Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012

Μήνυμα του απερχόμενου Υπουργού Προστασίας του Πολίτη προς το προσωπικό του Υπουργείου

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλο το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας, το προσωπικό της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας καθώς και όλους όσους καθημερινά αγωνίζονται για την ασφάλεια των πολιτών και για την προστασία των δικαιωμάτων τους.


Σε μια δύσκολη συγκυρία για τη Χώρα μας και παρά την ένδεια μέσων, η αφοσίωση και η αυταπάρνηση με την οποία εργάζονται, αποδεικνύουν το υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσφοράς στον συνάνθρωπο που τους διακατέχει.

Τα δύο έτη που είχα την τιμή να ηγούμαι της Ελληνικής Αστυνομίας  και τους οκτώ μήνες που από διάφορες θέσεις βρέθηκα στην Πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αντιμετωπίστηκαν πρωτόγνωρες προκλήσεις, στις οποίες ανταποκριθήκαμε με αποτελεσματικότητα και ψυχραιμία.

Σας καλώ να συνεχίσετε να υπηρετείτε τα ιδανικά της Δημοκρατίας με το ίδιο σθένος, τον ίδιο ζήλο και με αποφασιστικότητα. Το οφείλουμε στην ιστορία μας, στα παιδιά μας, στην Πατρίδα μας. 


Σχόλιο: Και για εμάς ήταν τιμή που σε είχαμε Υπουργό, φίλο & συνεργάτη.... Ήσουν άψογος! Θα σε κρατήσουμε στην καρδιά & στην θύμιση μας.

Με θαλασσινούς χαιρετισμούς,
Exantas

1 σχόλιο:

Exantas είπε...

Και για εμάς ήταν τιμή που σε είχαμε Υπουργό, φίλο & συνεργάτη.... Ήσουν άψογος! Θα σε κρατήσουμε στην καρδιά & στην θύμιση μας.

Με θαλασσινούς χαιρετισμούς,