Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Συμβολική καταστροφή του νέου βιβλίου Γραμματικής. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 11η Σεπτεμβρίου 2012

Με μιά συμβολική ενέργεια καταστροφής του νέου βιβλίου Γραμματικής που θα διδαχθεί στους μαθητές της Ε΄ και της ΣΤ΄ Δημοτικού, το παρόν σχολικό έτος, ξεκίνησε τον αγώνα του κατά της πνευματικής κατοχής του ανθού του Έθνους η πατριωτική κίνηση «Εθνικός Λαϊκός Σχηματισμός» (Ε.ΛΑ.Σ.).

Έλληνες το γένος, επέλεξαν το Πειραματικό σχολείο του Πανεπιστημίου Αθηνών (στην, προς τιμή του πρωτεργάτη της παλιγγενεσίας, οδό Σκουφά) και κατά το πέρας του αγιασμού που έλαβε χώρα, άνοιξαν την Ελληνική σημαία και μίλησαν στους παριστάμενους γονείς και μαθητές για την μέσω της καταστροφής της γλώσσας μας υποδούλωση του Έθνους.
Σε ένδειξη διαμαρτυρίας της υλοποίησης της ρήσης του Κίσινγκερ: «Χτυπήστε το Ελληνικό Έθνος στις ρίζες του, στην ιστορία του και στην γλώσσα του», «έσκισαν» το βιβλίο της γραμματικής που θα διδαχθούν οι μαθητές, ότι τα φωνήεντα είναι 5, ήτοι α, ι, ε, ο και ου και στη συνέχεια μοίρασαν στους μαθητές της Ε΄ και της ΣΤ΄ βιβλία γραμματικής με πλήρη και ολοκληρωμένη την αλφάβητο με τα σύμφωνα, τα φωνήεντα, τους διφθόγγους, κ.λ.π..
Η οικονομική κατοχή της Ελλάδας στην οποία μας οδήγησαν εθελογενίτσαροι ελληνόφωνοι πολιτικοί, ενεργούμενα ξένων δυνάμεων, τα συμφέροντα των οποίων υπηρετούν, ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΖΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΡΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΜΨΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
Βρισκόμαστε στις επάλξεις του Έθνους μας και αγρυπνούμε για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ. Είμαστε ΕΔΩ ενάντια στον εχθρό της Νέας Τάξης και της Παγκοσμιοποίησης υψώνοντας στεντόρεια την φωνή του αγώνα: Μολών λαβέ!!!!
Για τον «Εθνικό Λαϊκό Σχηματισμό» (Ε.ΛΑ.Σ)

Οδυσσέας Τηλιγάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: