Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

GLAMOUR Πάρτυ του ζεύγους Χρουσαλά -Πατίτσα, πάνω στο θωρηκτό "Αβέρωφ"



Θ/Κ ΑΒΕΡΩΦ: Τότε & σήμερα
Σχόλια και απόψεις μας για την "κοινωνική" εκδήλωση στο Θ/Κ 
-----------------------------

Αρχιπλοίαρχε E. ΓΑΒΑΛΑ Π.Ν,




Εκτιμούμε ότι ανάλογα πάρτι θα είχαν λάβει χώρα & στο παρελθόν, επί του "Θ/Κ ΑΒΕΡΩΦ" αλλά πιθανόν όχι στην έκταση της "εκτροπής" τούτης. Από πλευράς σας, είμεθα βέβαιοι ότι θα ήταν αντάξιο της ιστορίας του Πολεμικού Ναυτικού, του πλοίου & ίσως της διαδρομής σας, να ζητούσατε να διακόψουν άμεσα το "γλεντοκόπι" όπως η φερόμενη ως δεξίωση εκδήλωση, δυστυχώς εξελίχθηκε.
Πιθανώς, φοβούμενος την μήνιν των συνδαιτυμόνων (εφοπλιστών, μεγαλοπαραγόντων κ.ά), προτιμήσατε να αφήσετε την αξιοπρέπειά & την αυτοεκτίμηση σας στην διάθεση της Υπηρεσίας & βορά των ΜΜΕ.
Προτιμήσατε δηλαδή αντί της ενδεχόμενης ηρωικής εξόδου, την ατιμωτική σιωπή & αδράνεια.


***************************************************


Αγαπητοί Συνέλληνες,
Πολύ φοβόμαστε ότι, με την κατρακύλα και τον ξεπεσμό των ηθών , των αρχών αλλά & το κατάντημα των θεσμών, που χαρακτηρίζουν την νεοΕλληνική κοινωνία, αλλά & τους περισσότερους από τους Ταγούς της, το επόμενο gala party αντί του "Θ/Κ ΑΒΕΡΩΦ" , θα δοθεί στην Ακρόπολη, με φόντο τον Παρθενώνα και τις Καρυάτιδες. Στο πνεύμα, να "ενισχύσουμε" την χώρα & να την διασώσουμε από την οικονομική καχεξία. 

***************************************************
Θα μπορούσαν, άραγε, οι κ.κ. Β(ο)υλευτές, μέλοι του Εθνικού μας Κοινοβουλίου, να απαντήσουν στις φήμες περί ανάλογων gala parties επί Ν.Δ ή να μας διευκρινίσουν, σε τι διαφέρει το προχθεσινό γλεντοκόπι από εκείνα που διοργανώνονταν επί διακυβερνήσεως του κόμματος τους??
Πολύ απλά, του απαντούμε: Το πρόσφατο πάρτι συνέπεσε με την μεγάλη λαϊκή κατακραυγή για την αφαίμαξη των κόπων του λαού & ουδείς δέχεται την πλουτοκρατία να συνεχίζει απερίσπαστη τα προκλητικά έργα & τον ρόλο που παίζει χρόνια τώρα στην ελληνική κοινωνία. Πιστεύουμε, τάχα, πως μόνο η Siemens “ενίσχυε” στους εθνοπατέρες μας? Όλοι, κ.κ εθνοσωτήρες μας, θέλουν “αίμα στην αρένα” & ευκαιρίας δοθείσης το απαιτούν.
Παρακαλούμε λοιπόν, επειδή “δεν δικαιούστε δια να ομιλείτε”, αλλά ούτε σας επιτρέπεται στο “σπίτι του κρεμασμένου να μιλάτε για σχοινί”, να αφήσετε την επίδειξη “εθνικοφροσύνης” & να ασχοληθείτε με τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τον τόπο.
Ο Ελληνικός λαός στενάζει υπό το βάρος της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την χώρα, τα χειρότερα στην οικονομία ακόμα δεν τα έχουμε δει, η αγανάκτηση του κόσμου βαίνει συνεχώς κλιμακούμενη και οι Έλληνες πολιτικοί περί άλλα τυρβάζουν.


Με θαλασσινούς χαιρετισμούς,

Exantas

Δεν υπάρχουν σχόλια: