτεινό για την ηγεσία της εκκλησίας, αφού οι Μητροπολίτες πρώτοι αυτοί θα δοκιμάσουν τη θηριωδία των αλλοπίστων λαθρομεταναστών του Ισλάμ. Αυτά τα γράφουμε για να αφυπνίσουμε τους μακάριους δεσποτάδες μας, για να προλάβουν να σώσουν ότι είναι δυνατόν να σωθεί. Στη μεγαλειώδη συγκέντρωση της πλατείας συντάγματος των αγανακτισμένων Ελλήνων, ο Μακαριώτατος δεν συγκινήθηκε να παρευρεθεί, ούτε πνευματικά να στηρίξει, απέδειξεν έτσι ότι είναι και αυτός όργανο της Σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης σαν το Jeffrey.
Εάν σήμερα ζούσε ο μακαριστός Χριστόδουλος θα ηγείτο όλου αυτού του πλήθους, θα είχε βγεί πρώτος στους δρόμους και στις πλατείες.
Οι ηγέτες της εκκλησίας μας σαν Αυτοκράτορες του Βυζαντίου, απολαμβάνουν τη δόξα του αξιώματος , και ο κατώτερος κλήρος περιχαρακωμένος μέσα στους Ναούς ψάλλει, δοξολογώντας και υμνώντας μια ξένη προς τα ελληνικά δεδομένα δύναμη και θρησκεία, υμνολογώντας ένα ξένο προς τον Ελληνισμό πολιτισμό. Ιδού οι αποδείξεις. Η Χριστιανική Ορθοδοξία σαν θρησκεία-ως γνωστόν- είναι μια θυγατρική της Εβραϊκής θρησκείας, διανθισμένη και πεποικιλμένη με Βυζαντινό πολιτισμό. Εκείνους που δοξολογούμε και έχουμε σαν πρωταγωνιστές στις θρησκευτικές τελετές μέσα στους Χριστιανικούς Ορθόδοξους Ελληνικούς Ναούς είναι:
1.-Οι Πατριάρχες του Ισραήλ, Αβραάμ, Ισαάκ, Ιακώβ, και Μωϋσής.
Οι ποιμένες μας απεμπόλησαν τους Έλληνες προγόνους, χωρίς να μας ρωτήσουν, εμείς οι Έλληνες αισθανόμαστε παιδιά του Δευκαλίωνα, και όχι του Αβραάμ, παιδιά του Αβραάμ και της συνοδείας αυτού είναι οι Εβραίοι. 
2.-Οι προφήτες του Ισραήλ. 
3.-Οι Βασιλείς του Ισραήλ.
4.-Οι Αρχιραββίνοι της Εβραϊκής θρησκείας. (Συμεών, κλπ.)
Σε κάθε ιερά τελετή της εκκλησίας, η μουσική, οι ύμνοι, οι γλυκές μελωδίες και υμνωδίες, γεμίζουν τους αιθέρας από Σιών και Ισραήλ, καθ΄ όν χρόνον ο Τούρκος είναι έτοιμος να εισβάλλει στα ιερά χριστιανικά ελληνικά χώματα και ύδατα, όπως το 1453 στη πόλη….
Οι λέξεις Σιών και Ισραήλ είναι θούρια μέσα στις χριστιανικές Ελληνικές ορθόδοξες εκκλησίες.
Η παλαιά Διαθήκη του Ισραήλ,(Βίβλος), μαζί με το Ευαγγέλιον του Χριστιανισμού, είναι τα ιερά μας βιβλία.
Η ποίηση του Βασιλέως Δαυίδ, γεμίζει τους Ορθόδοξους Ναούς μέσω όλων των ιερών βιβλίων της εκκλησίας, ενώ οι ιεροί υμνωδοί μας, απεμπόλησαν όλους τους Έλληνες σοφούς και ποιητές της αρχαιότητος.
Ασπασθήκαμε το Δαυίδ και Σολομώντα, και διώξαμε τον Ηρόδοτο και τον Όμηρο. Σπουδάζουμε τη παλαιά Διαθήκη των Ιουδαίων, και από θρησκευτικό φανατισμό αγνοήσαμε την Ηλιάδα και Οδύσεια, και τα έργα του Αριστοτέλη, Πλάτωνα, και άλλων Ελλήνων σοφών.
Με τέτοια παιδεία πως είναι δυνατόν οι ηγέτες της εκκλησίας μας να αντισταθούν σήμερα;;; είναι οπαδοί της θεωρίας «σφάξε με Αγά μου».
Σήμερα αυτούς που υμνολογούν οι δεσποτάδες, θα μας πάρουν και το νεράκι. Ήδη μας χρεοκόπησαν, και μας πήραν όλο το πλούτο.
Στον Ελληνικό πληθυσμό δεν ακούς πια ονόματα των Αρχαίων Ελλήνων προγόνων μας, αλλά των Εβραίων Πατριαρχών, Προφητών, Βασιλέων, τις προφητείες των οποίων διαβάζουμε σε κάθε ιερά τελετή.
Διαβάζουμε μέσα στους ναούς, τις προφητείες των Ιουδαίων προφητών, και αγνοούμε επιδεικτικά τις προφητείες του Πατροκοσμά, και των άλλων σοφών γερόντων του Ελληνισμού, όπως ο Πα’ι’σιος, και άλλοι.
Η Εκκλησία μας ψάλλει, το «Χαίρε Σιών Αγία…..» τα συμπεράσματα δικά σας. Στην ιερά τελετή του γάμου των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών, οι δεήσεις των ιερέων με τα ονόματα των ηρΐδων γυναικών του Ισραήλ, Σάρας, Ρεβέκας, και Ραχήλ, σαρώνουν τους Ορθόδοξους Χριστιανικούς Ναούς, λες και εμείς είμαστε Αμερικανοί χωρίς θρησκεία και ιστορία, που έγιναν Σιωνιστές.
Στην εξόδιο ακολουθία των Ελλήνων Χριστιανών, τα ονόματα των Εβραίων Πατριαρχών Αβραάμ και Ιακώβ, «πάνε σύννεφο», μέσα σε μια λυπημένη και καταθλιπτική ατμόσφαιρα του Ναού.
Οι Ιερείς και Αρχιερείς φέρουν Εβραϊκά ονόματα, όπως π.χ. Ιωήλ, Αββακούμ, Ναούμ, και άλλα που προκαλούν θυμηδία.
Στους ιερούς Ναούς μας, στην ακολουθία του Όρθρου, ακούγεται ο ύμνος με γλυκιά μελωδία και μουσική, «Οι μισούντες Σιών αισχύνθητε από του Κυρίου…..» τα συμπεράσματα δικά σας.
Στα κατηχητικά σχολεία η νεολαία μας διδάσκεται από ιερωμένους και θεολόγους την ιστορία του Ισραήλ, μέσω της Παλαιάς Διαθήκης, ενώ αδιαφορούμε και ξεχνάμε την Ελληνική ιστορία.
Οι ιερείς και Αρχιερείς μας έχουν σαν θρησκευτικό τους παράδειγμα, το ρητό, «Συ ιερεύς εις τον αιώνα κατά την τάξιν Μελχισεδέκ».
Ο Μελχισεδέκ ήταν ένας ραββίνος του Γιαχβέ , και επιδιώκουν να του μοιάσουν. Μιλάμε για τέτοιο πνευματικό επίπεδο Αρχιερέων.!!!
Από τέτοιους Αρχιερείς είναι δυνατόν να προκύψει κάτι καλό για τη πατρίδα;; Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, αλλά είναι μειοψηφία.
Οι θρησκευτικοί μας ταγοί αντί να δέσουν και να παντρέψουν την Ελληνική ιστορία και τον Ελληνικό πολιτισμό, με το Χριστιανισμό του «Αγαπάτε Αλλήλους» , πάντρεψαν το Χριστιανισμό με τη θρησκεία του Μωυσέως, δηλαδή τη θρησκεία του μίσους. Μα, αγάπη και μίσος δεν συμπορεύονται. Αυτό το έκαναν με τη δικαιολογία ότι ο Χριστός ήταν Εβραίος. Δηλαδή εάν εκείνα τα χρόνια υπήρχε Τουρκία, και ο Χριστός είχε γεννηθεί στη Τουρκία, σήμερα θρησκευτικώς θα λατρεύαμε τους Τούρκους, και μέσα στις εκκλησίες μας θα παίζανε τούρκικα θούρια, όπως σήμερα Εβραϊκά, Σιωνιστικά.
Εάν μελετήσετε όλα τα εκκλησιαστικά ιερά βιβλία, όπως π.χ. τη Παρακλητική, τα 12 μηναία, το ωρολόγιον, το ψαλτήριον, το ευχολόγιον, το Τριώδιον, την ακολουθία του Εσπερινού και του Όρθρου, θα απορήσετε και θα φρίξετε με τις ιερές δοξολογίες προς τη Σιών, το Ισραήλ, και τους Σιωνιστές. Οι Αρχιερείς μας έτυχον Σιωνιστικής παιδείας, γιαυτό σήμερα που το Έθνος κινδυνεύει, η εκκλησία κοιμάται. Φοβάμαι ότι δεν πρέπει να περιμένουμε κάτι καλό να προκύψει για τη πατρίδα, από τους Έλληνες «Αρχιραββίνους» της εκκλησίας μας.
Δίνουν την εντύπωση ότι ζούνε σε άλλο πλανήτη.
Όλα αυτά τα αναφέρουμε για να εξηγήσουμε την αδιαφορία των ηγητόρων της εκκλησίας προς το δράμα που ζεί η πατρίδα μας.
Ως γνωστόν σήμερα η Εκκλησία της Ελλάδος έχει 80 Μητροπολίτες.
Από αυτούς μόνο δύο αγωνίζονται για τα ιερά εθνικά μας δίκαια.
Αυτοί είναι, ο Θεσσαλονίκης Άνθιμος, και ο Πειραιώς Σεραφείμ.
Οι άλλοι 78 αδιαφορούν και κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, σαν το πρόεδρό τους, επαναπαυόμενοι στις δάφνες του αξιώματός των.
Η πατρίδα μας λόγω της οικονομικής κατάρρευσης κινδυνεύει με άμεσον ακρωτηριασμό, και οι Μητροπολίτες μας «πέρα βρέχει», δεν έχουν αντιληφθεί ότι έχουν μεγάλη πειθώ στο λαό μας, και δύνανται να χρησιμοποιήσουν αυτή τη πειθώ για το καλό της πατρίδας.
Τα κηρύγματά τους, και οι λόγοι τους, είναι λόγοι του Ευαγγελίου και της Παλαιάς Διαθήκης των Σιωνιστών. 

Μα, Άγιοι Πατέρες, σήμερα έχουμε ανάγκη μεγάλη από πατριωτικούς λόγους, για να εμψυχώσουν το λαό, και αφού σώσουμε τη πατρίδα, τότε φροντίζουμε για τη ψυχή.
Χωρίς πατρίδα η ψυχή είναι δυστυχισμένη.
Η Μακεδονία μας κινδυνεύει να πέσει στα χέρια των Σκοπιανών, και οι Μητροπολίτες της Μακεδονίας, «από τη πόλη έρχομαι….»
Οι Σκοπιανοί κάνουν έρανο για να αγοράσουν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, αφού οι απάτριδες πολιτικοί το πουλάνε, και μέσω αυτού να καταλάβουν όλη τη Μακεδονία, και οι Μητροπολίτες της βορείου Ελλάδος, «πέρα βρέχει….»
Οι Τούρκοι αγωνίζονται να καταλάβουν τη Θράκη μας, παραβιάζοντας τη συνθήκη της Λωζάνης, και οι Μητροπολίτες της Θράκης εφησυχάζουν , αντί να ξεσηκώσουν τον Ελληνισμό.
Οι Τούρκοι προσπαθούν να καταλάβουν το Ελληνικό Αιγαίο (Ελληνικό από τα χρόνια του Δαίδαλου και Ίκαρου, από τα χρόνια του Φρίξου και της Έλλης), μαζί με τα νησιά, και οι Μητροπολίτες μας των νησιών του Αιγαίου αδιαφορούν, γιαυτό βλέπουμε στις εκλογές τους αγαθούς νησιώτες μας να ψηφίζουν με μεγάλη πλειοψηφία το Σιωνιστικό κόμμα, ενώ οι Μητροπολίτες έπρεπε με πύρινους πατριωτικούς λόγους να αφυπνίσουν τους Έλληνες των νησιών μας. Πίσω από το Σιωνιστικό κόμμα κρύβονται οι Τούρκοι, και οι Εξουσιαστές του πλανήτη, και αυτό οι Μητροπολίτες μας πρέπει να το ενστερνισθούν, εκτός εάν θέλουν πρώτοι να πέσουν από τη μάχαιρα του Τούρκου Οθωμανού.
Όλοι αυτοί οι αδιάφοροι Μητροπολίτες ας σκεφθούν και ολίγον τη πατρίδα, και να μη επαναπαύονται απληροφόρητοι στη δράση μιάς Σιωνιστικής κυβερνήσεως στα μέλη της οποίας επιδαψιλεύουν τιμάς.
Τυγχάνουν απονήρευτοι, και δεν σκέπτονται ότι αυτή η Σιωνιστική κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για την Ελλάδα, αλλά για την επίτευξη των σκοπών και στόχων της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Απευθύνομαι στους ανύποπτους Μητροπολίτες μας, διότι μόνον αυτοί με πύρινους πατριωτικούς λόγους στις εκκλησίες, σαν δεινοί ρήτορες που είναι, δύνανται να ενημερώσουν και ξεσηκώσουν το λαό μας.
Ας μιμηθούν επιτέλους τους ήρωες κληρικούς του ΄21, τους σφαγιασθέντας και κρεμασθέντας Πατριάρχες και Αρχιερείς της Ορθοδοξίας, κλπ. και ας βγούν επιτέλους από το «καβούκι» τους.
«Για την Ελλάδα ρε γαμώτο», ας ξυπνήσουν πια από το λήθαργο, που τους βύθισε αυτός ο ανύπαρκτος και επικίνδυνος για τον Ελληνισμό Αρχιεπίσκοπος. Εδώ ο λαός μας ξύπνησε και βαδίζει χωρίς ηγέτη στα πεπρωμένα του, στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.
Η Ελλάς παραμένει σήμερα χωρίς Πρόεδρο, χωρίς Πρωθυπουργό, και χωρίς Αρχιεπίσκοπο. Αναζητούμε εναγωνίως, «Έναν ηγέτη».
Όλες αυτές οι λαϊκές μάζες των απελπισμένων ανθρώπων, κάθε μέρα στις πλατείες των πόλεων, οι λεγόμενοι «αγανακτισμένοι», αναζητούν με αγωνία το πατριώτη εθνικό ηγέτη, να οδηγήσει την Ελλάδα στα πεπρωμένα της, όπως της αξίζει, και όχι στη σαλαμοποίηση της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Από τη παγκοσμιοποίηση την οποίαν ονειρεύεται η Σιωνιστική κυβέρνησή μας, κερδισμένοι θα βγούν οι από Βορρά και Ανατολάς γείτονες, και χαμένη θα βγεί η Ελλάς, αφού κομμάτια της πατρίδας μας, θα καρπωθούν οι βάρβαροι γείτονες.
Τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης και Νέας Τάξης είναι, η Ελλάς να επανέλθει στα παλαιά της σύνορα του 1831, δηλαδή μέχρι τη Λαμία, με το Αιγαίο και τα νησιά στους Τούρκους, και τη Κρήτη στη διάθεση της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, και η κυβέρνησή μας, μαζί με την εκκλησία, περί άλλων τυρβάζουν, γιαυτό ζητάμε την αφύπνιση των Μητροπολιτών, προτού ξεσηκωθεί ο απλός κατώτερος κλήρος.
Τέλος πια η καλοπέραση των Μητροπολιτών, αν θέλουν να λέγονται Έλληνες, διότι η νέα διαφαινόμενη Ελληνική πραγματικότητα θα τους διαγράψει μαζί με το αποτυχημένο πολιτικό σύστημα και κατεστημένο.
Οι Μητροπολίτες εφησυχάζουν απονήρευτοι, ενώ ο Πειραιώς Σεραφείμ
τους πληροφορεί ότι η σατανική λέσχη BILTERBERG σχεδίασε την οικονομική υποδούλωση και εξαθλίωση της Ελλάδος, και οι προδότες πολιτικοί εξετέλεσαν. Ο Πειραιώς Σεραφείμ συγχαίρει από τα βάθη της ψυχής του το κίνημα των «αγανακτισμένων» Ελλήνων πολιτών, ενώ ο Αρχιεπίσκοπος σιωπά, συνεργαζόμενος με τη παγκόσμια Δικτατορία, δηλαδή με τους εχθρούς του γένους των Ελλήνων. Τι άλλο δηλώνει η ένοχη σιωπή του;;; και οι νερόβραστες χλιαρές ανακοινώσεις του;;;
Ζητάμε από το Μητροπολίτη Πειραιώς, και το Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, τα δύο αυτά γενναία παλικάρια της Ελλάδος, να τεθούν επικεφαλής όλων των Ελλήνων, αφού οι πολιτικοί αρχηγοί όλων των πολιτικών αποχρώσεων φοβισμένοι κρύβονται στα γραφεία τους, και οι ανώτατοι δικαστικοί, ακαδημαϊκοί, και στρατιωτικοί ηγέτες, φοβούνται και δεν τολμούν. Ζητάμε από τον ΑΝΘΙΜΟ Θεσσαλονίκης, και τον ΣΕΡΑΦΕΙΜ Πειραιώς, να αναδειχθούν σε νέους «Παπαφλέσσας», και να οδηγήσουν τον Ελληνισμό με τη ρητορεία τους και τη παλικαριά τους στα πεπρωμένα της φυλής, αφού ούτως η άλλως αναζητούμε ηγέτη. Η ιστορία τους καλεί, ο Ελληνισμός τους καλεί. Ας ανυψωθούν υπεράνω δυσκολιών και διαφωνιών, και ας ενώσουν τον Ελληνισμό με τη σοφία τους, και οδηγήσουν αυτόν έξω από τη λαίλαπα του Σατανικού διεθνούς Σιωνισμού, της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης. Αφού πολιτικούς και Στρατιωτικούς ηγέτες δεν έχουμε, ας αποκτήσουμε αυτούς τους δύο θρησκευτικούς ηγέτες, οι οποίοι να αναγορευθούν σε Εθνικούς ηγέτες, πλαισιούμενοι με κατάλληλους συμβούλους πατριώτες, όπως ο διεθνούς ακτινοβολίας και κύρους επιστήμονας Βασίλειος Μαρκεζίνης, και η ομάδα πανεπιστημιακών επιστημόνων καθηγητών του Μίκη Θεοδωράκη, να οδηγήσουν τη χώρα έξω από τη καταιγίδα και τον αρμαγεδδώνα στον οποίον μας βύθισαν οι ανίκανοι, και ανάξιοι κλέφτες και προδότες πολιτικοί, όπως τους φωνάζει ο λαός στις πλατείες, δεδομένου ότι οι πολιτικοί είναι υπαλληλάκια και μαριονέτες της παγκοσμιοποίησης. Οι οργανωτές των αγανακτισμένων Ελλήνων, να σεβασθούν το σχήμα και τη προσωπικότητα των δύο πατριωτών Ιεραρχών, και τη διεθνή ακτινοβολία του Μαρκεζίνη, και τη σοφία και πείρα των πανεπιστημιακών της ομάδος του Μίκη Θεοδωράκη, και να προχωρήσουν καταλλήλως σε συνεργασία μαζί τους, ώστε να προκύψει κάτι καλό για τη πατρίδα, αφού από αλλού δεν υπάρχει φώς.
Απευθυνόμενος στους οργανωτές των αγανακτισμένων τους λέγω, στην αναζήτηση Εθνικών ηγετών, ήδη εισηγήθηκα πολλές προσωπικότητες, τα υπόλοιπα αφήνω στις πρωτοβουλίες σας.
Ιδού η εναλλακτική πρόταση. Προχωρήστε να σώσετε τη χώρα.
Οι διακεκριμένοι αυτοί Έλληνες πατριώτες, θα βρούν και άλλες κατάλληλες προσωπικότητες για τα περαιτέρω, ώστε να σχηματίσετε όλοι μαζί μέτωπο Εθνικής σωτηρίας.
Οι αγανακτισμένοι μη ψηφίσετε και πάλι ΠΑΣΟΚ & Ν.Δ. διότι τότε θα είσθε άξιοι της τύχης σας. O τύπος γράφει, «Οι απατεώνες πολιτικοί ξεπούλησαν τη χώρα. Μέσα σε ένα χρόνο χρέωσαν τη πατρίδα μας 200 δις.Ευρώ». Η εντολή της κοινωνίας που βράζει από τις πλατείες των πόλεων, δίνει μήνυμα μηδενικής ανοχής στη κυβέρνηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Οι αδίστακτοι και ξενόδουλοι απατεώνες πολιτικοί που ξεπούλησαν τη χώρα, να τσακιστούν και να φύγουν. Χρειαζόμαστε νέα κυβέρνηση για να διώξει τις μαριονέτες των Κοσμοκρατόρων που κατέστρεψαν τη χώρα.
Σήμερα οι πατέρες της εκκλησίας στη πλειοψηφία τους, με τη σιωπή τους όχι μόνο δεν βοηθούν την Ελλάδα, αλλά κάνουν ζημιά, αφού με τη ψήφο τους εκλέγουν στο τιμόνι της εκκλησίας τον εκλεκτό της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, ο οποίος στη κρίσιμη αυτή περίοδο που διέρχεται η πατρίς, τηρεί σιγήν ιχθύος, ή βγάζει ανακοινώσεις «περί ανέμων και υδάτων», ιστάμενος με προσήλωση στις εντολές της παγκόσμιας Σιωνιστικής Χούντας, με τη βοήθεια της οποίας εξελέγη, διότι δεν ήθελαν έναν άλλο Χριστόδουλο, όπως έλεγαν.
Για την εκλογή αυτής της προσωπικότητας, εμείς πιστεύουμε ότι δεν συνήργησε η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος, αλλά η επιφοίτηση της Σιωνιστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης, στα πνεύματα των Μητροπολιτών μας. Σήμερα η πατρίδα μας κατακλύζεται από Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, χτίζονται με χρήματα του λαού μας μουσουλμανικά τεμένη και τζαμιά, οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες έκαναν εισβολή στα Ελληνικά σχολεία, και στα Ελληνικά Νοσοκομεία, τα οποία έχτισε ο λαός μας με το αίμα του και τον ιδρώτα του, και καρπούνται τις θυσίες του λαού μας ξένοι, ουδεμίαν σχέση έχοντες με τον Ελληνισμό, και ουδείς αρμόδιος συγκινείται. Η Σιωνιστική κυβέρνηση επιχαίρει για αυτά της τα επιτεύγματα, η Εκκλησία όμως;;;;;
Οι ηγήτορες της Εκκλησίας της Ελλάδος αδιαφορούν, παραμένοντες μακάριοι μπροστά σε αυτό το δράμα της πατρίδος, και δεν αντιλαμβάνονται ότι η Ελλάς Ισλαμοποιείται , αποχριστιανίζεται, και παραδίδεται από τη παγκόσμια κυβέρνηση στο Μουσουλμανισμό.
Τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης είναι να φέρουν εδώ πέντε(5) εκατομμύρια νεαρούς μουσουλμάνους λαθρομετανάστες ώστε να καταργήσουν την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό, διότι θεωρούν τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία εμπόδιο στα κοσμοκρατορικά σχέδιά τους, εμπόδιο στη Σιωνιστική παγκοσμιοποίηση.
Πρώτοι που θα πληρώσουν με τη ζωή τους τη μουσουλμανοποίηση και Ισλαμοποίηση της χώρας είναι οι Μητροπολίτες μας, αυτό δεν το έχουν αντιληφθεί. Πρώτη που θα πληρώσει με την ύπαρξή της είναι η Ορθοδοξία. Η Ορθοδοξία θα σβήσει, και οι δεσποτάδες «πέρα βρέχει» αδιαφορούν, και επαναπαύονται στη μακαριότητά τους, και στις ανέσεις του Μητροπολιτικού μεγάρου, και των πολυτελών γραφείων.
Όλοι εμείς οι Έλληνες, ποιούμεν έκκληση προς τους Μητροπολίτες μας να αφυπνισθούν και να ηγηθούν του λαού σε μια ειρηνική επανάσταση,
εάν θέλουν να σώσουν τον Ελληνισμό, το Χριστιανισμό, και την Ορθοδοξία. Αυτό το οφείλουν όχι μόνο στην Ιστορία, αλλά και στις νέες γενεές των Ελλήνων.
Τι θρησκεία και τι πατρίδα θα παραδώσουμε στα εγγονάκια μας;;;;
Απευθυνόμενος στους Μητροπολίτες λέγω,
Αδράξτε την ευκαιρία να εξελιχθείτε σε λαϊκούς ηγέτες, όσοι από Υμάς δύνασθε, τώρα που ο λαός μας ξύπνησε, και χωρίς καμία οργανωτική δομή, ασύνδετοι μεταξύ μας, διαδηλώνουμε στους δρόμους και στις πλατείες των πόλεων, με κίνδυνο η ενέργεια αυτή να εξελιχθεί σε οχλοκρατία με επικίνδυνες προεκτάσεις.
Αδράξτε την ευκαιρία, όσοι ικανοί, να οδηγήσετε το λαό αυτό στη σωτηρία της πατρίδος, χωρίς αιματοχυσία.
Δεδομένου ότι τους σημερινούς πολιτικούς ηγέτες ο λαός μας τους έχει όλους απορρίψει συλλήβδην, και ευρίσκεται σε αναζήτηση νέων ηγεσιών. Ο Ναός της δημοκρατίας, το Κοινοβούλιο, απεδείχθη ανίκανο να κυβερνήσει τη χώρα, χρειάζεται ανανέωση διά του βαπτίσματος στις κάλπες. Οι πολιτικοί εξαπάτησαν το λαό, άλλα υποσχέθηκαν, και άλλα κάνουν. Ακούστε τα μηνύματα που στέλνουν οι αγανακτισμένοι πολίτες. Φαίνεται όμως ότι οι ηγέτες της Εκκλησίας, οι Μητροπολίτες μας, έχουν κλείσει τα αυτιά τους, και αυτό είναι ότι χειρότερο για την Ελλάδα, και την Εκκλησία.
Εάν ζούσε σήμερα ο Μακαριστός Χριστόδουλος, θα ήταν κάτω στη πλατεία, επικεφαλής του Ελληνικού λαού, και θα σχημάτιζε ειρηνικά επαναστατική λαϊκή κυβέρνηση, με τη συμμετοχή και υποστήριξη Λαού, Στρατού, Ακαδημαϊκών, και των Σωμάτων ασφαλείας.
Άγιοι Πατέρες, τέτοιο ρόλο σας ζητούμε να παίξετε, μη παραμένετε άλλο αδιάφοροι και σιωπηλοί, διότι οι καιροί ου μενετοί……

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: